Arkdaşlar geçenlerde de bir konu açtım !!!TTNET SİZCE YAPAR MI!!! diye. Sinop'un ilçesinde ikamet ediyoruö. Oturduğum apartman yeni yapıldı. bundan dolayı Türk telekom fiber altyapı olan "Gpon" diye bir hizmet vereceklerini söylediler ve bu da 2019'un başında gelir dediler. Tam 27.12.2018de fibernet için bir cihaz koydular binaya ve bana abone olabileceğimi ve hızımın da 100 mbps olduğunu söylediler. Ertesi gün hemen gittim çünkü yılbaşından sonra zamlanacağını duydum. Türk telekom müdürlüğüne gidip Kamu tarifesini seçtim ve kota sınırı olmadan 24 mbps'ye kadar olan interneti 56,99 tlye anlaştım. geldiler kurulumu yaptılar fakat bana sinyal gelmedi ve müdürlükten modemin seri numarasını girip internet akışı sağlanacağını söylediler. yılbaşından sonraki gün yani 02.01.2019da tekrar aradım ve istem hata veriyor dediler ama düzeltilecek en yakın zamanda dediler. dedimki benim aboneliğim iptal edilir mi? yok edilmez dediler. bugün de mesaj geldi ve başvurunuz iptal edildi yazıyor. Aradım sordum. Diyorlarki halledebilmemiz için paketi iptal etmemiz ve sizin tekrar başvuru yapmanız gerekiyordu dediler. bugün gittim ve benim daha önce seçtiğim kamu paketi bugün fiyatı 126,99 tl olmuş.
Arkdaşlar ben bu durumda ne yapmalıyım? Nasıl bir yol gösterirsiniz?
sözleşme imzaladıysan o fiyattan vermek zorundalar.elindeki evrakları iyi sakla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme