Birgün Bir çocuk camın dibine dakikalarca elinde sinek raketi ile oturmuş camdaki 2 tane sineği izlerken birden içeride olan annesine seslenmiş.. - Anneeeeeeeeeee * Efendim oğlum ? - Sineğin erkeği olurmu ?demiş çocuk * Evet demiş anneside.. sonra ardından çocuk - Peki ya sineğin dişisi olurmu ? diye soru sormuş.. Anne bu sorulardan işgillenerek ve sonucun nereye varıcağını düsünerek.. * Hayır olmaz yavrum demiş.. Ardından PAAAAAAAAAAAAAAAT diye bir ses sonrası çocuk - VAY İpneeeeeeelerr demiş :D ( 2 sineğide öldürmüş )
quote:Orijinalden alıntı: Kıdemli Bu fıkraya gülebiliyorsanız acınası bir espiri anlayışınız var demektir. Ayrıca ipne değil ibne. fıkraya ben de gülmedim ama diğer insanların güldükleri şeylerin sizi güldürmemesi onlara hakaret etmenizi gerektirmez.
quote:Orijinalden alıntı: Kıdemli Bu fıkraya gülebiliyorsanız acınası bir espiri anlayışınız var demektir. Ayrıca ipne değil ibne. Daha güzel fıkran varsa paylaş, okuruz.
quote:Orijinalden alıntı: j_depp quote:Orijinalden alıntı: Kıdemli Bu fıkraya gülebiliyorsanız acınası bir espiri anlayışınız var demektir. Ayrıca ipne değil ibne. Daha güzel fıkran varsa paylaş, okuruz. katılıyorum