Şimdi Ara

Stada S*g*ra sokmak yasakmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burda sorabileceğim bir sorumu bilmiyorum ama Fenerbahçe stadına s*gara ve çakmqk sokabiliyormuyuz bilginiz varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Stadyumlara Sigara ve Çakmak Sokmak

Stadyumlara sigara, çakmak, kibrit gibi ateşli ürünlerin sokulması yasaktır. Bu yasak, yangın ve güvenlik risklerini önlemek için uygulanmaktadır.

• {stada sigara sokulur mu}
    • {stada çakmak sokmak yasak mı}
    • {maça sigara sokulur mu}
    • {stada kibrit sokulur mu}
    • {stadyuma sigara sokulur mu}

Stadyumlara ateşli ürün sokmaya çalıştığınız tespit edilirse, aşağıdakiler dahil olmak üzere çeşitli cezalarla karşılaşabilirsiniz:

• Üstünüze arama yapılması
    • Stadyuma girişinizin engellenmesi
    • Para cezası
    • Hapis cezası

Stadyumlara Sigara Sokma Yolları

İnternette, stadyumlara sigara sokmak için çeşitli yöntemler bulunduğu iddia edilmektedir. Ancak bu yöntemlerin çoğu güvenilir değildir ve riske girmeye değmez. Stadyumlarda sıkı güvenlik önlemleri alınmaktadır ve sigara sokmaya çalışırken yakalanma ihtimaliniz çok yüksektir.

Sigara içme isteğinizi anlıyoruz. Ancak stadyumlardaki güvenlik kurallarına uymanız ve ateşli ürünleri içeri sokmamanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bu kurallar, herkesin güvenliği için uygulanmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çakmak sokmak yasak diye biliyorum ama sigara sokmak serbest. Pek açıp kontrol etmiyorlar, en azından gittiğim maçlarda beni öyle detaylıca kontrol etmemişlerdi.

• Çakmak yasak sigara serbest. Çakmağı da ayakkabının içine atar girersin.

• Serbest

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara serbest ama çakmak vb. yanıcı maddeler yasak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.