Foto 1 - Yalnıs yerden pozlamıssın biraz daha sagdan almalıydın fotografta ciddi bir piksel sorunu var rahatsız ediyor sag alttan giren gölgeler hiç hos durmamıs cekilen obje alttan kesilmiş köselerden daha uzaktan pozlanmalıydı (belki sartlar müsait olmayabilir demekki ozman ne yapacakmısız farklı yöntemlere basvuracakmısız iki yerden pozlayıp profesyonelce bir panaroma ile tek karede belirtmek gibi)
Foto 2 - Bu tarz hdr lara yorum yapmam göze çok hos geliyorlar bende seviyorum ama benim için manüplasyondan öteye gidemiyor
Foto 3 - Aslında buradan çok güzel bir kare cıkabilirdi ama en bastaki hata kadraj çok sıkısık nereye odaklanacagımı sasırdım fotografa bakmakta insan zorlanıyor daha uzaktan almalıydın saga yatırmıssın parmaklardaki fluluk hosuma gitti fotografa ritim katmıs
ısıgın bol olsun
Bu fotograftaki yöntem fotografın üzerinden pozladım kayıplar o yüzden gerci ben onlara kayıp olarak bakmam sonucta silüet bi calışma
Bu fotograftaki amac ise ebru hat sanatı minyatür sanatı ve fotografcılıgı tek karede toplamak
Yorumlar için simdiden tesekkürler
fotograf hakkinda yorum yapabilmek icin birinin iyi fotograf cekiyor olmasi gerekmez, farkli yetenekler ama gonderirim fotograflarimi, eskiler gerci 2,5 sene kadar oluyor cogu cekileli,www.anthrodium.com/album
cehennemden cennete, ikinci cicek fotografinda daha da egilip arkaplani o yesil otlarla kaplasaydin yesil dikey cizgiler ilgin bir doku olusturabilirdi kompoziyonu yatay tutarak, digerlerinin soyledigi gibi renk biraz olu havadan dolayi ama dogru beyaz ayari ve pozlama ile cogu duzeltilebilecek bir durum
birinci fotografta ise ikincideki gibi bir soyutlama/sekil oyunu olmadigi icin orta yerine koselerden birine daha yakin kadrajlanmis olsa, detay ve renk on planda olsa birseyler olabilirdi. Doga fotografciliginda genelde detay, poz degeri ve renk dengesi cok onem tasiyor (yaraticilik ust seviyeye tasinmaz ise)
Gene durduk, zamanim az olsada bakmaya calisiyorum arada bir herkes ekipman konusuyor, bence ekipmani ayri bir at bolum yapmali yoneticiler, ayrica ekipman alinca daha iyi cekilmiyor fotogfaf, sipsak kamerayla da cok guzel fotograflar cekilebiliryor
Bosuna demedim bu baslık tutmaz diye
anlamiyorum sizi, maksat laf olsund iye mi soyluyorsunuz bu 3. galiba? ayrica global playboys ne demek?
quote:
Orjinalden alıntı: Frostbite
anlamiyorum sizi, maksat laf olsund iye mi soyluyorsunuz bu 3. galiba? ayrica global playboys ne demek?
Gene duruldu fotograf yüklenmedi yada yorum yapılmıyor gibi seylerden yakınıyorsun sonrada anlamıyorum diyorsun sanırım sorunun nerede oldugu rahat bir sekilde anlasılıyor!.. Global playboys içinde biraz arastırma yap merak ettigin konulara cevap bulabilirsin bunun için BU SITEYI kullanabilirsin baktın olmadı bulamadın özel mesaj at ben sana gerekli cevabı veririm tekrar söylüyorum kasma fazla bu baslıktan bişey olmaz 4mü oldu say bakayım bu kaç olmus?? hadi simdi selametle
tamam da siz ilk fotograftan baslamistiniz bunu soylemeye, herseyin bir baslangici var degil mi? Bence bu baslik bu bolumdeki br kac onemli basliktan biri
Belli bir hava yakalanabilirse çok güzel bir konu aslında.. Ben de bir fotoğraf yükleyerek destek olmak isterim.. Fotoğraf yükleyenlere fırsat buldukça, kendi bilgilerim sınırında yorum yapmaya çalışacağım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme