Şimdi Ara

bir galatasaraylı yorumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bahsettiğin konuyu zaten daha önceden biliyordum ama senin hatırın için tekrar okudum. Dikkatli okursan sen de anlayacaksın ki ortada dolandırıcılık falan yok, adam bir mal üretiyor, "fiyatım bu, alırsan" diyor, devlet de alıyor. Pahalı olduğunu bile bile devlet hala almaya devam ediyorsa burada adamın bir suçu yoktur.

Eğer bunları karıştıracak olursan altından fenerin çok pislikleri çıkar. Fenerbahçe'de başkanlık yarışı yaşandığı yıllarda Hıncal Uluç TV'de aynen şöyle demişti :"Fenerbahçe'deki başkanlık yarışı değil, dağılan doğu blokundaki silahları illegal yollarla ortadoğuya kim kaçıracak savaşıdır." Koskoca fener camiasından tek bir yalanlama bile gelmedi. Dediğim gibi bunları bir karıştırırsan fenerin pislikleri Ümraniye çöplüğünden büyük olur.

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

montoya
    Yukarıda söylediğim adam Unal Aysalmış
    http://www.sabah.com.tr/2004/03/06/gnd101.html

http://forum.donanimhaber.com/m_3219936/mpage_1/key_de%25F0irmen//tm.htm

• Ümit Karan konusuna gelince; istersen yazdığını bir de kendin oku, Karan defans oyuncusuna faul yapıyor (eğer faulse), Anelka kaleciye faul yapıyor (ki kesin faul). Sanırım ikisi arasındaki farkı biliyorsundur. Kaleciye ceza sahası içinde dokunamazsın bile. Karan faul yapmış bile olsa kendi gayretiyle golü atıyor, oysa Anelka topu eliyle ağlara gönderiyor. Bilmem anlayabildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montoya -- 5 Ekim 2005, 15:23:32 >
  • Ortada dolandırıcılık yok. Adam devlete kıstırdım kuyruğunu bırakmam diyor. Devlette bu yüzden 872 M$ zarara giriyor. Adam dürüst olsa devletle anlaşmaya varır. Böyle bir adamı savunuyorsun..

Hadi ona kulp buldun diyelim. Pek uymadı gerçi hiç uymadı ama. Elinde başka kulp kalmadı heralde vergi kaçırma olayına kulp takamamışsın..

Peki GS'ın hala vergi kaçırıyor olmasına ne diyeceksin... Bildiğim kadarı Şirketsen bu işlerin affı çok zor. Eskiden BJK-FB TS hepsi yapıyordu ama. Şirketleştikten sonra BJK ve FB bu işleri bıraktı.

Hocam birisine pis derken önce aynadan kendi yüzüne bir bakacak ve ondan sonra karşındakine pis diyeceksin.

Hakem hatalarını baz alıp biz ligde temiziz diyorsan.

Daha bu sezonki Ankaragücü maçınızı hatırla...

Aynı Ümit Karan bu sezonki Ankaragücü maçından sonra , Rakibimin üzerine sıçrayarak kendime haksız bir şekilde avantaj sağladım ve golü attım aslında pozisyon fauldü diye açıklama yaptı mı? Yapmaaaz neden hakem golu verdi çünkü.
    O MAÇTAN SONRA HANGİ KLUP PANKART AÇARAK BAS BAS BAĞIRDI... Ben söyliyeyim istersen hiçbir kulup....

• Sebebi ortada, eğer haklı olsaydınız, bağırırdınız. Bir fenerli iğne ucu kadar haklı olacak da sesini çıkarmayacak, mümkün değil...

quote:

O MAÇTAN SONRA HANGİ KLUP PANKART AÇARAK BAS BAS BAĞIRDI... Ben söyliyeyim istersen hiçbir kulup....

• quote:

Orjinalden alıntı: montoya

Ümit Karan konusuna gelince; istersen yazdığını bir de kendin oku, Karan defans oyuncusuna faul yapıyor (eğer faulse), Anelka kaleciye faul yapıyor (ki kesin faul). Sanırım ikisi arasındaki farkı biliyorsundur. Kaleciye ceza sahası içinde dokunamazsın bile. Karan faul yapmış bile olsa kendi gayretiyle golü atıyor, oysa Anelka topu eliyle ağlara gönderiyor. Bilmem anlayabildin mi?

İyi sen adamı biç kaleciyle karşı karşıya kal vur gol olsun. Ondan sonra kendi becerisiyle attı de..
    Hocam hakem orada faulu verse istediği gayreti yapsın 300 takla atsın istediği kadar ıkınsın sıkınsın o gol sayılmaz. Anelkanın pozisyonunda faul verse yine gol sayılmaz. Sonuçta ik hakemde faulu çalsa gol sayılmaz.
    Nasıl bir mantığın var anlamadım..

Anelka'nın pozisyonunun faul olduğunu biz zaten kabul ediyoruz. Ama nedense GS'lılar Ümit Karan'ın yaptığını kabul etmiyorlar... Eğer faulse. Yok canım ne faul olacak. Leylek gibi adamın kafasına konacan faul olmayacak..

Haa bir de ben her iki pozisyonada hakem hatası diyorum. Sen FB'ye kıyak geçildi diyorsun. Ligde daha çok maç var.. Mutlaka sizin maçların birinde de yapılacak bir hata. Diliyorumki o hata bir BJK veya TS maçına denk gelsin. O zaman hakem hatası mı dersiniz. Bizi suçladığınız gibi maçı satın aldık mı dersiniz artık o sizin kendi seçiminiz.

Hala vergi kaçırma konusunda bir şey yazmamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 5 Ekim 2005, 16:21:46 >

• quote:

Sebebi ortada, eğer haklı olsaydınız, bağırırdınız. Bir fenerli iğne ucu kadar haklı olacak da sesini çıkarmayacak, mümkün değil...

quote:

Ben epey zamandan beridir. FB li bir yöneticinin hakem hakkında açıklama yaptığını duymadım..

Hemen şimdi diyeceksinki sizi zaten tutuyorlar onun için yapmamışlardır.. Vıdı vıdı...
  • Evet ben kıyak geçildi ve geçiliyor diyorum. Bunu sadece ben demiyorum, bütün spor yazarlarının ve tv yorumcularının tepkisi aynı, "böyle hakem hatası olmaz, herkesin gördüğünü 3 tane hakemin görmemesi mümkün değil." Bütün çabamız da bu kıyağı önlemek için.

quote:

Haa bir de ben her iki pozisyonada hakem hatası diyorum. Sen FB'ye kıyak geçildi diyorsun. Ligde daha çok maç var.. Mutlaka sizin maçların birinde de yapılacak bir hata. Diliyorumki o hata bir BJK veya TS maçına denk gelsin. O zaman hakem hatası mı dersiniz. Bizi suçladığınız gibi maçı satın aldık mı dersiniz artık o sizin kendi seçiminiz.

Hala vergi kaçırma konusunda bir şey yazmamışsın.

• Tamam hocam. Kıyak diyorsun.. Bunu unutma umarım başka bir takıma hakem hatası ile bir gol atarsanız. Yada Rakip haksız yere kart görürse sana soracağım yine bu ne kıyak mı ? Pardon sorsamda bir şey değişmeyecek. GS lehine olduğu için hakem hatası..

Kıyak da nasıl bir kıyaksa. 70 küsüre kadar FB 2 gol yiyinceye kadar bekliyorsun Anelka kalecinin üstüne zıplasında gol vereyim diye kendi sabrını sınıyorsun. Diyorsun ki bu golden sonrasını FB halleder..
    Hatta FB'nin bu işi halledeceğine öyle inanıyorsunki maç 2-2 giderken Anelka'ya yapılan bir penaltıyı görmezden geliyorsun.. Nasıl olsa FB işi götütürür.. Bu nasıl bir kıyak anlayışı ise.

Böylesi kıyaksa. Bu nedir bilmem
    Ankara gücü maçındaki yapılanlar nedir. Dakika olmuş bilmem kaç. Maç bitti bitecek. Sen GS oyuncunun faul yapmasını görme GS gol atsın ve Rakip takımın bu maçı kurtarmak için hiç zamanı kalmasın..

Diğer maçta rakip o gole rağmen hala 2-1 önde hadi maç 2-2 oldu ve Sen FB'nin penaltısını verme. Daha
    sonra FB 2 gol daha atın maç 4-2 bitsin. Bazılarıda kıyak diye bağırsınlar..

3 hakemde görmemiş. Görmeyince görülmüyor.. FB BJK maçında 6 yabancı oynattı kimse bu işin farkına varmadı. O zaman bi tarafınızla gülüyordunuz değil mi? Salakların (hakemler dahil) hiç biri farkına varmadı diye.. Şimdi nedense hepsi cin oldu kıyak yapmaya başladılar..

Hala kafanız basmıyor mu. O maçta hakem çooook salakça bir hata yaptı.. Zaten ondan sonrada sahada ne yaptığını bilemedi.. Belki kafanız basıyorda işinise gelmiyor..

Font boyutunu iyice büyüttüm. Belki görürsün artık..

GS'ın Hala vergi kaçırma konusunda bir şey yazmamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 5 Ekim 2005, 17:03:03 >

• Topiclerin bitanesinde Anelcanın el değdiği fotoğrafı gösterin feneri bırakayım diyen arkadaşlar vardı

İşte gerçek fenerli arkadaş ..

quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

quote:

Orjinalden alıntı: kfysayk
    G.Saraylı olarak bilinenwww.internetspor.com sitesi yazarı Selim Benezra, Konya maçıyla ilgiliyorumu:
    Adam topa yükseldi, kafa vurmak istedi, kaleciyi 6 pas içinde dağıttı, topta gitti eline çarptı ve gol oldu.

bir galatasaraylı yorumu

Ah canımmm Anelka ne güzelde kafaya çıkıyor öyle... sanırsınızki sene 1700 sanırsınızki ortada görüntü yok, fotoğraf makinesi daha icat edilmemiş, olayı gören yok .. Pes Pes ... ben böyle kafaya çıkan oyuncu görmedim . Kafaya çıkan bir insan bir kere ellerini göğüs hizasına getirir avuçları yere bakar ve kişiden kişiye göre değişse bile ellerini yumruk yapar yada hafif kapar... elini kaleci gibi taaa bulutlara kaldırmaz....

• İnanamıyorum ya Anelka'nın attığı golün nizami olduğunu savunanlar var.

• quote:

Biz öyle göstermiyoruz, zaten öyle, siz bunu kapatmaya çalışıyorsunuz....

quote:

Kendinizi ak pak FB pislikmiş gibi gösterme sevdasından vazgeçin artık..

Eski bir laf vardıırr...

APIRSANIZ DA KÖPÜRSENİZ DE..............

bize pislik diyene bak bir gs li vay be ne günlere kaldık zalad vahap beyaz malatya tofaş otomobil mesut yılmaz mehmet ağar hakkında birkaç yorum yapta bi okuyalım be pislik olmayan arkadaşım

• quote:

Tamam hocam. Kıyak diyorsun.. Bunu unutma umarım başka bir takıma hakem hatası ile bir gol atarsanız. Yada Rakip haksız yere kart görürse sana soracağım yine bu ne kıyak mı ? Pardon sorsamda bir şey değişmeyecek. GS lehine olduğu için hakem hatası..

Kıyak da nasıl bir kıyaksa. 70 küsüre kadar FB 2 gol yiyinceye kadar bekliyorsun Anelka kalecinin üstüne zıplasında gol vereyim diye kendi sabrını sınıyorsun. Diyorsun ki bu golden sonrasını FB halleder..
    Hatta FB'nin bu işi halledeceğine öyle inanıyorsunki maç 2-2 giderken Anelka'ya yapılan bir penaltıyı görmezden geliyorsun.. Nasıl olsa FB işi götütürür.. Bu nasıl bir kıyak anlayışı ise.

Ankara gücü maçındaki yapılanlar nedir. Dakika olmuş bilmem kaç. Maç bitti bitecek. Sen GS oyuncunun faul yapmasını görme GS gol atsın ve Rakip takımın bu maçı kurtarmak için hiç zamanı kalmasın..

Diğer maçta rakip o gole rağmen hala 2-1 önde hadi maç 2-2 oldu ve Sen FB'nin penaltısını verme. Daha

3 hakemde görmemiş. Görmeyince görülmüyor.. FB BJK maçında 6 yabancı oynattı kimse bu işin farkına varmadı. O zaman bi tarafınızla gülüyordunuz değil mi? Salakların (hakemler dahil) hiç biri farkına varmadı diye.. Şimdi nedense hepsi cin oldu kıyak yapmaya başladılar..

Hala kafanız basmıyor mu. O maçta hakem çooook salakça bir hata yaptı.. Zaten ondan sonrada sahada ne yaptığını bilemedi.. Belki kafanız basıyorda işinise gelmiyor..

olmadı kardeşim olmadı bize böyle bir gol,olmadı olmayacak.
    volybol oynayanlar yüzünden kaleye giden frikiklerimiz yendi bizim be.şampiyonluk kaybettik o sene.(Vanspor-BJK)
    hakem bize gol attı be şampiyonluk kaybettik o sene...(Ankaragücü-BJK)
    rakibimiz aynı maçta aynı şekilde gol attığında tereddütsüz verilen golün aynısını(Allahın hikmeti işte)biz attığımızda ofsayt dendi sayılmadı be..şampiyonluk kaybettik o sene...(Ankaragücü-Beşiktaş)
    şu anda tekmele havada uçarken,aynı değerlendirmeyi yapsalar en az 3-5 kırmızı çıkacak maçlar varken rakibimiz bir düzine maçta gördüğü karttan daha fazla kart görüp 5 oyuncumuz oyundan atıldı be...şampiyonluk kaybettik o sene...(BJK-Samsunspor)

siz neden bahsediyorsunuz?neyin hesabını yapıyorsunuz
    utanma duygunuzu da mı kaybettiniz sağduyunuzu,vicdanınızı kaybettikten sonra?

• BJK-GS maçıyla BJK-Sakarya maçını örneklemeyi unutmuşsun ilker..
    Yoksa bu 2 örnek işine yaramıyor diye yer vermiyor musun?
  • quote:

Aynı Ümit Karan bu sezonki Ankaragücü maçından sonra , Rakibimin üzerine sıçrayarak kendime haksız bir şekilde avantaj sağladım ve golü attım aslında pozisyon fauldü diye açıklama yaptı mı? Yapmaaaz neden hakem golu verdi çünkü.

Eğer o maçı izlemiş olsaydın o maçta hakkı yenen takımın Ankaragücü değil Galatasaray olduğunu bilirdin. Eğer imkanın varsa o maçı yeniden izle, maçta Galatasaray lehine verilmesi gereken ama verilmeyen kaç penaltı olduğuna bak ondan sonra gel burda konuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: timucin

quote:

Eğer o maçı izlemiş olsaydın o maçta hakkı yenen takımın Ankaragücü değil Galatasaray olduğunu bilirdin. Eğer imkanın varsa o maçı yeniden izle, maçta Galatasaray lehine verilmesi gereken ama verilmeyen kaç penaltı olduğuna bak ondan sonra gel burda konuş.

Galatasaraylı gözüyle bakmadığım için sanırım senin olduğunu söylediğin penaltıları görmemişim.
    Yada özetlere almadılarmı nedir o pozisyonları.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Tamam hocam. Kıyak diyorsun.. Bunu unutma umarım başka bir takıma hakem hatası ile bir gol atarsanız. Yada Rakip haksız yere kart görürse sana soracağım yine bu ne kıyak mı ? Pardon sorsamda bir şey değişmeyecek. GS lehine olduğu için hakem hatası..

olmadı kardeşim olmadı bize böyle bir gol,olmadı olmayacak.
    volybol oynayanlar yüzünden kaleye giden frikiklerimiz yendi bizim be.şampiyonluk kaybettik o sene.(Vanspor-BJK)
    hakem bize gol attı be şampiyonluk kaybettik o sene...(Ankaragücü-BJK)
    rakibimiz aynı maçta aynı şekilde gol attığında tereddütsüz verilen golün aynısını(Allahın hikmeti işte)biz attığımızda ofsayt dendi sayılmadı be..şampiyonluk kaybettik o sene...(Ankaragücü-Beşiktaş)
    şu anda tekmele havada uçarken,aynı değerlendirmeyi yapsalar en az 3-5 kırmızı çıkacak maçlar varken rakibimiz bir düzine maçta gördüğü karttan daha fazla kart görüp 5 oyuncumuz oyundan atıldı be...şampiyonluk kaybettik o sene...(BJK-Samsunspor)

siz neden bahsediyorsunuz?neyin hesabını yapıyorsunuz
    utanma duygunuzu da mı kaybettiniz sağduyunuzu,vicdanınızı kaybettikten sonra?

Kimsenin bir şeyin hesabını yaptığı yok.. O pozisyona gol diyen de yok. Neden utanacakmışım anlamadım..

Birde Kocaelispor Beşiktaş Kupa maçıydı sanırım. Bir iptal edilip bir verilen gol vardı.. Bunuda hatırlarsan tabi.. Bunları pek hatırlamazsın sen..

• quote:

Ümit Karan konusuna gelince; istersen yazdığını bir de kendin oku, Karan defans oyuncusuna faul yapıyor (eğer faulse), Anelka kaleciye faul yapıyor (ki kesin faul). Sanırım ikisi arasındaki farkı biliyorsundur. Kaleciye ceza sahası içinde dokunamazsın bile. Karan faul yapmış bile olsa kendi gayretiyle golü atıyor, oysa Anelka topu eliyle ağlara gönderiyor. Bilmem anlayabildin mi?

fenerli arkadaşlar lütfen bu 3 ü bir yerdelerin taraftarı arkadaşlara bu konuda cevap yazmayın bu arkadaşların feyz aldığı kişiler dahil fanatikliğin uç noktasındaki yazarlar haricinde tüm medya olayın anelkanın golü değil 3 ü bir yerdelerin kıskançlığı olduğunu söylüyor. fener icraata devam etsin onlar konuşmaya bu günler daha iyi günleri........
    ne kadar hakem ,federasyon bağlayarak başarılı olan varsa Allah onun belasını verir ,veriyorda canlı örnekler bir arada ok.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfysayk -- 6 Ekim 2005, 8:57:30 >

• Evet yazmadım, çünkü o konuda ne senin bildiğin bir şey var, ne de bir başkasının. Öyle işkembeden sallamakla olmuyor bu işler. Sana söylemiştim daha önce bu konuyu kurcalarsan fenerin pislikleri ümraniye çöplüğünden büyük olur diye. Hatta sana bir örnek de vermiştim, ama nedense sen de ona cevap vermedin.
    Bilmiyorsan konuşmayacaksın, delilleri elindeyse öyle konuşacaksın. Burada bahsettiğimiz konu AnELka'nın faulle ve eliyle attığı goldü, ama her zaman olduğu gibi fenerliler işlerine gelmeyen konuları değiştirip başka yöne götürmeye başladılar. Çünkü bu konuda konuşmak hoşlarına gitmiyor, çünkü elimizde deliller var, ama fenerliler delilli konuşmayı sevmezler, işkembeden atmayı severler....

quote:

• quote:

Evet yazmadım, çünkü o konuda ne senin bildiğin bir şey var, ne de bir başkasının. Öyle işkembeden sallamakla olmuyor bu işler. Sana söylemiştim daha önce bu konuyu kurcalarsan fenerin pislikleri ümraniye çöplüğünden büyük olur diye. Hatta sana bir örnek de vermiştim, ama nedense sen de ona cevap vermedin.
    Bilmiyorsan konuşmayacaksın, delilleri elindeyse öyle konuşacaksın. Burada bahsettiğimiz konu AnELka'nın faulle ve eliyle attığı goldü, ama her zaman olduğu gibi fenerliler işlerine gelmeyen konuları değiştirip başka yöne götürmeye başladılar. Çünkü bu konuda konuşmak hoşlarına gitmiyor, çünkü elimizde deliller var, ama fenerliler delilli konuşmayı sevmezler, işkembeden atmayı severler....

quote:

Hocam işkembeden atan yok. Gazeteden alınmış bir haber ve oradan verilen bir link var.. Ben o haberin GS klubü tarafından yalanlandığını da duymadım.
    Ne o kendi kulubünde kara bir şeyler görünce sinirlenmişsin hemen.

quote:

Burada bahsettiğimiz konu AnELka'nın faulle ve eliyle attığı goldü,

Hocam o iş senin bahsettiğin gibi değil sizin yapmaya çalıştığınız şey
    o pozisyona dayanarak FB 'yi pis işler yapan üçkağıtçı bir kulup gibi göstermek. Böyle yapmaya çalışırsan orda dur derim. Önce kendi kulubüne bak ondan sonra başkaları hakkında konuş.

Neymiş Ümit Karan' da maçtan sonra elle attıığnı söylemişmiş. Ümit Karan'ın İlk tepkisi böylede gol iptal edilir mi olacak. Hakem golu verseydi gıkını çıkarmayacaktı demekki. Daha sonra zaten iptal edilmiş bir gol için elle attım diyecek. Adam Gibi adam olacak.. Kusura bakmada kimse o olaya senin baktığım gibi GS gözlüğüyle bakmak zorunda değil.

Bunuda iyi anla ben bu tür pozisyonlarda daha o anda Futbolcunun gidip hocam faul var el var her neyse çıkıp söylemelerini isterim. Ama bunları hiçbiri yapmıyor. Bu pozisyonları toplasan belki 1000 tanede 1 tane çıkar. Ben böyle yaptım diyen.

Keşke Anelka gidip hakeme o anda söyleseydi. Hocam Faul yaptım diye. Hem kendini, hem FB'yi hemde Hakemi, siz ANTi FB'lilerin dırdırından kurtarırdı...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.