Şimdi Ara

bir galatasaraylı yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

--------------------------------------------------------------------------------

G.Saraylı olarak bilinenwww.internetspor.com sitesi yazarı Selim Benezra, Konya maçıyla ilgiliyorumu:

Fener'in Suçu Ne Anlamadım?...

Galatasaray'lıyım. Bunu da her platformda hiç çekinmeden söylerim. Ama bu gerçekleri yazmayacağım veya tek taraflı yazacağım anlamına gelmiyor.

Tüm Türkiye işi gücü bıraktı neymiş efendim Anelka o golü elle attı ama hakeme bir şey söylemediyi tartışıyor. Yahu bırakın böyle komikçe lafları. Adam topa yükseldi, kafa vurmak istedi, kaleciyi 6 pas içinde dağıttı, topta gitti eline çarptı ve gol oldu. Burada Anelka'nın veya Fenerbahçe'nin suçu nerede anlamış değilim. Anelka neden kalkıp hakeme koşup ; "Hakem amca top elime çarptı bu gol değildir" diyecek anlayamıyorum. Anelka kafaya çıktı, top kaleye girdi ve Anelka hakeme bakarak bekledi. Hakem golü verdikten sonra "yok abi ben bu golü istemiyorum" mu diyecekti???

Bir sürü yazar böyle demesi gerektiğini yazıp duruyor veya Fener'e sallıyor. Yok efendim Fener kalkıp bu gol olmamalı diyecekmiş. Olduuuu canım. Başka sıkıntınız var mı? Kulüp kalkmış trilyonları bayılmış, o gol maçı ve belki de şampiyonluğu değiştirecek Fener'de kalkıp "ııh o gol değil" diyecek. Yahu bu nasıl bir mantalite anlamıyorum.

Bakın eğer içinizde Fener'e karşı bir kızgınlık, bir çekememezlik varsa kalkar onu açıkça beyan edersiniz. Ama içinizde sakladığınız kini Konya'yı maşa yapıp kullanamazsınız. Konya'lı futbolcular o golden saonra maçı bırakmışlar. Peh peh peh lafa bak. Yahu kardeşim sen o golü yedikten sonra 2-1 öndesin ve maçın bitmesine 15 dakika var. Üstelik Fener'in üzerine her gittiğin pozisyonda golle burun buruna geliyorsun. Sus otur yerine, at 2 gol daha hem hakemi yen hem milleti bu kadar konuşturma.

Konya'nın yediği diğer 3 gole bakarsanız gülmekten kırılırsınız. Öyle 3 gol yediler ki ancak Langaspor yer o golleri. Ama neymiş efendim moralleri bozulmuş. Hayır arkadaş o bozulan moral falan değil Konya'nın geliştiremediği büyüme mantalitesidir. Hatırlayın 3 sezon önce Kadıköy'de ki maçta durum 1-1 iken Fenerbahçe ceza sahasına yakın bir yerde bir faulu hakem es geçiyor ve o top gidip Galatasaray kalesine gol oluypr Fener maçı 2-1 alıyordu. O maçtan sonra kafa ütüleyicilerin hepsi kalkıp fauldu deyip durdu ama biz ne dedik? Kardeşim 80 metre gerideki bir faule takılıp kalırsan o golu de ampul gibi yersin.

Bu olayın o maçtan hiç bir farkı yoktur. Burada ne Anelka'nın ne de Fener'in hiçbir suçu yoktur. Anelka hakemin kararını beklemiştir. Gol olunca da oyuna devam etmiştir. Bugüne kadar sadece tek bir futbolcu tek bir pozisyon için hakeme gidip hakem penaltı verdikten sonra "hayır bana yapılan hareket penaltı değildi" demiştir. O futbolcu da Pavel Nedved'tir. Bugüne kadar siz hiç başka bir futbolcu gördünüz veya duydunuz mu?

Lütfen Fener'e ve Anelka'ya laf edip durmayın. Lütfen olaylara objektif bakın. Lütfen böyle bir golden sonra hele hele futbolun her saniyesinin artık para olduğu bir dönemde böyle yiğitlikler bekleyip insanları da kışkırtmayın. O kafa-el her ne ise hakem tarafından verilmiş bir goldür ama o verilen kararın arkasında Fener'i şampiyon yapacağız mantığı yat-ma-mak-ta-dır. Üstüne üstlüd diyelim ki Fener'i şampiyon yapmak istiyorlar kardeşim sen de çık Fener'den daha iyi oyna kazan ve herkesi sustur.

Konya maçında hakem o dakikaya kadar eğer isteseydi elli tane penaltı veya bilmem kaç tane kırmızı kart uydurup Fener'e maçı kazandırırdı. Hakem kötü, yanlış bir karar vermiştir ve bunun cezasını çekecektir. Ama o cezadan Fener'e de verelim mantığı kafatasçılığıdır.

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon'u da ayrıca her hücreme kadar kınıyorum. Öyle bir pankartla maça çıkmak sadece ayrımcılık ve insanları kavgaya sevketmektir. Hangi mantıkla hangi yöneticiler bu olayı tezgahladılar bilmiyorum ama lütfen bu galeyana gelmeyin. Bu kulüplerimiz çok büyük bir yanlış yapmışlardır. Bu yanlışa ortak olmayın.

Son söz olarak Konya-Fener maçında bu olay olmasa idi ve sonuç 0-1 Fener lehine olsa idi hangimiz kalkıpta bu maçın altında çapanoğlu arayacak idik? Hepimiz Fener'in Konya'yı yenmesini çok normal bir sonuç olarak karşılayacaktık. Hiç kimse hiç kimseden 3 puanı çalıp başkasına vermemiştir. 3 puanı Konya kaybetmiştir hakem de yardımcı olmuştur. Bütün olayın ana fikri budur...

• quote:

Orjinalden alıntı: kfysayk

Bugüne kadar sadece tek bir futbolcu tek bir pozisyon için hakeme gidip hakem penaltı verdikten sonra "hayır bana yapılan hareket penaltı değildi" demiştir. O futbolcu da Pavel Nedved'tir. Bugüne kadar siz hiç başka bir futbolcu gördünüz veya duydunuz mu?

robbie fowler
  • Eğer bu yazıyı yazan adam Galatasaray sempatizanıysa, bende David Beckham'ım...!

bir galatasaraylı yorumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu_srkn -- 3 Ekim 2005, 23:39:51 >
  • quote:

G.Saraylı olarak bilinenwww.internetspor.com sitesi yazarı Selim Benezra, Konya maçıyla ilgiliyorumu:
    Adam topa yükseldi, kafa vurmak istedi, kaleciyi 6 pas içinde dağıttı, topta gitti eline çarptı ve gol oldu.

bir galatasaraylı yorumu

Ah canımmm Anelka ne güzelde kafaya çıkıyor öyle... sanırsınızki sene 1700 sanırsınızki ortada görüntü yok, fotoğraf makinesi daha icat edilmemiş, olayı gören yok .. Pes Pes ... ben böyle kafaya çıkan oyuncu görmedim . Kafaya çıkan bir insan bir kere ellerini göğüs hizasına getirir avuçları yere bakar ve kişiden kişiye göre değişse bile ellerini yumruk yapar yada hafif kapar... elini kaleci gibi taaa bulutlara kaldırmaz....

• +1
    "yorumsuz"
    quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

quote:

Adam topa yükseldi, kafa vurmak istedi, kaleciyi 6 pas içinde dağıttı, topta gitti eline çarptı ve gol oldu.

bir galatasaraylı yorumu

Ah canımmm Anelka ne güzelde kafaya çıkıyor öyle... sanırsınızki sene 1700 sanırsınızki ortada görüntü yok, fotoğraf makinesi daha icat edilmemiş, olayı gören yok .. Pes Pes ... ben böyle kafaya çıkan oyuncu görmedim . Kafaya çıkan bir insan bir kere ellerini göğüs hizasına getirir avuçları yere bakar ve kişiden kişiye göre değişse bile ellerini yumruk yapar yada hafif kapar... elini kaleci gibi taaa bulutlara kaldırmaz....

• Açın seyredin Hakan'ın attığı kafa golünü de öğrenin bakalım,kafaya çıkarken el nerede tutulurmuş...

Adı üstünde ANELKA ......!
  • Bence de bu adam kendisini Galatasaraylı gösteren satılmış bir adam... Bir Galatasaray'lı asla böyle bir şey yazamaz, ya da vicdanı olan birisi bunu yazamaz. Kimse Anelka'nın veya Daum'um maç sırasında gidip golü iptal ettirmesini beklemiyor ki. En azından maçtan sonra dürüst davranıp golün elle atıldığını söyleyebilirlerdi, biz de onları "ADAM" sayardık. Ama onlar bunu yapmadıkları gibi golün nizami olduğunu söyleyerek adamlıklarına büyük gölge düşürdüler. Bu arkadaş Galatasaraylı olsa Pavel Nedvet'i değil, Ümit Karan'ı örnek gösterirdi, çünkü o da iptal edilen golü için maçtan sonra "evet elimle attım demişti", çünkü o bir Galatasaraylıydı, çünkü o bir "ADAM GİBİ ADAM"dı.

Orjinalden alıntı: dejavu_srkn

Eğer bu yazıyı yazan adam Galatasaray sempatizanıysa, bende David Beckham'ım...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montoya -- 4 Ekim 2005, 8:44:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinalden alıntı: montoya

Bence de bu adam kendisini Galatasaraylı gösteren satılmış bir adam... Bir Galatasaray'lı asla böyle bir şey yazamaz, ya da vicdanı olan birisi bunu yazamaz. Kimse Anelka'nın veya Daum'um maç sırasında gidip golü iptal ettirmesini beklemiyor ki. En azından maçtan sonra dürüst davranıp golün elle atıldığını söyleyebilirlerdi, biz de onları "ADAM" sayardık. Ama onlar bunu yapmadıkları gibi golün nizami olduğunu söyleyerek adamlıklarına büyük gölge düşürdüler. Bu arkadaş Galatasaraylı olsa Pavel Nedvet'i değil, Ümit Karan'ı örnek gösterirdi, çünkü o da iptal edilen golü için maçtan sonra "evet elimle attım demişti", çünkü o bir Galatasaraylıydı, çünkü o bir "ADAM GİBİ ADAM"dı.

Eğer bu yazıyı yazan adam Galatasaray sempatizanıysa, bende David Beckham'ım...!

ümit elle attığı golü yardımcı hakem kameramanın ekranından görüp iptal etmişti ümit karanda çirkeflik yapmıştı böyle gol iptal edilirmi diye .

yukarıda yorumlarınızı okudumda (lahanaya gelince kıtır kıtır kabasına gelince meeeeeeeeee)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfysayk -- 5 Ekim 2005, 10:58:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: montoya

Bence de bu adam kendisini Galatasaraylı gösteren satılmış bir adam... Bir Galatasaray'lı asla böyle bir şey yazamaz, ya da vicdanı olan birisi bunu yazamaz. Kimse Anelka'nın veya Daum'um maç sırasında gidip golü iptal ettirmesini beklemiyor ki. En azından maçtan sonra dürüst davranıp golün elle atıldığını söyleyebilirlerdi, biz de onları "ADAM" sayardık. Ama onlar bunu yapmadıkları gibi golün nizami olduğunu söyleyerek adamlıklarına büyük gölge düşürdüler. Bu arkadaş Galatasaraylı olsa Pavel Nedvet'i değil, Ümit Karan'ı örnek gösterirdi, çünkü o da iptal edilen golü için maçtan sonra "evet elimle attım demişti", çünkü o bir Galatasaraylıydı, çünkü o bir "ADAM GİBİ ADAM"dı.

ümit elle attığı golü hakem kameramanın ekranından görüp iptal etmişti ümit karanda çirkeflik yapmıştı böyle gol iptal edilirmi diye .

yukarıda yorumlarınızı okudumda (lahanaya gelince kıtır kıtır kabasına gelince meeeeeeeeee)

Bravo Hocam İyi tesbit.

Hoobastank ve diğer arkadaşlar Ümit Karan hakkında ne söyliyeceksiniz. Yoksa Lahana'nın sapı çok sert geldi de onu mu kemirmekle uğraşıyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 4 Ekim 2005, 9:29:50 >

• quote:

"ADAM GİBİ ADAM"dı.

Hangi maçtı hatırlamıyorum ama yakınlarda bir maçtı. GS'lı oyuncular rakip oyuncu yerde yatarken.
    Hemde o adamı görmüşken oyuna devam etmişler ve pozizyon golle sonuçlanmıştı..
  • VE ANELKA GOLÜ ELLE ATMADI YAPTIĞI HAREKET FAULDÜ TIPKI Ü.KARANIN +93 TE ANKARAGÜCÜNE ATTIĞI GOL GİBİ DESEYDİ YA Ü. KARAN O ZAMAN HAKEME FAUL YAPTIM DİYE............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfysayk -- 4 Ekim 2005, 9:55:55 >
  • Hala elle atmadı diyolar ya, adam kendisi soyunma odasında söylemiş "elle attım" diye. (ya da top elime çarptı demiş, ikisi de aynı şey). Biz maç oynanırken söylemesini beklemiyoruz zaten, çünkü bunu hiçbir futbolcu yapmaz, en azından maçtan sonra dürüst davranmasını bekliyoruz ama adamlar bunu yapmadıkları gibi soyunma odasında "elimle attım" dedikleri gole, dışarı çıkınca "nizamiydi" diyorlar. Ümit Karan hiç değilse "faul yaptım" veya "elimle aldım" diye itiraf edebilecek kadar şerefli bir adam. Hadi itiraf edemiyorsunuz, bari "nizamiydi" ya da "görmedim" gibi yalanların arkasına sığınarak yerin dibine geçmeyin...

quote:

VE ANELKA GOLÜ ELLE ATMADI YAPTIĞI HAREKET FAULDÜ TIPKI Ü.KARANIN +93 TE ANKARAGÜCÜNE ATTIĞI GOL GİBİ DESEYDİ YA Ü. KARAN O ZAMAN HAKEME FAUL YAPTIM DİYE............

• quote:

Hala elle atmadı diyolar ya, adam kendisi soyunma odasında söylemiş "elle attım" diye. (ya da top elime çarptı demiş, ikisi de aynı şey). Biz maç oynanırken söylemesini beklemiyoruz zaten, çünkü bunu hiçbir futbolcu yapmaz, en azından maçtan sonra dürüst davranmasını bekliyoruz ama adamlar bunu yapmadıkları gibi soyunma odasında "elimle attım" dedikleri gole, dışarı çıkınca "nizamiydi" diyorlar. Ümit Karan hiç değilse "faul yaptım" veya "elimle aldım" diye itiraf edebilecek kadar şerefli bir adam. Hadi itiraf edemiyorsunuz, bari "nizamiydi" ya da "görmedim" gibi yalanların arkasına sığınarak yerin dibine geçmeyin...

quote:

VE ANELKA GOLÜ ELLE ATMADI YAPTIĞI HAREKET FAULDÜ TIPKI Ü.KARANIN +93 TE ANKARAGÜCÜNE ATTIĞI GOL GİBİ DESEYDİ YA Ü. KARAN O ZAMAN HAKEME FAUL YAPTIM DİYE............

SEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN GALİBA GOLÜN NİZAMİ OLDUĞUNU İDDA EDEN BİR FENERLİ YOK SİZ KAFANIZDA FENERLİLER BÖYLE İDDA EDER GİBİ ALGILAYIP YORUM YAPIYORSUNUZ ÖNCE O DÜŞÜNCEYİ KAFANDAN AT SONRA YORUM YAP VE CEVABIN NEYSE AL OK..Ü.KARAN IN VEYA BAŞKA BİRİNİN ŞEREFİNİ YORUMLAMAK NE SANA NE BANA DÜŞER AĞIR ŞEYLER BUNLAR A.ERDEMİN ŞEREFİ HAKKINDADA YORUM YAPMAN LAZIM O ZAMAN..

bir galatasaraylı yorumu

• yaw fbli arkadaslar su tartısmanın içine girmeyin.bırakın ağlayıo dursunlar.sezon sonunda goz yasları sel olucak....
  • BIRAKIN DEVAM ETTİRSİN O MEŞUR İTTİFAKLARINI...........bakalım nereye kadar
  • cdemir bak ne söyleyeceğim !

Yeterince açık mı ?
  • Mekkeli müşrikler resim falanda basmaya başlamışlar..Yok mu yaw Krana'ın ankaragücüne faul yaparak attıgı şu gol..Yok mu 97'de vahap beyaz'ın uydurdugu penaltı pozisyonu , yok mu? Luciano'nun eliyle oynadıgı GS maçında Bülent'in fatih'i biçtiği poziyon? Yok mu yine aynı maçta son dakikada Ümit ÖZAT gole gidiyor diye maçı bitiren muhittin boşat'ın resmi yok mu?

Yaw FB'li arkadaşlar , atılan golün muhatabı biz değiliz..MHK'dır..Ufuk özertemdir..Adam hoobastankla aynı takımı tutuyor bırakalım açıklamasını o yapsın..ZAten kanal kanal dolaşıyo Allah'ın eziği..

Zavallı GS , borç içinde..Sen Avrupa fatihiyim de , Tromso gibi köy takımına elen..Tabi ki temiz lig isterler ..İstemezlerse biri onları temizleyecek çünkü..Özhan başakan FB şampiyon

ha bu arada temiz lig istedigin maçta , Fatih TEKKE'ye galiz küfür ediyor..Temizlik imandandır beyler..İçi pis olanların temizlik istemeleri ne hadlerine..

• quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

Mekkeli müşrikler resim falanda basmaya başlamışlar..Yok mu yaw Krana'ın ankaragücüne faul yaparak attıgı şu gol..Yok mu 97'de vahap beyaz'ın uydurdugu penaltı pozisyonu , yok mu? Luciano'nun eliyle oynadıgı GS maçında Bülent'in fatih'i biçtiği poziyon? Yok mu yine aynı maçta son dakikada Ümit ÖZAT gole gidiyor diye maçı bitiren muhittin boşat'ın resmi yok mu?

Yaw FB'li arkadaşlar , atılan golün muhatabı biz değiliz..MHK'dır..Ufuk özertemdir..Adam hoobastankla aynı takımı tutuyor bırakalım açıklamasını o yapsın..ZAten kanal kanal dolaşıyo Allah'ın eziği..

Zavallı GS , borç içinde..Sen Avrupa fatihiyim de , Tromso gibi köy takımına elen..Tabi ki temiz lig isterler ..İstemezlerse biri onları temizleyecek çünkü..Özhan başakan FB şampiyon

ha bu arada temiz lig istedigin maçta , Fatih TEKKE'ye galiz küfür ediyor..Temizlik imandandır beyler..İçi pis olanların temizlik istemeleri ne hadlerine..

HOOBASTANK

Ben Ümit Karan diyorum sen bana Nobre Anelka diyorsun.. Senin için Jeremy Hocam Cevap Vermiş.

Bir tane de ben yazayım.

Alooo Hoobastank hocam
    Ümit Karan Diyorum. Elle gol atmış diyorum. Hakem iptal ediyor. Kendisi böyle gol iptal edilir mi diyor. Dürüst çoçukmuş vesselam. Daha sonra zaten iptal olmuş bir gol için ben elle attım diyor. Yesinler senin dürüstlüğünü.

Hakem iptal etmeseydi. Böyle gol iptal edilir mi dediğine göre demekki gıkını çıkarmayacakmış.

Aynı Ümit Karan bu sezonki Ankaragücü maçından sonra , Rakibimin üzerine sıçrayarak kendime haksız bir şekilde avantaj sağladım ve golü attım aslında pozisyon fauldü diye açıklama yaptı mı? Yapmaaaz neden hakem golu verdi çünkü.
    O MAÇTAN SONRA HANGİ KLUP PANKART AÇARAK BAS BAS BAĞIRDI... Ben söyliyeyim istersen hiçbir kulup....

Bırakın profesyonel futbolu mahalle maçlarında bile golden sonra birisi çıkıp ben faul yaptım yok ben elle attım demiyor. Bu doğru bir davranış değil ama. Maalesef yapılıyor.

Birde hangi maçtaydı. Bilmiyorum ama yakınlarda bir maçta. Yerde yatan rakip oyuncuyu gördükleri halde GS'lı futbolcular pozisyonu devam ettiriyorlar ve pozisyon sonuçta gol oluyordu. Bu hareketi de sizin dürüst futbolcularınız yaptı.

Kendinizi ak pak FB pislikmiş gibi gösterme sevdasından vazgeçin artık..

Eski bir laf vardıırr...

APIRSANIZ DA KÖPÜRSENİZ DE..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 5 Ekim 2005, 13:00:06 >

• Biz öyle göstermiyoruz, zaten öyle, siz bunu kapatmaya çalışıyorsunuz....

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Eski bir laf vardıırr...

• quote:

Biz öyle göstermiyoruz, zaten öyle, siz bunu kapatmaya çalışıyorsunuz....

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Eski bir laf vardıırr...

BREHHH BREEEH PEK DE TEMİZLERMİŞ BEEEE. PIRIL PIRIL PARLIYORLAR GÖZLERİM KAMAŞTI.

NAYIR NOLAMAZ KÖRMÜ OLDUM YOKSA..

DEVLETİ YONT AK PAK KAL...

Galatasaray
    Iliç:
    50 bin YTL (üç yıllık)
    Altan:
    50 bin YTL (iki yıllık)
    Saidou:
    50 bin YTL (bir yıllık)
    Hakan Şükür:
    50 bin YTL (bir yıllık)
    Mondragon:
    25 milyar (iki yıllık sürüyor)
    Tomas:
    30 milyar (iki yıllık sürüyor)
    Song:
    30 milyar (üç yıllık sürüyor)
    Necati:
    Hasan Şaş:

Kaynak:
    http://www.e-kolay.net/fanatik/FutbolHaber.asp?PID=249&HID=11&HaberID=309448

Şu anda GS'ın %30 hissesininde devleti 800 küsür milyon $ zarara sokmuş olan Ünsal AYDIN(dı heralde) 'ın elinde olduğunuda biliyormusun.
    Ha siz sadece temiz bir lig istiyordunuz. Diğer pislikler önemli değildi..

Ümit Karan Defans Oyuncusunun üstüne Zıplar gol atar. Önemli bişi değil olur böyle şeyler. Anelka kalecinin üzerine zıplar gol olur, kiyamet kopar.. Sonuçta ikisinin attığıda 1 gol sayıldı.
    Ümit Karan başlamıştı zaten ligi kirletmeye Anelka'da devam etmiş. Ne varki bunda mı demek lazım. Yoksa bunlar hakem hataları olabiliyor mu demek lazım.

Yok kardeşim ben neler saçmalıyorum öyle değil mi. GS lehine oldumu hakem hatası GS'ın ne suçu var GS hala ak pak . FB lehine oldu mu tüüü kaka FB, görüyonmu bak hakemide satın almış.

Güldürüyorsunuz insanı..

Son kez söylüyorum siz bağırıp çağırıyorsunuz diye biz pis olduk sanıyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 5 Ekim 2005, 13:28:30 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.