Merhabalar, Birkaç Gün Önce Başıma Gelen Garip Bir Bg'den Bahsedeceğim :) Bg'miz, 40vs40 Olan Isle Of Conquest. Bildiğiniz Üzere Her 2 Tarafında 300 Reinforcement'la Başladığı Bg'yi Aşağıdaki Linkte Sunduğum Screenshot'ta Göreceğiniz Gibi 294 Reinforcement'la Bitirdik.
Peki Nasıl Oldu da Bu Kadar Kalabalık Bir Bg Sadece 6 Death'le Bitirildi. Olaylar Şu Şekilde Gelişti:
Bg Başında Oyuncuların Yoğunlukla 3 Farklı Server'dan 3 Farklı Guild'e Mensup Olduklarını Gördük. Toplamda Yaklaşık 30-32 Kişi. Bu Oyuncular Bg'nin Başlamasını Beklemek İçin Herzaman Yapıldığı Gibi Ön Kapıda Değil, Kimsenin Uğramadığı Hangar Tarafındaki Kapıya Yığıldılar. Bg'ye Birlikte Girdiğim 2 Arkadaşım Ve Ben Bu Duruma Bi Anlam Veremedik. Neyse Bekleyelim Yenilip Çıkalım Deyip Bizde Onlarla Durduk.
Bg Başladı Ve 30 Küsür Horde Hangar Tarafındaki Kapıdan Çıkıp Duvarın Kenarına Dizildiler. Aklımıza Gelen İlk Şey Hepsinin Bot Olduğuydu. Ally'lar Haritadaki Tüm Üsleri Ele Geçirdi Doğal Olarak. Kapılarımızda Kısa Sürede Yıkıldı. Ally'lar İçeri Girdi, Üssümüzdeki GraveYard'ı Ele Geçirdiler. Arkadan Gelen Oyuncuları Bekleyip Bir Süre Sonra İçeri Girip Boss'a Gittiler.
Bu Sırada Bahsi Geçen 30 Küsür Horde Harekete Geçti, İçeri Girdi Ve Ally'lara Wipe Yedirdi. Sonra Hepsi Üssümüz İçindeki Mezarın Başına Gittiler. Biz de Onlara Uyduk. Boss'ta Wipe Yiyen 30 Kadar Ally'ın Hepsi Doğal Olarak En Yakın Mezar Olan Üssümüzün Mezarında Doğuyor, Onlar Doğar Doğmaz Mezarın Başında Bekleyen 40 Horde Massive Aoe Yapıyordu. Howling'ler, Bladestorm'lar, Blizzard'lar, Arcane Blast'lar, Rain Of Fire'lar, Starfall'lar, Hurricane'ler Havada Uçuyor, Doğan Ally Grubu Saniyeler İçinde Tekrar Ölüyordu. Ally'ların Pek Çoğu Başka Bir Gy'ye Gidip Orda Doğmayıda Akıl Edemedi. 30 Saniyede Bir 30 Reinforcement Kaybettiler Ve Sonunda Durum Yukarıdaki Screenshot'taki Gibi Oldu :)
Tüm Üsleri Aldıklarında "Aha Horde'ları Ezcez" Diye Düşünerek Gaza Gelen, Dakikalar Sonra İse Kendilerine Camp Yapılan Ally'ların Ruh Halini Hayal Etmek Paha Biçilmez Oldu Benim İçin
Sözün Özü, İlginç Bir Taktikti, Harika İşledi, Tahminimce Vent Üzerinden Organize Oldular, Güzel de Oldular. Sayelerinde Epey Büyük Bi Keyif Yaşadık :)
Yasin abi masal gibi anlattın
İlk bu adamlara etmediğim küfür kalmamıştı , ondan sonra hepsini ayrı ayrı sever oldum 200 küsür HK 'da cabası
Haha kazdıkları kuyuya düşmüşler iyide olmuş:)
taktık cok ıyıymıs yanlız oynamayı ve eglenmeyı bılıyorlarmıs gercekden bayada zevklı gecmısdır emınım
Adamlar büyük ihtimal 250k honorable kill achiesi kasıo..Muhteşem bi yöntem bulmuşlar.. O achiede harbi ölüm :D
Karşı taraf da doğru düzgün premade ya da organize olsaymış farklı graveyarddan doğup büyük bir avantaj elde edebilirlerdi. Taktik karşı tarafın organizasyon eksikliğine dayanıyor... Hep işe yaramaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Hunter777
Karşı taraf da doğru düzgün premade ya da organize olsaymış farklı graveyarddan doğup büyük bir avantaj elde edebilirlerdi. Taktik karşı tarafın organizasyon eksikliğine dayanıyor... Hep işe yaramaz.
Eh zaten bu RBG değil yani karşı tarafın organize olmaması normal yani Bir kere başıma bu tarzda farm olayı gelmişti,millete koşun başka mezarlığa orada doğun demiştim,nasıl yapılıyor diyenler vardı
pek alakalı değilde resimdeki sensen ırkın nedir acaba?
Troll , buarada demeden edemiyeceğim , Yasin abi (resimdeki) Shamanla'la çok pis iyi oynuyor , ben böyle bir player görmedim.
Bunun AV versiyonu da var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme