Şimdi Ara

Bir görünüp bir kaybolan ölü piksel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Asus 21.5" VK228H monitörünü kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun yoktu. Ama geçenlerde ekranın sağ tarafında bir tane kırmızı ince bir nokta çıktı. Ölü piksel olduğunu düşünüyordum. Ama sonradan o kırmızı nokta kayboldu. Birkaç gün boyunca çıkmadı. Ama bugün klavyeyle uğraşırken artık monitörü salladım mı ne olduysa aynı yerde tekrar belirdi. Hala da duruyor gözüme çarpıyor.

Nasıl oldu bu? Yazılımsal olma ihtimali var mı? Çünkü ilk geldiğinde sorunu yoktu sonradan çıktı. Fiziksel bir darbe de olmadı. Ölü piksel olduğundan da tam emin değilim çözemedim açıkçası. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Kırmızı nokta hala duruyor yardım bekliyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenyxia

Merhaba arkadaşlar. Asus 21.5" VK228H monitörünü kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun yoktu. Ama geçenlerde ekranın sağ tarafında bir tane kırmızı ince bir nokta çıktı. Ölü piksel olduğunu düşünüyordum. Ama sonradan o kırmızı nokta kayboldu. Birkaç gün boyunca çıkmadı. Ama bugün klavyeyle uğraşırken artık monitörü salladım mı ne olduysa aynı yerde tekrar belirdi. Hala da duruyor gözüme çarpıyor.

Nasıl oldu bu? Yazılımsal olma ihtimali var mı? Çünkü ilk geldiğinde sorunu yoktu sonradan çıktı. Fiziksel bir darbe de olmadı. Ölü piksel olduğundan da tam emin değilim çözemedim açıkçası. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_52974525/tm.htm

• Ekrana yumuşak bir masaj yapmayı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica
    http://forum.donanimhaber.com/m_52974525/tm.htm

Sıkışmış (parlak) piksel gibi duruyor buradan okuduğum kadarıyla. Birkaç da resim gördüm aynı kırmızı nokta var.

quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys

Ekrana yumuşak bir masaj yapmayı deneyebilirsiniz.

Eve gidince deneyeceğim sonucu bildiririm.

Yorumlarınız için teşekkürler.
  • Yine aynısı oldu arkadaşlar. Kırmızı nokta kendiliğinden gitmiş. Bilgisayarı açtığım gibi ilk iş o noktanın olduğu yere baktım şimdi yok. Tabii birkaç gün sonra tekrar çıkabilir. Neye göre çıkıp kayboluyor bilmem daha çıkmaz inşallah. Bir şey olursa tekrar yorum yazarım.
  • Ölü pixel bir daha belirirse Daenerys dediği gibi ekrana zarar vermeyecek şekilde darbe yapmayı deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.