Şimdi Ara

Bir tane ölü piksel için degişime deger mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aldıgım iPhone un en sol üst köşesinde bir tane ölü piksel mevcut. telefonu kullanırken falan hiç bir şekilde farkedilmiyor sadece gece siyah ekranda açılırken görünüyor beyaz noktacık. Bunun dışında bir sorun yok. 22.12.2008 faturalı cihaz şimdi gitmemle 3 ay sonra servise gitmem arasında fark olur mu? bu ay çok yogunumda:/

ve son olarak direk teknik servise mi gitmeliyim yoksa genpa satış noktalarında falan yardımcı olurlar mı? ben kocaelideyim burada teknik sevis yok bildigim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnex7 -- 4 Ocak 2009; 0:32:49 >

• Aslında değmez ama garantiliyse sorununuzu söyleyin değiştirebiliyorsa değiştirsinler elbette. Şu an rahatsız etmiyorsa daha çoğalmalarını da bekleyebilirsiniz. 2 sene garantisi var sonuçta ve kullanıcı hatası değil.
  • Ya benim için hiç sorun yok aslında görünmüyoki zaten. ama foruma bakıyorum millet çatır çatır degiştiriyor bir ölü pikselli cihazları. Bir de satarken degerinin düşmesini istemiyorum ölü piksel var diye halbuki önemli bir şey de degil.

Kafama takılan şu oldu ilk bir aydan sonra sanırım degişime gidilmiyormuş ölü pikselde yine bu forumda okudum diye aklımda ama bulamadım şimdi.
  • Kerdeş sana dost tavsiyesi sakın değiştirme ben değiştirdim bin kere pişman oldum sana verecekleri cihazda %90 sorunlu olacak sonuçta gözü rahatsız etmeyen bişey benim cihazım 1 ölü pixel yüzünden 3 kez değişti yaklaşık 2 ay telefonsuz kaldım üstelik son verdikleri cihazda hem ölü piksel hemde ışık sızması var lanet ettim vazgeçtim artık kullanıyorum o yüzden hiç bulaşma
  • bence değiş neden elinde kazanılmış bir hakkın varken kullanmayasın? ben olsam inadına değişrim 1 saat bile kullanmam o defolu malı.Belki alacağın telefon sağlam cıkacak?Cıkmasa ne olur yine gider değişirsin.2-3 gününü alır...
  • ölü pikselin ilerde yayılma ihtimali var bide o kadar para veriyosun madem defolu malı kullanma bence

ayrıca helal olsn 2g me tek sorun çıkarmadı 1 yıldır maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAan21 -- 4 Ocak 2009; 2:00:36 >
  • İşte merak ettigim servise 2-3 ay sonra gitsem bir şey farkeder mi bu ay komple doluyum veremem heralde. Rahatsızda olmuyorum zaten bir de gelen ürünün yine sorunlu çıkması durumu var arkadaşın dedigi gibi.

Ürünü misal 5 ay sonra götürsem sorun olur mu? bir de sadece teknik servise mi gidebiliyoruz, kocaeli de teknik servis yok?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilenen bir şey ==> elektronik aletlerde ozellikler arttıkca sorunlar da misliyle artıyor.Annem ısrarla Nokia 5110 kullanıyor 10 senedir tek sorun cıkmadı takoz gibi maş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin9103

bilenen bir şey ==> elektronik aletlerde ozellikler arttıkca sorunlar da misliyle artıyor.Annem ısrarla Nokia 5110 kullanıyor 10 senedir tek sorun cıkmadı takoz gibi maş.

hatırlıyorumda ben küçükkken annem bana bilinen şey yüzünden alarılmı saat aldırmamıştı...
  • arkadaşlar normalde 4-5 ölü pixel altına hiç bir firma değişim yapmaz.aple bunu yapıyor suistimal etmeyin derim..zaten adımız çıkmış dünyada..ayrıca ekranda ölü pixel var diye artma ihtimali falan yok..evinizdeki her lcd de mutlaka ölü pixel vardır..benim 5000 ytl lik sony vaiom var onda bile ölü pixel var ki ölü pixel garantisi veriyor..alacağın makine daha farklı olmayacak..bende 3 kere değişim yaptım..kafana takma derim apple utansın..tüm cihazlar sorunlu..verme daha beteri gelme ihtimali çok yüksek..bırak dediğim gibi apple utansızn..bende de var ölü pixel götürsem gene değiştirecekler ama götürmeyeceğim sanki gelen çok mu farklı olacak..1 ölü pixel se sorun aman derim..sonra o 1 ölü pixeli çok arayabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 4 Ocak 2009; 10:27:49 >
  • apple da baya utanır üzülür yani... tek derdi bizim ölü pixelimiz di goturup yenısı almak varken niye bile bile defolu mal kullanyım bende cıktıgı an gider değişirim inat değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisaydemir

Kerdeş sana dost tavsiyesi sakın değiştirme ben değiştirdim bin kere pişman oldum sana verecekleri cihazda %90 sorunlu olacak sonuçta gözü rahatsız etmeyen bişey benim cihazım 1 ölü pixel yüzünden 3 kez değişti yaklaşık 2 ay telefonsuz kaldım üstelik son verdikleri cihazda hem ölü piksel hemde ışık sızması var lanet ettim vazgeçtim artık kullanıyorum o yüzden hiç bulaşma

aynı durumdayım.
    1 ölü piksel için bencede deymez.
    ilk cihazımda 4 ölü piksel ve ışık sızması vardı.2.de 1 ölü piksel çerçevenin sol tarafı boydan boya açık şekilde ışık sızması bi de sorunlu home tuşu.
    3 haftadır 3.cihazı bekliyorum...

• Aynen dostum ben o 1 ölü pixeli arıyorum en azından ışık sızması yoktu
    quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

arkadaşlar normalde 4-5 ölü pixel altına hiç bir firma değişim yapmaz.aple bunu yapıyor suistimal etmeyin derim..zaten adımız çıkmış dünyada..ayrıca ekranda ölü pixel var diye artma ihtimali falan yok..evinizdeki her lcd de mutlaka ölü pixel vardır..benim 5000 ytl lik sony vaiom var onda bile ölü pixel var ki ölü pixel garantisi veriyor..alacağın makine daha farklı olmayacak..bende 3 kere değişim yaptım..kafana takma derim apple utansın..tüm cihazlar sorunlu..verme daha beteri gelme ihtimali çok yüksek..bırak dediğim gibi apple utansızn..bende de var ölü pixel götürsem gene değiştirecekler ama götürmeyeceğim sanki gelen çok mu farklı olacak..1 ölü pixel se sorun aman derim..sonra o 1 ölü pixeli çok arayabilirsin..

• Hakkın varken neden kullanmıyıcaksın ki ben olsam giderdim.
  • degistir bence
    benimde aynı sorun vardı ısık sızmasıyla birlikte cuma gunu verdim bakalım ne olacak.
    normalde dikkat etmezdim ama benim gozume takılıyor artık.
  • Cevaplar çok denk gidiyor

Benim merak ettigim şey bu cihaz 2 sene tam garantili ya; 5 ay sonra ölü pikselim var diye gitsem degilşim yaparlar dimi?
  • değişim yapmak zorundalar istersen 1 yıl 11.in ayın sonunda git. bu senin kanuni hakkın garantiyi niye veriyorlar o zaman..
  • İşte bu durum oldukça önemli, ben ölü pkseli göremiyorum telefonda hatta telefon çalışırken inatla aradım ama yok bulamıyorum. Sadece gece karanlıkta iPhone siyah ekrandayken beyaz noktacık görünüyor(10cm yakından).

Yani ne kullanımı etkileyen bir durum var ne bir şey, hem bu ölü piksel bana 1 sene sonra telefonumu degiştirme hakkı da veriyorsa daha güzel birşey garantimin sonlarına dogru telefonumu yenileme imkanım olur. İyice bir ögrenmek lazım.
  • hiçbiri değil ama apple utanır buna emin ol..onların çok farklı bir mentaliteleri var..
    quote:

Orjinalden alıntı: engin9103

apple da baya utanır üzülür yani... tek derdi bizim ölü pixelimiz di goturup yenısı almak varken niye bile bile defolu mal kullanyım bende cıktıgı an gider değişirim inat değil mi?
  • kendi ayıbından utansın bana ne ben mı yaratıyorum olu pıxel leri kendi hataları olmasa milyarlarca zarara girerler mi tamamen fabrikasyon hatası...kendileri utansın onların kendilerine yakıştıramadığı şeyi ben neden kendime yakıştırayım sonucta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin9103 -- 4 Ocak 2009; 20:51:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.