Şimdi Ara

1 ölü piksel için değişim yapmaya gerek var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün Vatan Bilgisayar’ın mağazasından linkteki monitörü aldım.Almadan önce mağazada ölü piksel testi yapıldı ve o an herhangi bir şeye rastlamadım.Ancak bu sabah kendim evde bir test daha yaptım ve sol alt köşede 1 tane ölü piksele rastladım.

Açıkcası 1 tanesi benim için hiç önemli değil, kullanırım bu şekilde de ama ilerde daha da çoğalır diye endişelenmiyor değilim.Sizce bu durumda ne yapmalıyım ?

Vatan’daki arkadaş 1 ay ölü piksel garantisi olduğunu söylemişti, şimdi götürsem direk mağazada değişim sağlarlar mı yoksa servise falan mı yönlendirirler ?
    www.vatanbilgisayar.com
    ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249q-tuf-gaming-1ms-144hz-full-hd-ips-freesync-gaming-monitor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 13 Nisan 2021; 18:58:53 >

• Direk değişim yaparlarsa olabilir ancak servis vs.. rapor isterlerse bence hiç gerek yok. 1 tane ölü piksel kafaya takılacak bir şey değil.

• Mağazadan kontrol edip aldığınız için vatan bilgisayar iade konusunda servis raporu isteyecektir. Siz servise gönderince monitörü 1 adet ölü piksel için değişim iade raporu maalesef vermiyorlar. Boşu boşuna zaman kaybınız ve canınız sıkılır. Eğer ölü piksel gözünüzü rahatsız etmeyen bir bölgede ise monitörden memnunsanız kullanın illaki değişim istiyorsanız eğer THH başvurmanız gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.