Bildirim
Bir güneş paneli yapmanın maliyeti ne kadar olur ne malzemeleri gerekir ve neden bu kadar pahalı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Eğer istersen titanyum dioksit le yapilan panellere bak. Bu paneli kendin yapabilirsin ve eğer düzgün yapabilirken %11 e kadar verim alabilirsin. Söylendiği gibi cidden pahali. Titanyum dioksitle yapilan panelin maliyeti sana cam+titanyum dioksit+ küçük ivir zivirlar olur. Ugrasamam diyorsan hic bulaşma. Yapimi karstik değil ama biraz uzun sürüyor. Ben titanyum dioksidi türkish.alibaba dan sipariş edeceğim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler fiyatları fazla uçmaz değilmi ayrıca ben o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum internette bir sitede 67 liraya kitabı cdsi falan var öğrenebilirsiniz falan yazmış çok kolay yazmış e kolaysa sen yap biz o kadar salağız zatende alıcaz elimizde kalıcak yani adamın amacı insanları kandırmak kendisini kandırmaya devam etsin o cdleri satar kesinlikle hepsini satar o kadar kolayki ben bile yapabilirim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asertklewn -- 9 Temmuz 2014; 21:10:37 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X