Şimdi Ara

Bir günlük bulk beslenme programım (2.gün sonu degerleri ekledim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk mesaji guncelledim hocam yeniden bakar mısınız :)

• Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Programi kaloriyi takip etmek icin kullandigim icin yazmam gerekiyor hocam. Mandalina belki yazilmaz fakat muz neden yazilmiyor seker oranj dusuk degil mi muzun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

Muzdan mandalinadan aldığın karboyu hic yazma bile.Kompleks karbonhidrat değerlerini yaz sadece.Protein kisminada sadece hayvansal degerleri yaz

Mandalina icin katiliyorum, 10 tane tek seferde yenmiyorsa hesaba katmaya degmez.

Ama muz iyi bir karbohidrat kaynagi. Yarisi seker olmasina ragmen GI index - 55, yani kana yavas karisiyor. Ortalama bir muz 120gr ve 107 kalori, 27gr karbohidrat (13ü seker, kalani kompleks karb ve lif). Gunde 2 tane muz toplam kalorinin %5-7sini olusturuyor. Hesaba katilmasi daha iyi. Fazla kalori yaga gider.

Bitkisel proteinlerin hepsi tam aminosit gamina sahip olmasa da sirf kalorisinden dolayi hesaba katilmasi gerekiyor. Katilmazsa hesaplanmayan fazla kalori yaga gider. Protein hedefi bir az yuksek tutulur onun icin. Toplami 30-40gr gecmez gunluk. Arkadas gunde 230gr tuketiyor, ve bunun 30u bitkisel ise bu iyi bir deger ve hesap. En az 190gr hayvansal protein almasi lazim kilosuna gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Yorum yaparsan sevinirim hocam :)

Ben çok fazla buralara bulaşmıyorum sonra çıkamıyorum geri :)

Genel olarak birkaç şey ekleyeyim;

Beslenme düzenine ciğ badem, avokado, ananas, hindistan cevizi yağı gibi sağlıklı yağlar içeren şeyler ekleyebilirsin. Tam yumurta sayını en az 2 yapmanı öneririm. Sebzelerden brokoli tam mevsimi bolca ekle öğünlerine. Lora alternatif yoğurt da tüket. Sebze olayını mümkün olduğunca ihmal etme. Ek olarak bu gainer işine çok fazla bulaşmayın bence para kaybından başka bir şey değil.

Başarılar herkese.
  • Karbohidrat, protein, fark etmez, yatmadan once saglam yemek zararli diyen var, zararli degil diyen de var.

Soyle bir gercek var. Butun canlilar guzel bir yemekten sonra uyur. Son derece dogal bir sey.

Ben yatmadan once 2000kalori tuketen adamim, yag oranimi bayadir olcmedim ama gogus kas fuberleri goruyorum. Yanlis mi yapiyorum ki? 1 ay once kan degerlerime baktirdim, kotu kolesterol ortalamanin altinda, iyi kolesterol maksimum ustunde. Galiba uykudan once karbohidrat yememem gerekiyordu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.