Şimdi Ara

bir hacker..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşağıdaki mailin sahibi olan insan ya da yaratık msnde birisinin adına girip herkese resim yollayacağım diyerek bir html dosyası yolluyor. açınca da bilmeyenler bilgilerini girince mail şifreleri gidiyor. aranızda bilgili olan varsa yardım edebilirmi lütfen

mail: freeboy66@hotmail.com

kendi hakkında arkadaşıma verdiği bilgi:
    @ayna-17137.adsl.ttnet.net.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3lih -- 20 Ocak 2005, 23:50:16 >

• 1-) o hacker değil lamer. Hacker : yeni bir açık bulan insan lamer: bilinen bir yolu kkullanan

2-) nette fake mail diye arat bi sürü döküman çıkar
  • +1
  • bak şimdi iki üç programla insanları rahatsız edene ben lamer bile demem bu gönderdiğinede fake mail denir aslına bakarsan o kişi hiç birşey bilmiyordur bundan eminim.... bu fake maili sizde yapabilirsiniz sitelerden atıyolar bir kac site ismi bilyorlar ordan da sana bunu atıyor o kadar...

saygılar
  • tamam bana cevap vermişsinizde sonuçta böyle birşeye kanmaması gerektiğini bilmeyenler de var. o yüzzden bunun durdurulması lazım. demek istiyorumki laf atacağınıza bilginiz varsa yardım edin
  • herkese uyanık olmasını nasıl öğretebiliriz ki? iş kişide bitiyor.
  • herkesde uzaman be lamer hacker falan vaybe aristo olmuş millet bildiğini göstermek için nie kendini bu kadar kese...
  • arkadaşlar fake mail(sahte mail) açmayın sonra bütün şifrenizi alabilir
    onun için çok dikkatli olmanız gerekir...
  • Bu işin sadece tek bir çözümü var ama çok kompleksdir yazılarla anlatılabilecek bir iş değildir amatörlere kalan tek şey çok dikkatli olmak yapacak başka hiçbirşeyleri yok aman dikkat edin
  • Bilmediğim birinden gelen ve attachment olan mailleri açmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.