Şimdi Ara

bir hafta içinde netlerde düşüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan önce denemelerde matematikten 30 civarında fenden 27 civarında geziyordum.pazartesiden beri hergün sınav oluyoruz ve matematik 25lere fen 20lere düştü.kafayı yiyeceğim.var mı bi önerisi olan.

• Yanlışlarına baktın mı, bilmediğinden mi dikkatsizlikten mi gitmiş?
  • Sene başından itibaren en düşük puanları bu haftaki sınavlarda yaptım. Cuma günü 472 yapan ben pazartesi 435 salı 425 yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdR67

Yanlışlarına baktın mı, bilmediğinden mi dikkatsizlikten mi gitmiş?

genelde dikkatsizlik ama arada birşey anlamadığım sorular oluyor yani muhakeme yeteneğimi kaybettim bi haftada.çok basit şeyleri göremiyorum.nutkum tutuluyor.
  • Ayni sorunlar bendede var, sinav dersanesindemisiniz. Gecen yilda en iyi puanlarim son hafta cikmisti o zaman maltepedeydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin olun bence.
  • Benim durumda aynı sayılsalcıyım 1 haftada fen matematik düştü Türkçe netleri arttı anlamadım bir türlü matematikde proplemleri yapamaz oldum ne yapacağımı şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Ayni sorunlar bendede var, sinav dersanesindemisiniz. Gecen yilda en iyi puanlarim son hafta cikmisti o zaman maltepedeydim

hayır ilçemizde yerel bir dershane okyanus ve pianalitik yapıyorlar.

@meSutPiskin

aynen dostum türkçe 302 filanken 37 oldu sosyal 30dan 35 oldu son hafta ama sayısal netleri düştü.390 filan alırken 360lara düştüm.umarım düzelir.
  • cidden bende de aynı problem var. mat 32-33 civarındaydı 15 gün önce bugün 25 yaptım.feni 24 de sabitti 10 neti geçer mi diye düşünür oldum.sosyale zaman kalmıyo son 2 denemedir.hayırlısı olsun
  • son sınava pazartesi girdim 420'den 388'e düştü kolay da sınavdı herkes yükseltti puanlarını. Her gün sınav var gitmiyorum artık yarınkine gidicem bi tek.
  • aynısı bende de oldu. Pazar 375 yapan ve ortalama bu seviye gidem ben pazartesi 300 yaptım.
  • bende öyle neden böyle anlamıyorum arkadaşlar. daha önce 430 40 50 civarı yükseltiyordum bu ara 400 ün altına düştüm 2 kere. noluyor anlamıyorum çok şaşkınım yarın son dershane denemesi var ondan da iyi gelmezse naparım bilmiyorum.
  • Ağlama duvarı gibi olmuş yahu. Bugün girdiğim sınavda 460 yaptım biraz kendime güvenim geldi. Son sayfaya kadar baya iyi gidiyordu ama biyolojiden 4 soru üst üste yanlış yapmışım neler düşünmüşsem artık
  • ne yapacağız bi önerisi olan var mı.? moralim yerlerde.bütün planlarım alt-üst oldu.
  • sınavı ygs gibi ciddiye alırsanız sorun çözülür. ben 430 puandan bi anda dikkat hataları vs ile 380'e düştüm. ama bugünkü sınavda 431 puan çektim tekrar :) tabi yine vardı dikkat hatası, soruyu 4 olarak bulup 2'yi işaretlemek gibi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.