Bildirim
bir hafta içinde netlerde düşüş
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yanlışlarına baktın mı, bilmediğinden mi dikkatsizlikten mi gitmiş? -
Sene başından itibaren en düşük puanları bu haftaki sınavlarda yaptım. Cuma günü 472 yapan ben pazartesi 435 salı 425 yaptım -
quote:
Orijinalden alıntı: kdR67
Yanlışlarına baktın mı, bilmediğinden mi dikkatsizlikten mi gitmiş?
genelde dikkatsizlik ama arada birşey anlamadığım sorular oluyor yani muhakeme yeteneğimi kaybettim bi haftada.çok basit şeyleri göremiyorum.nutkum tutuluyor. -
Ayni sorunlar bendede var, sinav dersanesindemisiniz. Gecen yilda en iyi puanlarim son hafta cikmisti o zaman maltepedeydim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakin olun bence. -
Benim durumda aynı sayılsalcıyım 1 haftada fen matematik düştü Türkçe netleri arttı anlamadım bir türlü matematikde proplemleri yapamaz oldum ne yapacağımı şaşırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma
Ayni sorunlar bendede var, sinav dersanesindemisiniz. Gecen yilda en iyi puanlarim son hafta cikmisti o zaman maltepedeydim
hayır ilçemizde yerel bir dershane okyanus ve pianalitik yapıyorlar.
@meSutPiskin
aynen dostum türkçe 302 filanken 37 oldu sosyal 30dan 35 oldu son hafta ama sayısal netleri düştü.390 filan alırken 360lara düştüm.umarım düzelir. -
cidden bende de aynı problem var. mat 32-33 civarındaydı 15 gün önce bugün 25 yaptım.feni 24 de sabitti 10 neti geçer mi diye düşünür oldum.sosyale zaman kalmıyo son 2 denemedir.hayırlısı olsun -
son sınava pazartesi girdim 420'den 388'e düştü kolay da sınavdı herkes yükseltti puanlarını. Her gün sınav var gitmiyorum artık yarınkine gidicem bi tek. -
aynısı bende de oldu. Pazar 375 yapan ve ortalama bu seviye gidem ben pazartesi 300 yaptım. -
bende öyle neden böyle anlamıyorum arkadaşlar. daha önce 430 40 50 civarı yükseltiyordum bu ara 400 ün altına düştüm 2 kere. noluyor anlamıyorum çok şaşkınım yarın son dershane denemesi var ondan da iyi gelmezse naparım bilmiyorum. -
Ağlama duvarı gibi olmuş yahu. Bugün girdiğim sınavda 460 yaptım biraz kendime güvenim geldi. Son sayfaya kadar baya iyi gidiyordu ama biyolojiden 4 soru üst üste yanlış yapmışım neler düşünmüşsem artık -
ne yapacağız bi önerisi olan var mı.? moralim yerlerde.bütün planlarım alt-üst oldu. -
sınavı ygs gibi ciddiye alırsanız sorun çözülür. ben 430 puandan bi anda dikkat hataları vs ile 380'e düştüm. ama bugünkü sınavda 431 puan çektim tekrar :) tabi yine vardı dikkat hatası, soruyu 4 olarak bulup 2'yi işaretlemek gibi :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X