Şimdi Ara

Bir insan hangi düşünceyle Lens yerine Dirarı seçer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi objektif düşünmeye çalışıyorum da bu adam fenerbahçenin efsanesi alexi bitirdi. Şampiyon yaptı uefada yarı final oynattı kabul ama 1 sene şampiyon yaptı, 2 sene galatasarayı şampiyon yaptı ki fenerbahçe gibi kulüpte şampiyon olamadığın zaman başarısız kabul edilirsin. Hadi 2 senede 1 şampiyonluk olur diyelim ama 3 senede 1 şampiyonluk %33 başarıyla çok büyük bir başarasızılıktır bence ki sadece Galatasaray ile yarıştığımız bir dönemdi şimdiki beşiktaş da yoktu. 3 temmuzu bahane ediyolar artık başları sıkışınca. Aziz yıldırım diyo ki ben hapis yaptım, 3 temmuz falan diyo... AYkut kocaman da 3 temmuz bizi yıprattı diyo tamam kardeşim yıprattı da arada 6 sene geçmiş kendini hiç mi yinelemez bir grup insan? Galatasarylılar laf ediyoruz 20 sene geçmiş hala uefa kupasıyla övünüyolar diye ama bizimkilerin farkı yok . Aykut kocaman konyada büyük işler başardı kabul ediyorum ama bence aykut kocaman küçük takımların büyük hocasıdır. Bu sene her malubiyetten sonra 3 temmuz cümlesinin geçeceğini düşünüyorum

Ama asıl anlayamadığım bir konu nasıl lensi istemezssin de dirarı beğenirisn? Bu adamda yıldız kompleksi oldugunu düşünyorum

• Yıldız kompleksi ile açıklamayamazsınki bunu sonuçta Valbuena ve Giuliano da yıldız oyuncular. Bu olayda daha farklı daha akla mantığa yatmayan, kafası çalışmayan bir insanın inanacağı türden bir gerekçe var.
  • Kuyt gibi oyuncu istiyorum deyip duranlar.Tamam kuyt iyi hoşta takımda yaratıcılık yok 10 tane kuytun olsa neye yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 22 Ağustos 2017; 1:31:39 >
  • Lens gerçekten defansa yardım etmiyor bu bi gerçek ama futbolda 11 oyuncunun hepsi defans yapacak diye bir şey yok. Altı üstü süper lig oynuyorsun. Beşiktaş

Tolgay-Oğuzhan
    Quaresma-Talisca-Babel hatta Cenkide eklersek bu kadroyla çıkıyor. Tamamen hoca bakış açısı ama başarısız bi bakış açısı futbolculara değer katmak istiyorsa hücum oynamalı. Mesela son saniyelerde Josefin kaçırdığı bir pozisyon var Trabzon maçında defansif oyuncuyla oynarsan çok normal o gollerin kaçması.
  • Bir insan hangi düşünceyle Beşiktaş yerine Fenerbahçe'yi seçer ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

Bir insan hangi düşünceyle Beşiktaş yerine Fenerbahçe'yi seçer ?

büyüklüğünden olmasın???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

Bir insan hangi düşünceyle Beşiktaş yerine Fenerbahçe'yi seçer ?

Beşiktaş kim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aykut hocanın oyun stiline dirar demekki daha çok uyuyor. Lens uyumsuz kalmıştır, Aykut hocanın oyun stili ve felsefensine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 22 Ağustos 2017; 13:37:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dirar defansa yardım ediyor len.
  • Ben Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ta transferin tamamen teknik adama bırakıldığını düşünmüyorum. Özellikle mali olarak uğraştıran, arada farklı kulüplerin olduğu transferlerde değişik formüller deneniyor.

Mesela Caner'in gitmesine izin vermiş olabilirsin fakat niye İsmail Köybaşı'nı alırsın ki ? Daha kalitelisini bulamayacağın ortamda, eldekini gönderip daha kalitesiz futbolcuyu almak insanların zekasıyla dalga geçmektir.

Fenerbahçe özelinde örnek verdim fakat bunu bütün kulüplerimiz yapıyor. Plansız ve günün getirdiği rüzgarla hareket ediyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Lens gerçekten defansa yardım etmiyor bu bi gerçek ama futbolda 11 oyuncunun hepsi defans yapacak diye bir şey yok. Altı üstü süper lig oynuyorsun. Beşiktaş

Tolgay-Oğuzhan
    Quaresma-Talisca-Babel hatta Cenkide eklersek bu kadroyla çıkıyor. Tamamen hoca bakış açısı ama başarısız bi bakış açısı futbolculara değer katmak istiyorsa hücum oynamalı. Mesela son saniyelerde Josefin kaçırdığı bir pozisyon var Trabzon maçında defansif oyuncuyla oynarsan çok normal o gollerin kaçması.

Aslında artık modern futbolda tüm oyuncular savunma ve hücum etmeliler. Bu forvet oyuncusu kademeye girecek demek değil tabi ki. Ama çakılı savunma ya da çakılı hücum diye bir şey kalmadı.

Dirar'ı savunmak ya da Aykut'u savunmak için söylemiyorum. Dirar'ın çok bir meziyetini de görmedim zaten. Ama söylediğinize katılmıyorum. Her oyuncu toplu ve topsuz oyuna dahil olmalı, hem hücumda hem savunmada.

• Aziz Yıldırım'ın geçen haftalarda çıktığı programı izlediyseniz Lens'i almayanın yönetim olduğunu görürsünüz.

Konunun başlığı Lens-Dirar.İçeriği alakasız bir şekilde şampiyonluk yarışı,Alex'i bitirdi falan.

Dirar'ın artıları:

Pas oyununa yatkın
    Daha gezgin
    Daha dengeli

Eksileri:

Yırtıcılığı az.Fazla statik kalıyormuş gibi duruyor.Daha aktif olabilir.
    Skorerliği soru işareti

Dirar konusunda acele edildiği acı bir gerçek.Yine de bu 5 resmi maçta 1 galibiyet 2 beraberlik alma sebeplerimizin Dirarla bir ilgisi yok.Temel sebepler kaleci,defans ikilisi,Josef-Topal-Ozan üçlüsünün ama eksiklikler ama öyle ama böyle yan yana oynamak zorunda kalması ve forvet eksikliği.Yani takımın omurgası eksik.
  • Madde madde yazalım bakalım ortaya nası bir sonuç çıkacak.

A) Dirar Lens'ten gençtir. Bu sebeple ileride satılabilir olması açısından tercih edilmiştir. (Lens29 Dirar31)
    B) Dirar Lens'ten çok daha ucuza gelmiştir. FFP ile boğuşan takımımız için çok önemli bir husus. (Fark yok)
    C) Dirar Lens'ten çok daha kaliteli bir topçudur. Daha çok asist gol istatistiği vardır. (Messi mübarek!)
    D) Lens kapalı kutudur. Neler yapabileceğini bilmediğimiz görmediğimiz için takıma cuk diye oturacak Dirar alınmıştır. (Lens'in yaptıkları ortada)
    E) Aziz + Kocaman = Kayıp bir sezon daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.