Şimdi Ara

Bir İnsanın Hiç Bir alanda yeteneği,şansı,becerisi olmaz mı ya? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

" Didn't read lol " çıkar birazdan.

Bir İnsanın Hiç Bir alanda yeteneği,şansı,becerisi olmaz mı ya?
  • Lisedeyken çok isyan ettim ben de.Üniversiteye geldim.Hala hiçbir konuda yeteneğimi keşfedebilmiş değilim.Ama artık üzülmüyorum.Oluruna bıraktım. Gelişine yaşıyorum..
  • Becerebildiğin birşeyler mutlaka vardır bunu bulmak sana düşer. Seninle dalga geçenleri ve alay konusu olmayı takma gül ve geç hatta sende kendinle dalga geç.

İnsanlar birisine birşey dediğinde o kişi rahatsız oluyorsa yada o cümleyi, lafı, hareketi yapmaktan vazgeçmez sürekli üstüne gider. Sende bu durumda rahatsız olmadığını hatta tam tersi memnun olduğunu göstereceksin insanlara. Emin ol bir süre sonra bırakırlar rahatsız etmeyi
  • kardesm sevdigin bir alanla ilgili kurslara git gittigin yerlerde sessiz kalma insanlarla tanis. cabalarsan halledersin senin gibiydim ilkokulda lisede az biraz cabaladim tiyatro kursuna gittim folklore gittim su an elektrogitara gidiyorum. yaptiklarinla bulundugun ortamlarda sayginlik kazan ve sicakkanli ol. halledilmicek bisey degil umudunu kaybetme
  • Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız.
    Bizler özel değiliz.
    Sadece her şeyi kaybettikten sonra özgür kalabiliriz.
    Benim dünya görüşümde sen: rockafeller merkezi harabelerinin etrafındaki ormanda av peşindesin... Hayatın boyunca üzerinde olacak deri giysin var. Sears kulesini saran sarmaşıkları tırmanacaksın. Tepeden aşağıya baktığın zaman sadece un yapan ya da asfalt yolda et kurutan minik insanlar göreceksin.

Sana özgüven lazım, bu durumu bi - değilde bir + olarak görebilirsin belkide
  • Aradan geçen 7 yıl sonunda Nerdesin hocam neler yapmaktasin merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu gençliği anlamıyorum arkadaş biz lisedeyken senin gibi arkadaşları sırf yalnız hissetmesinler diye heryere davet eder,oynayamayi bilmeseler de her maça alırdık şimdiki gençlik niye böyle hep dışlar olmuş alınma sakın inşallah sende birgun kendine iyi arkadaşlar hobiler bulursun müzikle ilgilenmeni tavsiye ederim insan yalnız olsa bile müzikle kendini yalnız hissetmiyor gitar iyi gelebilir sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.