Şimdi Ara

Bir İnsanın Hiç Bir alanda yeteneği,şansı,becerisi olmaz mı ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyal hayatta hiç bir alanda yer edinmeyen birini mi arıyorsunuz?İşte o benim.
    18 yaşındayım.
    Hiç bir alanda yeteneğim,becerim vs. yok.Bunu nasıl keşfettin derseniz hangi işe kalksam elime yüzüme bulaştırıyorum.Ben el işi kağıdını düz kesmekten her hangi bir spor dalına, bir şiir yazmaktan resim çizmeye hiç bir yeteneği olmayan biriyim.
    Aslında sosyal hayattan uzak kalmamın en büyük etkisi ailemdi diyebilirim.Küçükken okula gidip gelmeler dışında sokağa bile salmazdı annem.Hep insanlardan uzak durmamı istedi.
    10 yaşındaydım bir gün mahalleden arkadaşlar arka sokaktaki internet cafeye gidelim sen de gel dediler.Ben de hayatında hiç bilgisayar başına oturmamış bir çocuk olarak heyecanlanarak kabul ettim.Gittim yarım saat sonra ablam cafeye geldi beni eve götürdü anneme şikayet etti internet cafeye gitti diye.O gün sırf bunun yüzünden dayak yedim bir erkek çocuğu olarak.Ve o günden sonra tam 2,5-3 sene beni sokağa salmadı.Dışarıda çocuklar oynarken ben hep oturup camdan onları izledim.Kendimim bildim bileli 12 yaşıma kadar annemden hemen hemen her gün dayak yerdim.Bu dayakların nedeni de genellikle küçük kardeşimle yaşadığım münakaşalardandı.

Bunun dışında 18 yıllık hayatım boyunca her zaman her yerde ezilen,hor görülen,insanların hep bir kusuruyla dalga geçtiği kişi ben oldum.Düşünün koskoca 800 kişilik lisede(abartmıyorum) okulun en uzun burunlusu benim.Böyle bir duruma sahip bir kişinin çevresindekilerin alay konusu olmaktan kaçamayacağı makbuldür.
    Şimdiye kadar ne bir kızla iyi arkadaşlık ettim ne de çıktım.Her zaman kızların o itici bulduğu erkek tipi ben oldum.

Ne zararı var diyeceksiniz ama sınıfta hemen herkes bir sporla uğraşırken, resim, müziğe merak salmışken ben hiç bir şeyle uğraşmamakla beraber bir gün içerisinde bilgisayar karşısında zaman geçirmek ve ders çalışmaktan-her zaman değil-başka bir şey yapmıyorum. Öylesine yaşıyormuşum gibi geliyor, bomboş bir hayatım var gibi.
    Beden dersinde erkeklerin hepsi maç yapar ben bir kenarda oturur izlerim.Oynamaya kalksam topa vurayı bile beceremediğim için millet bağırıp çağırıyor bana.

Karşımda bir insan benimle oturup sohbet ettiği zaman dilim tutuluyor doğru düzgün konuşamıyorum.

18 yaşımdayım daha bisiklete binmeyi bile bilmiyorum.Bugün sınıftan iyi bir arkadaş biz birkaç kişi havuza gidecez sen de gel dedi ben de yüzme bilmediğim için ders çalışıcam gelemem dedim.

bunları Sadece sizinle paylaşmak ve yardımlarınızı almak istedim.Çünkü sosyallikten tamamen uzak bu yaşam canıma tak etti artık.Artık şu hayatta ben de bir şeyler yapmak,bir yerlerde yer almak istiyorum.Kısacası canıma tak etti artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everyevery -- 6 Mayıs 2011; 23:05:09 >

• ağlıyor diye çocuk dövme gibi bir huy var bu ülkede

yazık !
  • hocam konuyu görünce aynıu ben dedim ama sana göre sosyal kalıyorum halı saha maçına gidiyorum, yüzme biliyorum, pisiklete binip, pisküvit yiyorum.

• dostum gerçekten üzücü birşey ama senin annen gibi birçok anne var... ve gerçekten geri kafalı oluyorlar kusura bakma...

18 yaşında olduğun için çevrede birçok şey görmüş durumdasın bu halinle.. kendi kendini geliştirebilirsin

bir şeyde iyi olmayı onu ne kadar çok denersen sahip olabilirsin

• Spor için geç kalmış değilsin. Profesyonel olmasan da basketbol falan oynamanı tavsiye ederim. Ben her hafta sonu oynarım fakat eğitimini aldım daha önce. Geç kalınmış değil unutma.

Kurslara gidebilirsin. Resim, müzik, el sanatları..
  • Başla bir yerden git al ikinci el bi bisiklet paran varsa 0 al iki üçkere düşer öğrenirsin atla bisiklete gez sokaklarda.Başka sporlara merak sal kendini futbolla sınırlandırma.
  • " Didn't read lol " çıkar birazdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Spor için geç kalmış değilsin. Profesyonel olmasan da basketbol falan oynamanı tavsiye ederim. Ben her hafta sonu oynarım fakat eğitimini aldım daha önce. Geç kalınmış değil unutma.

+10000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*
    Spor için geç kalmış değilsin. Profesyonel olmasan da basketbol falan oynamanı tavsiye ederim. Ben her hafta sonu oynarım fakat eğitimini aldım daha önce. Geç kalınmış değil unutma.

bence basketbol için geç kalmışsın sakın merak sarma baskete daha kötü olur senin için arkandan gülerler
  • Yeteneğin olmadığını düşünüyorsan zekan ile sivrilmeye bak, zeka dediysem de iyice des çalışıp güzel bir yer kazan hayatını öyle kur sende. Lisede arkadaşım yoktu, spor yapamadım, yeteneğim yok diye kendine acımayı bırak.
  • Neden gülsünler yahu :) ben her hafta sonu kampüsün salonuna gidip oynuyorum. İnan ki iyi de oynuyorum yani benden çok iyi oynayan elemanlarla da maç yaparım, çok kötü oynayanlarla da. Gülüp filan etmez kimse :)
  • kendinle barışık ol
  • Kendini sevmezsen kimse seni sevmez. Önce kendini sevmelisin.
  • Tanrı seni bunlarla sınıyor evladım..Metin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Tanrı seni bunlarla sınıyor evladım..Metin ol

Tanrı neden her insanı bu şekilde sınamıyor acaba?
  • Ciddi misin, dalga mı geçiyosun bilmiyorum da ciddiysen bile böyle bi yerde bunları dile getirmen senin için hoş değil, kalbini kırar bazı şadalaklar. Kursla falan olucak işler değil bunlar, kendine güzel bir arkadaş çevresi edinmeye çalış. 4-5 kişilik bir kitleyle her haltı yersin. Ben bu yaşıma geldim, arkadaşlarla gidip boncuklu tüfek alıp birbirimizle kapıştığımız oldu geçen hafta.
  • Eğer ciddiysen, bunlar yaşının getirdiği bunalımlardır. Gelip geçecek emin ol.
  • senin bi üst modelinde benim internet cafe dışında birde sokağa çıkma konusu hariç neredeyse aynıyız gerçektende ailenin yetiştirme tarzıyla çok alakası var mesela gece dışarıda oynamamız yasaktır akşam yemeğinde evde olunacak sadece yaz akşamları 12 ye kadar dışarıda oynayabiliyorduk otobüsle tek başına bi yere gidemezsin kaybolursun onun eksikliğini hala çekiyorum bana ankaranın şurasına gel deseler gelemem sadece ulus kızılay sıhhıye oda otobüs içinden geçiyor diye bi işe girdim adam beni 5 gün çalıştırdı 6. gün yolladı ama bu sorunun bana göre tek çözümü var bir işte dikiş tutturmak onun dışında geri kalan herşey yerine yavaşça oturacaktır bana göre çalışıyosan bi işi yapabiliyosan kendine güvenin gelir patronun diğer çalışanlar sana işe yaradığını hissettirirse kendine güvenin gelir ne biliyim insanın cebinde parasının olması ayrı birşeydir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.