Şimdi Ara

Denizli'de En iyi İskender yapan yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Denizli'de İskenderin Tadına Varabileceğin Yerler

Denizli, lezzetli yemekleriyle ünlü bir şehir ve iskender de bunların başında geliyor. Eğer Denizli'deysen ve enfes bir iskender denemek istiyorsan, sana yardımcı olacak bazı önerilerimiz var.

1. Bayramyeri İskender:

Uzun yıllardır Denizli'de hizmet veren Bayramyeri İskender, şehrin en iyi iskendercilerinden biri olarak kabul ediliyor. Lezzetli iskenderi ve hızlı servisleriyle tanınıyorlar.

2. Ali Baba İskender:

Ali Baba İskender, Denizli'de iskender denince akla gelen ilk adreslerden biri. Yumuşak eti, lezzetli sosu ve çıtır ekmeğiyle seni mest edecekler.

3. Aslanlar İskender:

Aslanlar İskender, hem yerli halk hem de turistler arasında popüler bir mekân. Cömert porsiyonları ve uygun fiyatlarıyla bütçe dostu bir seçenek arayanlar için ideal.

4. Saray İskender:

Saray İskender, Denizli'nin merkezinde yer alan ve şık dekoruyla dikkat çeken bir restoran. İskenderlerinin yanı sıra diğer Türk mutfağı lezzetlerini de denemeyi unutma.

5. Paşa İskender:

Paşa İskender, Denizli'nin yeni nesil iskendercilerinden biri. Özel sosları ve lezzetli etleriyle kısa sürede beğeni topladılar.

İster yerel bir lezzetin tadını çıkarmak ister misafirlerini ağırlamak için özel bir yer arıyor ol, bu mekânlar Denizli'de iskender deneyimin için mükemmel seçenekler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Denizlide tandır yenir arkadaş.
  • bana kalsa ben de tandır yerim de, arkadaşla iddaaya girmiştim iskenderine, bu yüzden iskender yicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 26 Mayıs 2011; 21:01:32 >
  • denizlili yok mu koca forumda
  • bizimoğlan bak incilipınarda recep yazıcıoğlu parkının altında cezayir restaurant var; iskender döner fln vs. nin yeri orasıdır;
    ama tavsiyem byramyerinde kebapçı enverde kebap da yemen;
    illa döner iskender fln diyorsan yine bayram yerinde yapı kredi bankasının yanın küçük bi dükkan var dönerci özcan mıydı neydi orasıda sağlam adı var yani....

hadi bakalım afiyet olsun
  • daha geçen gün yapı kredi bankasının ordaydım, görmedim ben orayı yav, tam tarif edebilir misn ?

Cezayir Ustada yemiştim ben ya, güzeldi ama çınar tarafına gidicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 26 Mayıs 2011; 22:02:14 >
  • dostum çınar tarafında horozun hemen üstünde liseye doğru çıkarken cami solunda kalıyor camiyi hemen geçince sağda 2 tane dönerci var biri üstad diğerini bilmiyorum oradan da yiyebilirsin; çınar tarafında başka yer bilmiyorum;
    o yapıkredi dedğm yerde bak şimdi yapı kredi ile aranızda cadde olsun yapıkrediyi karşına al; yapıkredinin hemen sağında kırmızı cocacola reklamlı özcan büfe miydi neydi dönerci yeri küçük ama sağlam yapıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cazayir ustayi tek gecerim
  • konuyu uplayalım bakalım.
  • 1 yıl sonra yeniden up.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.