Bildirim
Bir iPhone bulundu ama kimliği tam olarak belirlenemedi hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Emeğe saygı
Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir şey değil bu hatayı tesadüfen düzelttim keşke telefonu da tesadüfen güncelleyebilsem -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimibiss
bir şey değil bu hatayı tesadüfen düzelttim keşke telefonu da tesadüfen güncelleyebilsem
iPhone 3G-3GS kasası efsanedir hocam görsel bazda. Bende de var birer tane. Lakin günümüz şartlarına uymuyorlar, yetişemiyorlar. Donanımları çok gariban kaldı artık.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
valla hocam iphone 4/4s alacak maddi bütçem var ama almiyorum bu telefonu bi baska seviyorum kasasi tasarimi hosuma gidiyor iphone 4 ve sonrasi sakiz kutusu gibi geliyor tabii bu öznel bir yargi ha ileride artik safari hicbir internet sitesine giremez ve whatsapp destegi biterse model yukseltirim her isimi goruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimibiss -- 12 Mart 2014; 19:39:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X