Selamlar Başımdan geçen bir olayı anlatmak ve sonuçlarıyla ilgili yorumlarınızı öğrenmek maksadıyla bu başlığı açtım. Benim kardeşimin bir p4 makinesi var. işlemcisinin fan iyice kendinden geçmiş ses ediyor. ben de temizleyim dedim. çıkartıcam ilk başta mandalları açıp yerinden kurtardım da o kafes gibi olan zımbırtı hemencecik çıkmadı. bu arada o alanda oynatırken oynatırken bir de baktım ki işlemci fana yapışmış ve anakartın kilidinden nasıl çıktıysa anlamadım fanla birlikte gelmiş. orada oynatırken de pinleri falan yamulmuş iyice. aha dedim gittim işlemci. neyse sonra bir umut bi minik tornavida yardımıyla pinleri düzelttim ama böyle bazıları tam düzelmedi. sonra yerine böyle biraz çalkalaya çalkalaya oturttum açtım çalıştı :) eheheh hiç beklemiyordum. şimdi de o bilgisayardan yazıyorum. sizce bu daha ne kadar çalışır böyle ?
O IGNELERDEN BAZILARI BOS KARDES SEN O BOS OLANLARINA DENK GELMİŞSİN HİÇBİR SORUN OLMADAN CALIŞMAYA DEWAM EDECEKTİR
Merhaba,
Pinlerden kırılan yoksa hiç bir sorun olmaz zaten oturtmuşsunuz kilidi de kapatmışsınız yamuk olanlar da otomatik olarak düzelmiştir. Şimdi tek seçenek tamamen kırılan pin var mı ona bakmak kalıyor, şimdi çıkartıp bakın, bütün pinler yerindeyse sorunsuz kullanabilirsiniz.
Tşk,
Hicks
Şansın warmış.Ben olsam o pc yi bi an önce elimden çıkartırdım
bence bir daha işlemciyi çıkarmaya kalkma. eğer kırık pin yoksa bile yamulanlardan bazıları çıkartırken elinde kalabilir...
Kırılan yoktu da en az bi 30 tane düzelltim. düzeltirken başkaları yamuldu. onları da düzelttim :) Zaten oturunca bir daha çıkarmayı düşünmedim bile. Artık gittiği yere kadar. zaten 4 yıl oldu sanırım bunu alalı. artık mezun da oluyor. işe girer makineyi yeniler birader artık.