Şimdi Ara

Bir jip alacak olsanız..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
12.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sml_jam

quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

senın secenklerınden bırını alıcak olsam patriot u alırım patriot 2.0 crd

Neden acaba sadece görüş mü?Çok bi fark yoK.....İç mekan malzemesini çok kötülemiş arkadaşlar bu kadar kötü mü yaw..99 grand chrokee yee binmişliim var çok güzel iç dizaynı vardı ayrıca yolda çok güzel ve rahat gitmesi jeep i düşündürmüştü.....

Dostum jeep artık eski jeep değil. Eskiden premium ayarındaydı satışları arttırmak için düşürdüler. Şu an Jeep in üretim hattında o 99 kasa Grand Cherokee kadar kaliteli iç mekana sahip araba yok. O arabann ön konsolu, kapı içi, orta konsolun üstü, direksiyonu ve koltukları deriydi. Kalitesi yüksekti. Plastik kısımlarının bile kalitesi epey bir yüksektir. Sadece o vitesin bulunduğu ve el freni kısmı kötüdür ama, onu unutmuşlar herhalde. Ama dediğim gibi o kaliteyi bulamazsın artık. Yeni Grand Cherokee bile eskisine nazaran ucuzdur. 70 milyar kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: oluşumbilgi

Halen sıfırı satılıyor...Lada Niva

Arkadaş JİP demiş, Herkes Chelsea traktör önermiş. J5 önersek mi? ya da Defender 110 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 10 Aralık 2008; 9:26:11 >
  • Ben Patriot - Compass ikilisinde Compass ı daha bir beğenirim şahsen!İç mekan olarak ikisi benzer tasarımlardalar zaten..Fakat dış tasarım olarak Compass daha bir şık! BU ikisinin yanına ise Tiguan ı ben de ayrı bir yere koymak gerektiği düşüncesindeyim!1,4 lük 150 beygirlik TSi motorlu versiyonu oldukça yeterli!Üstelik müthiş vergi avantajı da cabası!
    Tercihiniz her ne olursa olsun vergi olayını SAKIN HA YABANA ATMAYIN!!!!

Bakınız 1,4 150 beygirlik TSi bir Tiguan alacak olsanız verginiz 2008 yılı için 561 ytl iken;
    Diğer bahsini ettiğimiz herhangi bir seçenekte ise araçlar en iyi ihtimalle 1801-2000 litrelik vergilendirme dilimine diriyor!Ve bunların vergilendirmesi ise tam 1550 YTL!
    Aradaki neredeyse 1000 ytl olan farkı benzin masrafına yatırsanız yine illaki cebinizi korumuş olursunuz!!!Kesinlikle bu meseleyi gözardı etmeyin derim ben olsam.. Acizane tavsiyem budur! Dilerim sizi mutlu edecek bir tercihde bulunursunuz! İyi günler!!

• rav-4 derim tek geçerim,3 yıl olacak alalı (90000km,yeni kasa)tek masrafı yağ,filtre ve fren balataları.bezen 15 binde bazen 25 binde bitiyor.toyota kalitesi zaten ortada.fazla söze gerek yok.
  • bu sayfada hayat belirtisi yok
  • Bu nasıl ? Nissan X-Trail.. Bütçeyi biraz aşıyor ama.. genede önereyim dedim..
     Bir jip alacak olsanız.....

Bir jip alacak olsanız.....
  • Lada Niva.
  • 2008-2012

Biraz geç olmadı mı?
  • Suzuki Samurai veya Toyota Rav 4....konfor önemli degil d, bozulma orani yüksek bir model istiyorsan Lada Niva...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muavinkonsolos -- 26 Nisan 2012; 18:48:29 >
  • Jeep Patriot yeterli
  • konuyu açan arkadaş eğer arabasını aldıysa sanıyorum şu aralar satıyordur :)))
  • Benim tercihim patriot ya da kuga
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

2008-2012

Biraz geç olmadı mı?

3,5 senelik bir hort...
  • 2008 de açılan konuya hala öneri geliyor. adam aldığı cipi belki de çoktan sattı
  • IX35
  • Range Rover :D
  • Tiguanla kugaya bakın derim yeni çıkan kuga güzele benziyor
  • Tiguann
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

2008-2012

Biraz geç olmadı mı?

Haksızlık etme 9-10 senelik hortlar var...

Hortlatma uyarısı yok deil mi sitede, bazen rastlıyorum adam sırf konu hortlatmak için üye oluyor sanki.
    İlk mesajı kimsenin tek kelime bile etmek istemeyeceği 5 senelik bir konuyu hortlatmak oluyor..
    Sonra daha da uğramıyor..
    Uyarı şart, hatta hortlatan yeni üyeyse hortlatmaya izin bile verilmeyebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.