Şimdi Ara

Bir jip alacak olsanız..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
12.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Land Rover Freelander'da 13.000 euro indirim var.Bugünkü hürriyet gazetesinde ilanı vardı.2.2 160 bg 400nm dizel otomatik,dsc,otomatik klima,devrilme önleyici,sürücü elektirikli koltuk baya bi donanım vardı.Deri koltuk ve açılır tavan hariç..Fiyatı da 41.500 euro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pluripotent -- 5 Aralık 2008; 21:59:42 >
  • 400 tork olucak snrm

bu arada grand cheroke laredo 56.000 euro ya inmiş 0 ı 67.000 eurodan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Arthur -- 5 Aralık 2008; 21:32:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: King Arthur

400 tork olucak snrm

bu arada grand cheroke laredo 56.000 euro ya inmiş 0 ı 67.000 eurodan.

Düzelttim
  • Ben geçen 2008 model freelander2 hse YE bindim. O segmentte lider olabilcek bi suv. Velevki pahalı bana bi takastan 58bin euroya sayacaktık vazgeçtik
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Land Rover Freelander'da 13.000 euro indirim var.Bugünkü hürriyet gazetesinde ilanı vardı.2.2 160 bg 400nm dizel otomatik,dsc,otomatik klima,devrilme önleyici,sürücü elektirikli koltuk baya bi donanım vardı.Deri koltuk ve açılır tavan hariç..Fiyatı da 41.500 euro.

Ciddimisin bu 0 fiyatımı? Pek ihtimal vermiyorum ama öyleyse ben ramaktan dönmüşüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: LE10

quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Land Rover Freelander'da 13.000 euro indirim var.Bugünkü hürriyet gazetesinde ilanı vardı.2.2 160 bg 400nm dizel otomatik,dsc,otomatik klima,devrilme önleyici,sürücü elektirikli koltuk baya bi donanım vardı.Deri koltuk ve açılır tavan hariç..Fiyatı da 41.500 euro.

Ciddimisin bu 0 fiyatımı? Pek ihtimal vermiyorum ama öyleyse ben ramaktan dönmüşüm

Bir jip alacak olsanız.....

http://www.landrover.com.tr/gb/en/Vehicles/Freelander2/lr_comert_teklif.asp

• klima gene manuel glba
  • nitro , santa fe , antara yada tiguan sahsen ben bunlardan bırını alırdım
  • arazi performansı sizin için ne kadar önemli?
    gerçek bir 4*4 mü istiyorsunuz sizin için önem teşkil ediyormu?
    bildiğimden değilde bazı araçları eleyebilirsiniz heralde böyle bir durumda....
  • quote:

Orjinalden alıntı: King Arthur

klima gene manuel glba

Evet klima manuel

41.500 € veriyon ve klima manuel
  • 28 araç varmış kampanya dahilinde şuan ellerinde Türkiye genelinde 10 araç kalmış.
  • arkadaşlar biraz uçtuk galiba.75 milyar diyor arkadaşımız.Nitor alması imkansız yada santa fe.
  • Herkes gönlünden geçen,almayı istediği jeepleri yazmış ben de yazıyım. Discovery3 tek geçerim.Tamam çok pahalı ama Top Gear'de bunu kullanarak gittikleri yerleri ,çıktıkları tepeleri gördükten sonra 4x4 alacak olsam ve bir sürü param olsa sadece discovery3 alırım,hem de şınorkelli(Hepsinde varmı bilmiyorum ama )

Gelelim Compass veya patriot'a ,valla adı üstünde JEEP ,biz bile bu sınıf arabalardan bahsederken jip alacağım veya istiyorum diyoruz. Tamam belki Jeep'in en ucuz ve en sıradan modelleri ama içi haricinde vazifelerini gayet güzel yerine getirebilecek araçlar bence.
    Alan olursa da diyeceğim tek şey,hayırlı olsun,güle güle kazasız ve zevkle kullansın inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bureda -- 7 Aralık 2008; 1:07:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Bir jip alacak olsanız.....

Antara derim...

çok kötü görünüyor(tamponları boyalı olsa iyi gözükebilir)

Haklısın

• yav kardeşim tabi ki tiguan..al 1.4 tsi 150 hp bak keyfine
  • eet arkadaşlar fiatlar biraz uçuk olmuş...
  • Cherokee alırdım 2.el V8.
  • grand vitara alırdım herhalde
  • Tiguain yada Kuga.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.