Şimdi Ara

Bir Kaç Hero Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.ahri wukong orianna udyr heimer pant bunlardan hangisini almalıyım?

• Üst konu var.
  • Orianna al en kolayı o.
  • kolaylık açısından değil, çok yönlü oyananabilen ya da zevk veren hero arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flencher

Selam arkadaşlar.ahri wukong orianna udyr heimer pant bunlardan hangisini almalıyım?

Bana sorarsan Wukong. Aslında ne oynadığınada bağlı support , solotop vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

Orianna al en kolayı o.

Ahaha

Beyler konusu açılmışken sorayım. Rengar aldım herkes op diyor. İlk 3 maçım defeat(bozgun). Beyler sürekli karşıyı takip edip item çıkmama rağmen neden kaybediyorum. Buildime gelecek olursak. Bot + 3x pot, 2x Doran's Blade , Ninja Tabi. Bundan sonra kasabiliyosam Rengar'ın ana itemini alıyorum. Ama son maçta kasamadım ve GA çıktım. Biraz yardımcı olsanız.

Bu arada kardeşim Orianna çok iyi şampiyon fakat zor. Alışman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf5870 -- 25 Eylül 2012; 21:25:50 >

• support hariç her türlü oyanayabiliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf5870

quote:

Orianna al en kolayı o.

Ahaha

Beyler konusu açılmışken sorayım. Rengar aldım herkes op diyor. İlk 3 maçım defeat(bozgun). Beyler sürekli karşıyı takip edip item çıkmama rağmen neden kaybediyorum. Buildime gelecek olursak. Bot + 3x pot, 2x Doran's Blade , Ninja Tabi. Bundan sonra kasabiliyosam Rengar'ın ana itemini alıyorum. Ama son maçta kasamadım ve GA çıktım. Biraz yardımcı olsanız.

Trinity,bt,ga yapmaya çalış btden sonra damage baya iyi olucak.

• Ben sahsen ori icin ip bekliyorum zevkli bir champ.Wukongda oneririm iyi offtank kacma skilli falanda var.Ahri ile net birsey diyemem illa mid istiyorsan orianna derim.Udyr ve heimer gecen hafta freedi denedinmi? Heimerde midde iyi.Pantheon ise ultisi pek iyi degil adamlar alandan cikiyor bosa atiyosun.Midde fizzde iyi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • udyr ve heimerdinger hariç diğerlerini denedim en cok zevk veren ahri olmuştu.ahri, wukong ve lee sin acaba hangisini alıcam? (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

quote:

quote:

Orianna al en kolayı o.

Ahaha

Trinity,bt,ga yapmaya çalış btden sonra damage baya iyi olucak.

İlk maçımda çok iyi kastım baya da kill aldım ve dediğin gibi BT çıktım. Trinity pahalı olduğu için biraz uzun sürdü fakat Q baya iyi damage verdi. Ama neden kaybediyorum. Hadi ip ile alsam zoruma da gitmez. Ama eldeki 10 tl'lik kontörle rp yükletip almam koyuyor.

Bu arada konuyu açan arkadaş vereceğim linkteki video'yu izle. Wukong hakkında bilgi sahibi olursun. Çok iyi herodur kendisi.

http://www.youtube.com/watch?v=sXKBmJ6vEyw

• Ben solotop oynadığım için wukongu alırdım bunların arasından
  • Yazdiklarinin ucude farkli tip wukong solotop ahri mid lee ise jungler.Hangi tarz oynuyosan onu al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üçünüde oynuyorum
  • en cok nerde oynamayı sevıyorsan ona göre al
  • quote:

quote:

Orianna al en kolayı o.

Ahaha

bir tek sen ile alakalı değili ki %80 takıma bağlı takma kafana (rengar jungle da harbi op)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Üst konu var.

/>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.