Şimdi Ara

Bir kaç önerim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sayın adminler uzun zamandır teknoloji forumlarını takip ediyordum ve burada malum sitelerdeki gibi saçma saçma tavsiyeler yapılmıyor
    neyse burayı seçtim ve birkaç tavsiyem olacak
    1.mesela birisi kural dışı birşey yazınca direk silmek yerine önce pm den hatasını düzeltmek için uyarın düzeltme yapmazsa ne yapacağınızı siz belirlersiniz artık
    2.silinmiş konulara konuların sahibinin erişim izni olsun
    3.Lana-Del-Rey in kurmay yarbay rütbesini hak ettiğini düşünüyorum(şu anda ios beta kullanıcısı rütbesine sahip)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Forum kuralları yeterince açık, kural dışı konular silinir. Üyeler konu açarken bunu göze almalılar.
    2. Silinmiş konular forum kurallarına aykırı olduğu için silinmiştir, konu sahibi dahil hiçbir üyenin erişimi söz konusu değil.
    3. Neden, kimdir o üye bu rütbeyi hak edecek ne yapmış?
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    3.kendisi üyelere saygılı yaklaşan(yani ben şahsen küfür ettiğini görmedim o konuları siz bilirsiniz)değerli yorumları olan çok bilgili birisi

birde bunu bir arkadaşımda gördüm birisi uyarı aldığında bildirim gelmiyor ban yediğinde gelmiş bildirimleri çok fazla uyarı yemiş hatta konu dışından ban yemiş daha önce ban yediği zaman öğrenmiş

• Dogukans7965 D kullanıcısına yanıt
    Kurmay Yarbay rütbesi için bazı şartlar arıyoruz:https://forum.donanimhaber.com/m_82119304/tm.htm Kendisi bizimle iletişime geçerse değerlendirmeye alabiliriz.

Onayda olan uyarıları şuradan kontrol edebilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/warnings.asp Bu sistem iki aşamalı çalışıyor önce yöneticiler kural dışı mesaja/konuya ceza istiyor daha sonra adminler değerlendirip onaylıyor veya reddediyor. İlk aşamada bir bildirim gelmiyor.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim sayın admin

tabi buda forumu seçme sebeplerimden malum yerler gibi değil burası

birde kural 17 ye uymayan bir konu gördüm size linkini mi atayım yoksa şikayet etsem yetermi

• Dogukans7965 D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
    Şikayet de edebilirsiniz pm de atabilirsiniz, acil bir durumsa pm atmanız çözümlenmeyi hızlandırır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.