Dostlar selam, sınavdan sonra fena bir boşluğa düştüm. Bunun en büyük sebeplerinden birisi az arkadaşımın olması. 9 ve 10.sınıfın 2.dönemine kadar kilolu, aptal bir lol bağımlısıydım. Sonrasında çok şükür kendimi düzelttim. Ve 11.sınıfta girişken birisi olmaya Çalıştım. YKS önceliğim olduğu için bu girişkenliği de belli bir seviyede tuttum. 5 tane ilişkim oldu kısa-orta süreli. 12.sınıfta ise tamamen ders çalıştım. Şimdi ise sınav bitti evde mal gibi oturuyorum. Kız arkadaş desen yok. Erkek arkadaş desen az var. Olanlarla da çok bi ortak yanımız yok. Sosyalleşmem için neler önerirsiniz ? Utangaç birisi değilim. Kızlarla vs iletişimim iyidir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 14 Haziran 2024; 17:34:45 > |
Az arkadaşım var
-
-
Güzel kardeşim üniversite zamanında okuduğu bölgenin en popüler solisti olan, Cabrio arabası falan olan biriydim.Kısaca sizlerin çoğunda çok daha şanslı bir eğitim hayatım oldu.İnanır mısın benimde hiç arkadaşım yok
İletişim kuramadığımdan değil çok kişi tanırdım, bazen sokakta selamlaşmaktan yürüyemezdim ama hiç dostum oldu mu ? Olmadı.Gerekte duymuyorum.
Fazla arkadaş her zaman insana yüktür.1 tane sağlam dostun olsun kafi.
Okul hayatını keyifli geçirmek istiyorsanda kızlarla iletişimin kuvvetli olsun vur geç.Üniversitenin son iki yılı da temiz düzgün bir kız bul sonrasında evlenebileceğin onu yakınında tut tamamdır
Edit:Nasıl yapacağını sormuşsun.Sanat ile uğraşabilirsin spor ile uğraşabilirsin buralardan çevre edinebilirsin ayrıca üniversitede kulüpler vardır.Onlara katılabilirsin.Bir yerde çalışabilirsin vs. vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 14 Haziran 2024; 17:47:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hocam. Dediğinizde haklısınız kesinlikle. Lise de o sağlam dostu maalesef bulamadım. İlk yıl zaten uzaktan eğitimle geçti. 12.sınıf sınava çalışmakla geçti. 10.sınıfta ben maldım. Bir tek 11.Sınıf kaldı elimde. onda da elimden geleni yapmaya çalıştım , maalesef bulamadım.
-
Hocam insanın bir tane dostu olsun gerisi boş inan ki. Bu sebeple çok arkadaşının olmaması aslında senin için kazanç çünkü vaktin sana ait demektir. Senin yaşlarında kendini geliştirmene odaklanman gerekir. Elbette hayatını da yaşa, gez dolaş. Ben demiyorum ki kendini sadece eğitim ilim irfana odakla. Elbette senin de hayatın var ve elbette çevren var veya olacak.
Sevgili kardeşim
Geçici ilişkilerde duygularını da kendini de tüketme
Daima kalıcı ilişkilere odaklan
Bahsettiğim ilişki sevgililik olabilir, arkadaşlık olabilir, dostluk olabilir her şey olabilir
Geçici ilişkiler sadece seni yıpratacaktır daima kalıcısına odaklanmalısın, vaktini, zamanını veya emeğini her şeyini kalıcı olan şeylere harcamalısın
Geçici olan veya olabilecek şeylerden uzak durmalısın kişisel mental sağlığın için
Sevgili kardeşim
Saygılarımı sunuyorum
-
Son iki senede bulunan "temiz kız" da ilk iki sene senin gibilere vurdurup geçmiş kız olacaktır Bir de akıl verir gibi yazmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X