Arkadaşlar AÖF videolarını indirmem için yarın sabaha kadar rapid premium unu paylaşacak var mı ?
Verebileceklerini sanmıyorum ama yükleme bittikten sonra modemi açıp kapatırsanız gerek kalmaz
80 tane link var.Az olsa öyle yapacaktım fakat link çok olunca elim kolum bağlandı.Şimdi indirticem sabaha çalışcam.Yok mu bana güvenecek biri
www.rapidsiz.biz
yok mu yardımcı olabilecek
http://rapidsiz.biz 10indirme limiti var modem resetleyerek indrebilirsin 80linki
Olsaydı ben paylaşırdım ama bu sıralar ben de züğürdüm. :( Gerçi bana da lazım ama neyse.
Yardımcı olabilecek yok mu
Niye versin ki millet? Vermemekte de haklılar boşuna bekleme derim.
1 aylık 10 lira be arkadaşım burda istediğine değmez iki paket sigara parası..
quote:
Orijinalden alıntı: Enspektör
Bankaya git gel para yatır uzun iş ya.
quote:
Orijinalden alıntı: lufthan
quote:
Orijinalden alıntı: Enspektör
Bankaya git gel para yatır uzun iş ya.
Paypalla alırsın Kota olduğu için kimse vermez.
Malesef premium hesabım yok ama geçende kuzenim bizdeydi. Birkaç sesli kitap indirdi AÖF'den. Rapid falan gerekmedi, direkt kendi sitesinden aldık dosyaları. Sizin dersleri rapid'e mi koymuşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: vozer
Malesef premium hesabım yok ama geçende kuzenim bizdeydi. Birkaç sesli kitap indirdi AÖF'den. Rapid falan gerekmedi, direkt kendi sitesinden aldık dosyaları. Sizin dersleri rapid'e mi koymuşlar?
Yok bu farklı bir firmanın videolu dersi biri nete upload etmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme