Şimdi Ara

Bir kaç saat için RAPİD premium verebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AÖF videolarını indirmem için yarın sabaha kadar rapid premium unu paylaşacak var mı ?

• Verebileceklerini sanmıyorum ama yükleme bittikten sonra modemi açıp kapatırsanız gerek kalmaz
  • 80 tane link var.Az olsa öyle yapacaktım fakat link çok olunca elim kolum bağlandı.Şimdi indirticem sabaha çalışcam.Yok mu bana güvenecek biri
  • www.rapidsiz.biz
  • yok mu yardımcı olabilecek
  • http://rapidsiz.biz 10indirme limiti var modem resetleyerek indrebilirsin 80linki
  • Olsaydı ben paylaşırdım ama bu sıralar ben de züğürdüm. :( Gerçi bana da lazım ama neyse.
  • Yardımcı olabilecek yok mu
  • Niye versin ki millet? Vermemekte de haklılar boşuna bekleme derim.
  • 1 aylık 10 lira be arkadaşım burda istediğine değmez iki paket sigara parası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enspektör

1 aylık 10 lira be arkadaşım burda istediğine değmez iki paket sigara parası..

Bankaya git gel para yatır uzun iş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lufthan

quote:

Orijinalden alıntı: Enspektör

1 aylık 10 lira be arkadaşım burda istediğine değmez iki paket sigara parası..

Bankaya git gel para yatır uzun iş ya.

Paypalla alırsın
    Kota olduğu için kimse vermez.
  • Malesef premium hesabım yok ama geçende kuzenim bizdeydi. Birkaç sesli kitap indirdi AÖF'den. Rapid falan gerekmedi, direkt kendi sitesinden aldık dosyaları. Sizin dersleri rapid'e mi koymuşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Malesef premium hesabım yok ama geçende kuzenim bizdeydi. Birkaç sesli kitap indirdi AÖF'den. Rapid falan gerekmedi, direkt kendi sitesinden aldık dosyaları. Sizin dersleri rapid'e mi koymuşlar?

Yok bu farklı bir firmanın videolu dersi biri nete upload etmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.