Şimdi Ara

bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kenneni ad kasabilırmiyim udyr nasıldır ve morde nasıldır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi kasarsın ad kenan güzel olur

Udyr'ın eski halini özlüyorum wits end ve madreds li halini. Mana 0lıyordu şimdiyse tank üstüne kurulu.

Mordekaiser op. Dragon Knight Mordekaiser skinim var çok güzel hero cidden ama. Ad carry e ultini at oyun bitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loneliest

Çok iyi kasarsın ad kenan güzel olur

Udyr'ın eski halini özlüyorum wits end ve madreds li halini. Mana 0lıyordu şimdiyse tank üstüne kurulu.

Mordekaiser op. Dragon Knight Mordekaiser skinim var çok güzel hero cidden ama. Ad carry e ultini at oyun bitsin

o zaman morde alıcam ya diyelim ben lb yim ganga geldım morde ultiyi atyo xine ben kessem bile mordeye gdiyo kill

• quote:

Orijinalden alıntı: bromacia

quote:

o zaman morde alıcam ya diyelim ben lb yim ganga geldım morde ultiyi atyo xine ben kessem bile mordeye gdiyo kill

Eskiden bu düşünce bendede vardı fakat gereksiz ulti sadece oyun kaybına sebep bile olabiliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bromacia

quote:

Eskiden bu düşünce bendede vardı fakat gereksiz ulti sadece oyun kaybına sebep bile olabiliyor

arkadaşım nrmalde kill alamaz diana aldı normalde tank olup beni korurdu ks nin alasnı yapardımda diana ks yemiyo mordenin ultisi varken kmse ks atamıyosa morde alıyorum

• kennen ad apden daha zevklı oluo ayrıca morde konusunda zevklı bi hero olmadıgını dusunuorum ama bayagı saglam bı hero olduguda bi gercek
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasmettt

kennen ad apden daha zevklı oluo ayrıca morde konusunda zevklı bi hero olmadıgını dusunuorum ama bayagı saglam bı hero olduguda bi gercek

ben hızlı olmayı severim :D ad kennen akar :D as bot pd bt last whisper ie pd nasıl olur ? yada hç uğraşmayıp 2 ie alırım

• up
    Up
    Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.