Şimdi Ara

Kasko Hakkında Merak Ettiğim Bir Kaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bir araba alıp eşim süreceği için kasko yaptırmayı düşünüyorum. Merak ettiğim bir kaç soru var.

1)Araba 15 yaşından büyük olursa hiçbir şekilde kasko yaptıramaz mıyım? Yaptırabilirsem normal kasko fiyatına göre ne kadar fark çıkar?

2)15 yaşından kücük bir araba alırsam eğer kasko yaptırırsam diyelim tamamen farazi olarak sağ ön çamurluk değişen kaput boyalı tampon değişen gitti bir kaza yaptı ve hatalı bu parçalar eskiden değiştiği ya da boyandığı için kasko karşılar mı karşılamaz mı? Kasko sadece orjinal parçaları mı kapsar?

3)Oluşacak bir hasarda kasko kaporta hasarı dışında kaput içi hatalarıda tamir ettiriyor mu? Mesela radyötör değişimi vb.

4)Bu sene 10 birim olan kasko ücreti kaza yaparsak önümüzdeki sene kaç birim oluyor? Kaza ücretini senden alıyorlar police bedelini yükseltip diye bir şey duymuştum.

5)Örneğin araba 14 yaşında bu sene kasko yaptırdım seneye de yaptırdım 15 oldu sonrasında 3. 4. 5. Yıl devam ettirebiliyor muyum?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1) Fimasına göre değişir. Kasko yaptırabilirsiniz. Çok ender bir araç değil ise.

2)Hayır tüm parçaları kapsar. Boyalı değişen vs ya da hasarlı parça olsa bile kaza yaptıktan sonra tekrar değişim yapılır.

3) evet tabiki tamir edilir.

4) değişken, enflasyondan dolayı son 4 yılda fiyatlar ciddi arttı. Hasarsızlık ne kadar farkettirir bilemeyeceğim. Bunu sordurun yaptırıken.

5) evet ettirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 22 Ekim 2024; 11:5:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt
    2007 falan getz düşünüyorum hocam ama sigorta sitelerine girdiğimde 2010 dan aşağısı gözükmüyor. Direkt sigortacıya sormak mı lazım

• wangerlowert W kullanıcısına yanıt
    Her sigorta şirketi yapmıyor olabilir ama yapılıyor olması lazım 15 yaş üstü araçlara. Annem 2004 albeaya senelerce kaskolu bindi 2022ye kadar. Sigortacılar ile görüşebilirsiniz.

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Eskiden beri varsa direkt devam ettiriyorlar hocam yeni yaparken sıkıntı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wangerlowert -- 22 Ekim 2024; 12:13:42 >
  • Kasko değer listesinde gözükmese de kasko yaparlar. Örneğin 2020 model arabaya 20 şirket teklif veriyorsa sizin araca 2-3 tanesi teklif verir öyle olur. İlk kasko yaptırırken primi biraz fazla ödersiniz ama yaparlar.

2020 de 2004 hyundai almıştım. Dediğim şekilde kasko yaptırmıştım.

• Eski araca kasko yaptırmak çok mantıklı gelmiyor bana.
    Geçen yıl 12 yaşında araç aldım eşim için. 300 bine aldığım araca sadece 2 firma teklif verdi, 45 bin lira istediler
    İkinci araç olunca basamak indirimi olmuyor. Araç daha önceden pert olduğu için de dolandırıcılık ihtimali var diyorlar sanırım. Aradan bir sene geçince 17 bin teklif ettiler çünkü. Yine de yaptırmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Çokkuş hocam ya benim bi arkadaşın ön cam kırıldı kasko bu eskiden de varmış yeni olmamış dedi ve karşılamadı o günden beri uzağım kaskoya sadece eşime alırsam yaptırmayı düşünüyorum öbür türlü beni korkutuyor

• Değeri düşük araç için amaç karşı tarafı ödemekse kasko yerine trafik sigortasına yüksek İMM ekletin. Yıllık kasko maliyetine değmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayesque -- 22 Ekim 2024; 16:49:40 >
  • 2017 model 85.000 km' de 34 plakalı dizel araç için bugün Ethica Sigorta' dan 7400 TL' ye kasko (9 taksit) ve 6.800 TL trafik satın aldım (3 taksit)...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Alacağım araba eski olacak hocam

• Ağır hasarlı arabaya kasko yapılır mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.