Şimdi Ara

Bir kaç soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1) bu unown pokeler ne işe yararlar? Harf harfler. Mesela tüm harflerden birer tane yakalayınca birşeyler falanmı oluyor?
    2) Bu metalic pokemonların ne farkı var. Shiny nin hpsi daha fazla, darkın attackı. Peki metalicin ne farkı var. Defansı falanmı daha fazla oluyor diyerlerine göre?
    3)Efsane pokemonlar dışında değerli sayılabilecek birkaç pokemon söyleyebilirmisiniz_?
    Şimdiden saolun..

• 1)hiçbi işe yaramıolar
    2)metalicler asla sersemlemio uyumuo confse ve paralyze gibi şeylerden olmuo
    3)tyranitar aerodacl salamance kingra dragonite sableye kabuto gibi pokelerin dark ve shinyleri çok güçlüdür (normalleri de)
  • Saol, şanslıyım galiba dark kabuto yakaladım :)
  • bana verir misin karşılığında mew dexoys veya metalic tyranitar veririm lütfenn
  • 1.Unownların hepsini toplarsan birşey olmuyor.
    2.Metalikler donma ,uyuma,şaşırma vb.saldırılardan etkilenmiyor.
    3.aerodactyl benim favorim.
  • 1. sıradaki adamda bile bundan varsa bişeyler vardır. Trade yapmıyorum saol :)
  • ok o poke çok güçlüdür çok şanslısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte yeni başladığım için (daha 2 gün oldu) hangisi ne kadar güçlü bilmiyorum, onun için sordum efsaneler dışındaki güzel pokemonları. efsaneleri zaten yakalıyorum, onun dışındakilerin hangisi güçlü hangisi değil pek blmediğim için. Ama öğreneceğiz zamanla.
  • Arkadaşlar Dark Kabuto için ne verilirse evladır?
    Yani mesela gözü kapalı D/S/M poke verilir mi bu pokemona?
  • kesinlikle hatta gözün kapalı d/s/m efsane bile verebilirsin
  • Bunun gibi değerli olan başka pokemanlar hangiler acaba? Çıkarsa değerli olduğunu bilelim :) Şimdiden saolun.
  • o dediğim pokelerden başka aklıma gelimo
  • Saol aytzey cevaplar için.
  • DARK SABLEYA BULURSAN 100'E KAS MEWTWO BİLE VURAMİYO
    HE BİDE NİGHT SADE ATAĞINI EKLİYECEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgeyik -- 31 Ağustos 2006; 22:05:14 >
  • d/s/m beldum bulursan al hemen gelişince coşuyo
  • KARDES BENDE VAR
    DARK KABUTO
    TEKLIF YAP
    NICK : EBNN
  • burak ben istiom kabutonu
  • Bir soru daha sormak istiyorum, mesela bir mew in expi 60k, bir diğerinini exp 100k. İkisi arasındaki fark ne oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_apprentice

Bir soru daha sormak istiyorum, mesela bir mew in expi 60k, bir diğerinini exp 100k. İkisi arasındaki fark ne oluyor?
  • bi fark olmuyor sadece iyi oyuncularla trade yapacaksan exp e bakıyolar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.