Şimdi Ara

Bir kac Sorularım olcak bu topic de..İyi bilenlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi lvl 31 oldu şuan elimde silah yok server Edana para olarak 1m300k var croosbow alcam +5lik... archeryim

Şimdi abyess denen yere gittiğim de orc lar kesiyor bizi bide zayıf oldğumuz icin orada nasıl kasılcak ? kasmaya gidiyoruz ama orc ler buna izin vermio bile...

para icin abyess ve goblin diyorlar goblin de silahım iyi olmadığı icin tek atışda vuramıyorum ve yanıma yaklaşnca hp azalıyor öyle de para kasılmıyor abyess de ise kesiliyorum ne bu :S

• up
  • Abyss Hell e gitmeyi dene...Akrep cinsi yaratıkları kes yukarda adını hatırlayamıyorum o yaratıklardan hell key cıkıyo onunla gidebilirsn Hell de kilere no attack dersen vuracaklarını zannetmiyorum zaten topu topu 3-5 kişi olursunuz...
  • Ya turk oluyor hep adam tp olur olmaz vuruyo abyss hell e nasıl gitcem yani oda aynı yerdemi o mavi kapı gibi girdiğimiz yerde mi
  • up
  • Lvl kasmaya bak sen para kasmaya deil. Git ashlerde 40 ol. Sonra git goblinlerde biraz para yap üzerine silah al. Full dex olursan pek masrafın olmaz...
  • SADECE İNSAN OLAN KATLARA GİT.GİTTİĞİN KATTA ORC WARSA İNSAN OLAN Bİ KATA GİT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bu ne
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lvl kascaz da elimize bi silah alsak da kassak ash ler e o silah la nasıl kasa bilirim ki +3 croosbow luk ile...

dark 6 dan sonra insan oluyo yada olmuyo ama onlarda güclü oluyor benim silahım yetmiyor onlara akrep ve sonrasi icin..

adam gibi kasılcak bi yer kalmıyor
  • 1 güçlü birinden yardım iste
    2 insanların çok olduğu katta para kas
    3 kimseye dalmaya çalışma
    4 inferno atan magelere dikkat et.
    5 item biraz sağlama benziyorsa pek saldırmazlar.
  • BAK.SOLUCANLAR 3 KAT DEMİ?EWET BUNLARDAN EN AZ BİRİNE KESİN İNSANLAR HAKİMDİR 3 KATIDA ORC MU BASMIŞ?
    EĞER HER YERDE ORC WARSA,ŞİMDİDEN BU CHARI KAPA.ORC CHAR AÇ.DAHA YOLUN BAŞINDASIN ZATEN LWL 31.CİVCİVİ PATLATINCA HARİTA GÖREVİ YAPARSAN 31 OLUYON ZATEN...
    DEDİİM GİBİ ORCLAR ÇOK BASKINSA ORC AÇ HEMEN
    HEM 3 GÜNLÜK PREMİUMDA VERİYOLAR RAHATCA KASARSIN
  • Aksamlari 8 gibi gidiyorum abysse bazen.
    3 katida orclar olarak aliyoruz.El moradlara ozelliklere magelere pek abyss kastirmam nedeni alan atiyolar blizzard fln deli oluyorum.
    Sen 31 lvlken orc ol bence.
    Savas oluyor 30 dk da kesin yeniyoruz.Czye gitsen kapidan cikamazsin.
    Yol yakinken orc ol.
  • YA NE PARASI AL KÖTİ BİR İTEM ELİNE SANKİ HERKES +5+6 GLAVE FİLAN MI WAR GİT ASH DA FİLAN KAS..
  • kardeşim ne demek ne parası ya ? silah alcaz adam gibi yazıoyasan yaz babamın hayrına vermiyolar silahı herhalde !!!!

ayrıca Ash leri bi bulabilsem millete soruyoruz cvp yok

ek olarak bu elimdeki silah +3 lük goblini bile 5 6 atışda indiriyosa işimiz var millet bi atış ta tak tak indirirken sen izliosun adamın elinde silah var akıl fikir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRUEL_HusKy -- 25 Mayıs 2006; 18:42:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3hLL

YA NE PARASI AL KÖTİ BİR İTEM ELİNE SANKİ HERKES +5+6 GLAVE FİLAN MI WAR GİT ASH DA FİLAN KAS..

+1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: CRUEL_HusKy

Şimdi lvl 31 oldu şuan elimde silah yok server Edana para olarak 1m300k var croosbow alcam +5lik... archeryim

Şimdi abyess denen yere gittiğim de orc lar kesiyor bizi bide zayıf oldğumuz icin orada nasıl kasılcak ? kasmaya gidiyoruz ama orc ler buna izin vermio bile...

para icin abyess ve goblin diyorlar goblin de silahım iyi olmadığı icin tek atışda vuramıyorum ve yanıma yaklaşnca hp azalıyor öyle de para kasılmıyor abyess de ise kesiliyorum ne bu :S

arkadaşım 31lvl ile para ksman çok zor biraz lvl ks daha sonra para kasarsın

en az 50 lvl olman lazım...
  • iyide ash diyosunuz ash i öldürebilcekmiyim ben yani silah gücü fln zart zurt yetermi bide nerde dir bu ash ?
  • Beyler bu ASh nerde cıkıyor ? bide kekuri cıkan yer nasıl zormu kesiliyor ? ama Ash knight fln nerede bi söylermisiniz?

oyun iyice ... dandiklenmiş soruyoruz kac saatir oyunda söylemiyor kimse cvp bile vermiyor anlamıyorum
  • ASH İ O LWL DE ÖLDÜREMEZSİN.
    ASHLERİN YERİ EL MORADDA GATEDEN DODA CAMPA GİT ORDA YOLU TAKİP ET KARŞINA ÇIKARLAR
    ONLARIN Bİ DÜŞÜĞÜ DEATH KNİGHTİ KES EN İYİSİ
  • +5 hornx e para verme onun yerine al eline +1 hornx 40lara gel sonra git abyss a para ve gem kas gemleri satmak yada kırdırmak sana kalmış satarsan eline parayla ii silah alırsın eğer kırdırırsan şans tamamen ii silah düşebilir onuda satarsın veya sınıfına uygunsa kullanırsın ama şuan için önemli olan lvl paradan daha önemli lvl kas para gelir
  • kardeş bu horn ların x olup olmadığını nasıl anlıyoruz bide x olunca ne oluyor... peki şuan rouge archery olarak lvl33 de nereye gitmemi önerirsin ash dediler ama bi arkadaşda kesemessin dedi ne yapmalıyım sence ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.