Şimdi Ara

Bir kac Sorularım olcak bu topic de..İyi bilenlere (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    IRONX=IRON CROSSBOW

• quote:

Orjinalden alıntı: CRUEL_HusKy

kardeş bu horn ların x olup olmadığını nasıl anlıyoruz bide x olunca ne oluyor... peki şuan rouge archery olarak lvl33 de nereye gitmemi önerirsin ash dediler ama bi arkadaşda kesemessin dedi ne yapmalıyım sence ?

ii party bulursan ash ii gelir bu lvlde ama bulamassan dk prtylere gir
  • şuan party olarak ash knight kesiyoruz bu ironbow lar bunlardan cıksa ne güzel olur
  • beyler lvl 35 oldum daha hiç görev fln yapmadım bu nasıl yapılır görevler yani kim veriyor acaba ? görev yapınca elime ne gecer ?
  • quote:

kardeşim ne demek ne parası ya ? silah alcaz adam gibi yazıoyasan yaz babamın hayrına vermiyolar silahı herhalde !!!!

ayrıca Ash leri bi bulabilsem millete soruyoruz cvp yok

ek olarak bu elimdeki silah +3 lük goblini bile 5 6 atışda indiriyosa işimiz var millet bi atış ta tak tak indirirken sen izliosun adamın elinde silah var akıl fikir ya

senin elinde +8 iron bow dahi olsa öyle kolay kesemezsin

zaten biraz lvl kas illa ash değil başka yere git. örn.smilodon lara git
  • quote:

Şimdi lvl 31 oldu şuan elimde silah yok server Edana para olarak 1m300k var croosbow alcam +5lik... archeryim

Şimdi abyess denen yere gittiğim de orc lar kesiyor bizi bide zayıf oldğumuz icin orada nasıl kasılcak ? kasmaya gidiyoruz ama orc ler buna izin vermio bile...

para icin abyess ve goblin diyorlar goblin de silahım iyi olmadığı icin tek atışda vuramıyorum ve yanıma yaklaşnca hp azalıyor öyle de para kasılmıyor abyess de ise kesiliyorum ne bu :S

Crossbow +5 almana ne gerek var ??? Edanada olsam 2 dk da basardım sana.Git 3-4 tane cross bow al o upgrade edilebilen item ları satan npc den.Sonra upgrade yerine git ordan low class scrollardan al 15-20 tane...Kendine +6 bas...
  • Hell düşüren akrebi kesemez üstelik orc olsaydın
  • s.a kardeş bende edanada para sıkıntısı cekiom elimde +5 horn crossbow var istersen satiim sana bi zmn girelim internete ok? benim msn acrobatu@hotmail.com ekle aynı anda gireriz bende bendeki +5 hornx i satmaya calısıodum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.