Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben tv kanallarına e-mailler attım ama tek başına olmuyor bu iş toplu olmak lazım bu olayın soğumasına izin vermemek lazım emniyete içişlerinede e-mailler atıp sıkıştırmak lazım hepimizin evladı var korkarak yaşamak istemiyoruz evlatlarımızı yanımızda istiyoruz diye. şeref can için ne gerekiyorsa yapmamız lazım herkes elinden geldiğince tabi.. yeter çektiği yavrumun ve ailesinin Allah'ım yardım et onlara kavuştur artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizi81

BEN ŞEREFİN BABASINA BİR MAİL ATMIŞTIM..
    O BANA MAİL ADRESİNİ NERDEN ALDIĞIMI SORDU EN ÇOK NERELERDE BU KONU GÜNDEMDE DİYE MERAK ETMİŞ VE BENCE İNTERNETTE EN AZ TV KADAR BU KONUYU YAYIP YARDIM EDEBİLECEK BİR ORTAM..
    BEN BU FİKRİ GERÇEKLEŞTİRMEYİ CİDDİ CİDDİ DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞIM..
    GEREKİRSE TURGAY BEYE YİNE ULAŞIRIZ VE ONUNDA İZNİNİ VE FİKRİNİ ALIRIZ..
    AMA BUNA KATILMAK İSTEYEN VARSA TABİ..
    CEVAPLARINIZ DOĞRULTUSUNDA HABER VERELİM TURGAY BEYE ODA BELKİ BUNU TV DE FİLAN DUYURUR VE DAHA GENİŞ ÇAPLI BİR YARDIM-ARAMA KAMPANYASI DÜZENLERİZ..
    NE DERSİNİZ...

Şeref Can Engin İn babasının adı TUNCAY ENGİN dir... TURGAY ; TUNCAY ın kardeşidir. hatırlatmak istedim... Gereçek anlamda çocukla ilgili bilgi veren veya ihbar yapanlar kesinlikle ödüllendirilebilir... Fakat insanların saçma sapan şeyler yapmamaları lazım... malesef toplumda bir çok hasta ruhlu insan var... Aile perişan durumda iken onlara zırva sapan ihbarlar yaparak onları boşuna oyalayan şerefsizler var.... Lütfen bu çocukça şeyleri kimse yapmasın... Asılsız ihbar yapan başına dert alabileceğini nasıl hesap edemiyor......

• Bu konunun gündemde tutulmasına moderator arkadaşlar neden yardımcı olmuyorsunuz...
    Birazcık empati yapamazmısınız ..........
    Galiba ateş sadece düştüğü yeri yakıyor....
    Aptal aptal konular en ust sıralarda yer buluyor ... Hayatın kendisi olan bu konu 2. sayfaya düşürülmüüş... Daha duyarlı davranılmasını bekliyorum...
  • abicim Allah sabır versin inşallah bulunur yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

Bu konunun gündemde tutulmasına moderator arkadaşlar neden yardımcı olmuyorsunuz...
    Birazcık empati yapamazmısınız ..........
    Galiba ateş sadece düştüğü yeri yakıyor....
    Aptal aptal konular en ust sıralarda yer buluyor ... Hayatın kendisi olan bu konu 2. sayfaya düşürülmüüş... Daha duyarlı davranılmasını bekliyorum...

çok doğru abicim
  • hala üst konu olmamıs...hadı artık...birisi güzel bi haber Versin..arena yı seyrettim ama ugur dündar beni hayal kırıklıgına ugrattı..neydi o program öyle..hiç bi arastırma yok..daha iyisini yapabilirdi..daha erken saatte yayınlanabilirdi..birileri duysun artık sesimizi..daha çok gündeme gelmeli..yasıyor hissediyorum şeref can..bi an önce bulunsun...her gün yalvarıyorum ALLAHIMA...küçücük yavrum benim..benim oglum 3.5 yasında ...allahım sen kimsenin yavrusunu ayırma yanından artık...ÜST KONU YAPINNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • UP UP DEMEKTEN BAŞKA ÇARE KALMADI
  • up
  • yine akşam oluyor yine bir haber yok mu arkadaşlar? artık akşamları hiç sevmiyorum. kendi oğluma sarılırken mama verirken üstünü örterken bıktım ağlamaktan. ama dua etmekten ve umutla beklemekten yorulmayacağım. o yaşıyor ve bulunacak, bulunmalı ama insanımızın sağduyusu bitmiş vicdanı bozulmuş böyle acılı bir aileyi yalan ihbarlarla üzmeye nasıl bir vicdan elverirki. bu çocuk hepimizin evladı, kardeşi arkadaşlar bu çocuk BULUNMALI. Öyle gecenin 01.30 unda yapılan haberlerle olmaz bu iş sabahları millete Ahu Tuğbaları Banu Alkanları seyrettiren bu programları seyreden kalbi pas tutmuş insanlar silkelenin artık kendinize gelin bu ülkede çocuklar ortadan kayboluyor hiç iz bırakmadan. neredeler ne haldeler hiç mi düşünmüyorsunuz? ben ne diyorum yaa düşünmüyorsunuz tabi düşünseniz bir ay önce bulunurdu yavrucak sıcacık anne kucağında uyurdu. kim bilir nerde hangi vicdansızın elinde hırsız mı kapkaççı mı yapılacak çocuksuz bir aileye mi satılacak yoksa başka türlü kötü amaçlar için mi kullanılacak ??? ya uyanın artık insanlar. ben gülemiyorum artık uyuyamıyorum sanki kendim çocuğum gibi hiç tanımıyorum ama sanki canımmış gibi içim yanıyor. yazıklar olsun be böyle bencil topluma böyle düşüncesiz gününü gün eden insanlara. devletim için canımı veririm ama yazıklar olsun onun acizliğineki bulamadılar bir ay üç gündür canımızın parçasını ve daha kimbilir kimlerin canı yanmaya devam edecek bu gidişle.......................

• up up up up
  • abi konuyu bayadır takip ediyor fakat yazacak şey bulamıyordum. cok üzülüyorum. allah sabır versin.
    allahtan ümit kesilmez.
  • yine yeni bir gün yeni umutlar var içimizde. dün gece rüyamda heberi geldi şeref can'ın bulunmuş diye uçtum sevinçten rüya olmasın artık bu Allah'ım inşallah bugün inşallah.

up up up up
  • Uff arkadaşlar bende şeref can için içim yanıyor. Nasıl kıyarlar nasıl kaçırırlar o masum muhtaç yavruyu. Allahımdan diliyorum 14 mayıs anneler günü inşaallah şeref annesine kavuşurda annesinin gününde onu çok mutlu eder. Tüm kalbimle diliyorum.

Ama neden hala daha ne ölüsüne ne dirisine ulaşılamıyor neden ? Biz bu kadar acizmiyiz ya
  • Orjinalden alıntı: kirmizi81

Orjinalden alıntı: enemy34

her neyse sonuçta ben onlara bir ihbar maili atmadım.

Estagfirullah degerli kardeşim , size asla böyle bir ithamda bulunmadım... Genel bir durumdan bahsetmiştim sadece... Yanlış anlama için özür diliyorum .... Evladınızı Allah sizlere bağışlasın...
  • BUGÜN ARENA PROGRAMININ FORUM SAYFASINA KAÇIRILAN ÇOCUKLARIN PROGRAMININ YAYIN SAATİ VE İÇERİĞİ İLE İLGİLİ OLARAK MEMNUNİYETSİZLİĞİMİ VE MEDYANIN BU KONU İLE İLGİLİ VURDUMDUYMAZLIĞINI İÇEREN BİR YAZI ATTIM. ANCAK DAHA EVVELDE İKİ KEZ AYNI FORUM SAYFASINA ŞEREF CANI BULUN ARTIK DİYE YAZDIĞIM YAZILAR ERTESİ GÜN İPTAL EDİLMİŞTİ. BAKALIM BU NE OLACAK. AMA BENCE MEDYA İÇİN ÖNEMLİ OLAN İNSANLARIN ÇEKTİĞİ ACILAR DEĞİL GALİBA ÖNEMLİ OLAN SEDA SAYAN NİHAT DOĞAN AHU TUĞBA, BANU ALKAN VS. İKİ GÜN ŞEREF CANI ÜST ÜSTE HABER OLARAK VEREMEYEN BASIN GÜNLERCE BU KONULARI HALKIN GÖZÜNE SOKUYORLAR YAZIK YAZIK

OLSUN ŞEREFİM CANIM OLSUN YAVRUM ALLAH BÜYÜK İNŞALLAH ONUN İZNİ İLE VE JANDARMANIN (ONLARA SONSUZA KADAR GÜVENİRİM) YARDIMI İLE BULUNACAKSIN SAĞ SALİM BİZ BUNA İNANIYORUZ...

SENİ KOCAMAN ÖPÜYORUM CANIM TIPKI KENDİ OĞLUMU ÖPER GİBİ.........
  • TAHMİN ETTİĞİM GİBİ YAZIM ARENA FORUM BÖLÜMÜNDEN SİLİNMİŞ GENE SAĞLIK OLSUN BAKALIM.

UP UP UP UP
  • Ya arkadaşlar bu işde bi bit yeniği olmasın ya !
  • BİLEMİYORUM BELKİ ZATEN BU KONU İLE İLGİLİ BİR PROGRAM YAPTIKLARI İÇİN BELKİ HALEN ARAŞTIRMA VE SORUŞTURMA DEVAM ETTİĞİ İÇİN HUKUKİ OLARAK BİLEMİYORUM ARTIK. BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE BAZI KANALLARA VE PROGRAMLARA E-MAİLLER ATARAK BU KONUYU GÜNDEMDE TUTMALARINI RİCA ETTİM Kİ OLAY UNUTULMASIN ARKASI BIRAKILMASIN DİYE NAPIYIM ELİMDEN SADECE BU GELİYOR İÇİM ACIYOR AMA BAŞKA BİRŞEY YAPAMIYORUM
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.