Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enemy34

Bu konunun gündemde tutulmasına moderator arkadaşlar neden yardımcı olmuyorsunuz...
    Birazcık empati yapamazmısınız ..........
    Galiba ateş sadece düştüğü yeri yakıyor....
    Aptal aptal konular en ust sıralarda yer buluyor ... Hayatın kendisi olan bu konu 2. sayfaya düşürülmüüş... Daha duyarlı davranılmasını bekliyorum...

onlar abuk subuk konuları genelde sabit konu yaparlar yani anlayacağınız msj atmamız gerek yukarıda durması için

GEREKİRSE ARALIKSIZ ATARIM KONU YUKARDA DURSUN... HERŞEY ENGİN İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PoSEİDoN_ -- 11 Mayıs 2006; 14:47:49 >
  • ÖRN SABİTLENMİŞ BİR KONU HERHALDE ENGİNİN KAYBOLMASINDAN DAHA ÖNEMLİ GALİBA BİLMİYORUM YORUM ONLARA KALMIŞ

ÖRNEK SABİTLENMİŞ KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PoSEİDoN_ -- 11 Mayıs 2006; 14:48:09 >
  • ya bende netten araştırdım elimden geldiğince aklıma ne geliyosa medyumlara falcılara bile mail attım ama hiçbirisinden ses çıkmadı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanım

ya bende netten araştırdım elimden geldiğince aklıma ne geliyosa medyumlara falcılara bile mail attım ama hiçbirisinden ses çıkmadı ya

FALCIYLA OLACAK İŞ DEĞİLKİ BANA GÖRE DİĞİLMİ AMA
  • BENCE DE FALCIYLA OLACAK İŞ DEĞİL AMA İNSAN ÇARESİZLİKTEN ELİNDEN BİR ŞEY GELMEDİĞİ İÇİN KAHVE FALLARINDAN RÜYALARDAN UMUT BEKLİYOR BENİM GİBİ Kİ BEN GÜYA KARŞIYIM BÖYLE ŞEYLERE
  • Ya tabiki değil ama e nerde bu çocuk yer yarıldı yerin içine girmedi ya
    Mutlaka ne bileyim bi telefon bi ihbar olurdu ya bi gören bi duyan
    Sır oldu çocuk

Beynim durdu artık valla nasıl iş bu
  • Şeref Can'ı Kaçıranlanlar
    Bu kadar insanın ahı mutlaka sizden bir gün çıkar.Bir anneye bu eziyet yapılmaz.Allahtan korkunuz varsa allah rızası için çocuğu ailesine teslim edin. O yavrunun yeri anasının koynudur. O daha meme emen bi bebek
    Engin ailesine:Hergün interneti takip ediyorum..Dualarım sizinle.İnanıyorumki Şeref Can bulunacak.Umudunuzu yitirmeyin
  • AZ ÖNCE HÜRRİYETİN İNTERNET SAYFASINDA BİR HABER OKUDUM "ÇOCUK ÇETESİMİ?" BAŞLIĞI ALTINDA İZMİR BERGAMADA DÖRT KİŞİYİ (SAHTE DOKTORMUŞ BUNLAR) HALK ÇOCUK KAÇIRABİLECEKLERİ GEREKÇESİ İLE JANDARMAYA HABER VERİP YAKALATMIŞ ŞİMDİ ÇANAKKALE İZMİR VE BALIKESİRDEN GELEN EŞGALLER KARŞILAŞTIRILACAKMIŞ HAYDİ HAYIRLISI İNŞALLAH BUNLARDIR İNŞALLAH BUGÜN BULUNUR YAVRUCAKLAR
  • İzmir'in Bergama İlçesi'nde vatandaşların çocuklarını kaçırmalarından endişe edip ihbarda bulunmasıyla harekete geçen jandarma ekipleri, sahte doktor şebekesini ortaya çıkardı.
    Arkadaşını diş doktoru, eşini hemşire kendisini ise ortopedist doktor olarak tanınan A.T., eşi C.T. ve iki arkadaşı gözaltına alındı. Zanlıların son günlerdeki çocuk kaçırma olaylarıyla ilgilerinin bulunup bulunmadığı Balıkesir, Çanakkale ve İzmir'den giden ekipler tarafından araştırılıyor.

Bergama'nın Kozak Yaylası'nda meydana gelen olayda, Çobanlar Köyü'nde halkı jandarmayı arayarak, kendilerini doktor olarak tanıtan kişilerin çocuk kaçırmasından endişe ettiklerini söyledi. Bu ihbar üzerine alarma geçen Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Kozak Yaylası'nda çalışma başlattı. Köylülerin verdiği bilgiler doğrultusunda çalışmalarını yönlendiren timler, Çobanlar Köyü yakınlarında eşkallere uyan 4 kişiyi yakaladı.
    KAYBOLAN ÇOCUKLARLA BAĞLANTI İDDİASI

Vatandaşların çocuklarını kaçırmaya çalıştıkları yönündeki iddiaları üzerine jandarma Balıkesir, Çanakkale ve İzmir'de kaybolan çocukların soruşturmasını yürüten ekiplerden yardım istedi. İlçeye bu illlerden giden ekiplerin zanlıların kaçırma olaylarını gerçekleştirip gerçekleştirmediklerini de araştırdıkları öğrenildi. Zanlıların yapılacak soruşturma sonrasında adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

• ALLAH IM SENDEN UMUDUMU HİÇBİR ZAMAN KESMEDİM NE OLUR YAKALANAN ŞAHISLAR ONLAR OLSUN VE ŞEREF CAN VE İLAYDA SAĞ SALİM KURTULSUN NE OLUR DÜN GECE GÖRDÜĞÜM RÜYA GERÇEK OLSUN ALLAHIM ŞEREF CAN BULUNSUN
  • Allahım İNŞALLAH
    Bu haberle içime biraz su serpildi sağ salim bulunsun yavrucaklar nolurrr
  • Arkadaşlar lütfen nolur en ufak ayrıntıyı haberi atlamadan yazın.
  • Arkadaşlar eşgaller birtanesi çizilen robot resime çok benziyor.

EVET AZ KALDI
  • http://www.hurriyet.com.tr/sondakika/

Burdan bakabilirsin

15:45 Kapkaççı geline önce tahliye sonra gözaltı ( başlık )
  • düzeltme

başlık yanlış oldu

15:34 Kaçırma iddiası, sahte doktor şebekesini çökertti
  • rica ederim.

SENDE BENZERLİĞİ BAKALIM YAKALAYABİLECEKMİSİN YADA BANAMI ÖYLE GELDİ ÜSTTEN SAĞDAKİ RESİM
  • BENCEDE AYNI ROBOT RESİMDEKİ ADAMA BENZİYOR BİR DE GÖZLERİNİ GÖREBİLSEYDİK SANKİ NİYE GÖZLERİNİ KAPATIYORLAR ADAM SAHTE DOKTOR ÇETESİNDE SUÇLU NEDE OLSA NEYİNİ GİZLİYORLAR.
    BİLİYORUM AZ KALDI BUNLAR OLSADA OLMASADA BU BÜYÜK BİR İLERLEMEDİR EN AZINDAN MEDYA BİRKAÇGÜN BU HABERİ DUYURUR ÖYLE DEĞİLMİ?
  • İNŞALLAH PİS HERİF YAKALANSIN

AMA KUZUCUKLARA NOLUR BİŞEY OLMASIN
  • BENDE İNŞALLAH ONA GÜZEL BİR HEDİYE GÖNDERECEĞİM İNŞALLAH BULUNUR
  • AYNEN BENDE KIZIMI ALIP ZİYARETE GİDİCEM O GÜL KOKULU YANAKLARINDAN AY PARÇASI YÜZÜNDEN MİS MİS ÖPÜCEM CANIM BENİM YA

BEN BİRAZDAN ÇIKICAM ŞUAN İŞDEYİM SENDEN RİCAM HABER ALIRSAN LÜTFEN YAZ BU AKŞAM TV SEYRETMEYE ÇALIŞICAM HERALDE VERİRLER AMA MAALESEF KIZIMDAN TV SEYRETMEYE VAKİT BULAMIYORUM YARIN SABAH İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIM

SEVGİYLE KAL
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.