Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VALLA BENDE İNANMAM AMA DÜNDE DEDİĞİM GİBİ İNSAN ÇARESİZLİKTEN NE YAPTIĞINI BİLMİYOR
  • YA NİYE SADECE BİZ VARIZ Kİ BU KONUDA NE ZAMAN FORUMA GİRSEM İKİ ÜÇ KİŞİYİZ
  • ARKADAŞLAR POSTA GAZETESİ ALAN VARMI ŞEREF CANLA İLGİLİ BİŞEYLER YAZILMIŞ GALİBA NETTEN BAKTIM BULAMADIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizi81

AAA ALMADIM YAA
    BURALARDA GAZETECİ VAR MI ACEP ALDIRMAYA ÇALIŞAYIM
    ALIRSAM HABER VERİRİM

ANLAŞTIK
  • Cocuk Hala Ortada Yok Bu Kadar Sürede Kendi Başına Yürüyecek Sokaklarda Kalacak Başka Evler Bulacagını Sanmıyorum Benim Düşüncem Allah Anasına Babasına Sabır Versin Bunu Yapan İnsanlar İnsan Olamaz Kesinlikle...
  • Cocuk İsteyen Bir Aile Şeytan Olamaz Can İsteyen Cocuk İsteyen Bir Aile Şeytan Olamaz Bole Bir İhtimal Yok... Pislik Şeytanlar Para İçin Her Yerlerini Satarlar...Aillesine Şimideden Baş Sagılıgı Diliyorum Oylle Şeytanki Bunlar Kim Bilir Neler Yaparlar Arkadaşlar Aklınızdan Gecemeycek Şeyler Bence Bu Şeytanlar Bulunsun ... Bari Cocgunu Olusune Kavusun Ailesi.. Şeytanlar a da aynısın yapmak lazım Ama Biz İnsanız
    quote:

EVET ÖYLE AMA BENİM UMUDUM ONUN BAŞKA BİR AİLEYE SATILMAK ÜZERE KAÇIRILMIŞ OLMASI. YAKALANANLAR ONLARSA BUDA ORTAYA ÇIKACAK BULUNACAK İNŞALLAH
  • KATILIYORUM

GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR.
  • quote:

EVET OKUDUM
    ONLARMIŞ ÇOCUKLARI KAÇIRAN ADAMIN GÖZLERİDE GÖRÜNÜYOR.AYNI ROBOT RESİMDEKİYLE.İNŞALLAH ŞEREFE BİŞEY YAPMAMIŞLARDIR...

MALESEF ARKADAŞLAR .... ONLARIN ALAKASI YOK GİBİ ... ADAMLAR DOLANDIRICI ....KENDİLERİNE DOKTOR SÜSÜ VERİP GARİBANLARI DOLANDIRAN ŞEREFSİZLERMİŞ ...........
  • quote:

OLURMU GAZETEDE 12 YAŞINDA Bİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTIKLARI VE KIZ TARAFINDAN TEŞHİS EDİLDİKLERİ YAZIYO...

PSİKOLOJİK ETKİLENME
  • DAHA HALA SORGULANMADI YA BUNLAR ŞEREFLE İLGİLİ Bİ ŞEY YOK

İNŞALLAH ŞEREFE BİŞEY OLMAMIŞTIR. BİR AN ÖNCE HERŞEY AYDINLIĞA KAVUŞSUN NOLUR YA
  • Aklıma bir fikir geldi. Kaçırılma saati çok kesin olarak tesbit edilip o dakikada o yerde cep telefonu şebekesini kullananlar arasından bir araştırma yapılamaz mı. Sonuçta kaçırılan yer çok kalabalık bir mekan değil, orada bulunan telefonların sinyallerinden isimler çıkartılabilir diye düşünüyorum. Kimse özel hayata saygıdan bahsetmesin, rahatsız edildiğini düşünenler kendilerini bu çocukların ailesi yerine koysunlar
  • EVET YA ASLINDA Bİ DENEMEK LAZIM SİLMEZLERSE TABİ
  • BANA MAİL ADRESİNİ VEREBİLİRMİSİN YANİ NEREYE ATIYOSAN BU KONUYLA İLGİLİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: halay2

Aklıma bir fikir geldi. Kaçırılma saati çok kesin olarak tesbit edilip o dakikada o yerde cep telefonu şebekesini kullananlar arasından bir araştırma yapılamaz mı. Sonuçta kaçırılan yer çok kalabalık bir mekan değil, orada bulunan telefonların sinyallerinden isimler çıkartılabilir diye düşünüyorum. Kimse özel hayata saygıdan bahsetmesin, rahatsız edildiğini düşünenler kendilerini bu çocukların ailesi yerine koysunlar

yapılmıştır ... emin olun
  • BAZI ARKADAŞLAR HER NE KADAR MORALİMİ BOZSA DA BENİM UMUDUM VAR BULUNACAK MİNİK YAVRUM HEM SAĞ HEM SAĞLIKLI OLARAK SADECE ÖZLEM DOLU OLACAK O KADAR
  • iem mail için sağol, sonraki yorumlarınızı yeni gördüm, sırf bu konu için üye oldum buraya, aklımızı çalıştırıp fikirlerimizi uygun yerlere iletebilirsek bir işe yarar diye, kahroluyorum bu çocukların ailesi adına
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gymim

BAZI ARKADAŞLAR HER NE KADAR MORALİMİ BOZSA DA BENİM UMUDUM VAR BULUNACAK MİNİK YAVRUM HEM SAĞ HEM SAĞLIKLI OLARAK SADECE ÖZLEM DOLU OLACAK O KADAR

BENİMDE UMUDUM SONSUZ.......ŞEREF CAN BULUNACAK...O MELEĞİ HABERLERDE ANNESİNE SARILMIŞ GÖ

RECEĞİZ....

• UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UPUP UP
  • ALLAHIM ŞU ÇOCUĞUNUN GÖZLERİNDEKİ IŞILTI İÇİMİ ACITIYOR
  • ARENA PROGRAMINDA BABASININ DEDİĞİ GİBİ "GÖZLERİNDEKİ SEVGİ SAÇLARINDAKİ SICAKLIK KAYBOLMAYACAK BENİM OĞLUMUN. "
    İNŞALLAH BULACAKSINIZ UMUDUNUZU VE İNANCINIZI YİTİRMEYİN
    BU KADAR GÜZEL İNSANIN DUALARI SİZİNLE
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.