ne yazıkki doğru dün akşam internethaber sitesinde okudum ve hala şoktayım
biz bu hukuk işlerinden anlamıyoruz ama en azından bari bir açıklama yapsalar ya halka nerede bu çocuklar yeter artık
arkadaslar ben umudumu kaybetmeye baslıyorum..lütfen bana destek olun..benimde oğlum var..sizinle aynı duyguları yasıyorum..neden serbest bıraktılar o haydutları,onlar bi şekilde suçlu işte neden deşmiyolar biraz daha konuyu?az önce gazetede gördüm şeref can ın ve ilayda nın annesi buluşmuşlar..ikisininde altalta resmini asmışlar direklere...ikiside çok kötü görünüyordu..arena da tekrar mı cıkacakmış,dogru mu anlamışım??eger öyleyse lütfen ugur dündar bu kez gercekten arastırmacı gazeteciliğini ön plana cıkarsın yaa..yakışmıyor ona ....dualarım şeref can la..hepimizin oldugu gibi..bide şu arena nın forum sitesi mi ne varmış adresini yazar mısınız bana..rica ediyorum..kirmizi81 seni çok iyi anlıyorum arkadasım ..sanki benim duygularımı yazıyorsun her seferinde...allah çocuklarımızdan bizi ayırmasın ve seref canımıda annesine tekrar bagışlasın insallah..
Hayret suçluları neden bırakıyorlarki!!!!işte, ya bırakıyorlar yada hapsanelerde besliyorlar,bir ikisini canlı yayında sallandıra verecekler bakozaman suç işleyenler nekadar azalacak.RABBİM adaletlidir,şuçlular mutlaka cezasını görecek.....
up up up up up up
inşallah en kısam zamanda kavuşursunuz allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın
(tamamen kendi görüşüm eğer ki çocuk ünlü birinin çocuğu olsa hemen bulunurdu ama polis teşkilatı da ilgileniyordur herhalde(!!))
Arkadaşlar İ.E.M tanıdığı olan yokmu yaaa.. daha sağlıklı haberler alsak.Bazı haberler yalan gibi geliyor bana...
quote:
Orjinalden alıntı: mrgözen
Arkadaşlar İ.E.M tanıdığı olan yokmu yaaa.. daha sağlıklı haberler alsak.Bazı haberler yalan gibi geliyor bana...
Çanakkale Eceabat Jandarma veya Eceabat Savcılıgı daha çok şey biliyordur...
Arkadaşlar,Çanakkale,istanbul ve izmir,deki bütün emniyet teşkilatlarına sürekli bu konunun biran önce aydınlanmasını istiyoruz diye mailler atsak olmazmı?Türkiyede hergün milyonlarca olay oluyor belki bu konunun üzerinde daha çok durarlar.....
YAŞA BE KIRMIZI..
quote:
Arkadaşlar,Çanakkale,istanbul ve izmir,deki bütün emniyet teşkilatlarına sürekli bu konunun biran önce aydınlanmasını istiyoruz diye mailler atsak olmazmı?Türkiyede hergün milyonlarca olay oluyor belki bu konunun üzerinde daha çok durarlar.....
Ayrıca şu sesi solugu çıkmayan emniyet genel müdürlüğü ve dahada önemlisi içişleri bakanlıgına mail atsak daha iyi olur gibi geliyor bana
up
Çocuk çetesi serbest İzmir'in Dikili ilçesinde 12 yaşındaki H.D'yi kaçırmak istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi, savcılık tarafından ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
A.T, eşi C.T, B.D ve M.B, güvenlik amacıyla götürüldükleri Dikili adliye binasında polise ifade verdi. Suçlamaları kabul etmedikleri öğrenilen zanlılar, daha sonra Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.
Cumhuriyet Savcısı Talat Deniz tarafından sorgulanan 4 zanlı, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Polisler tarafından adliyenin bodrumunda bekletilen otomobillerine bindirilen 4 kişinin, bina dışına otomobilleriyle çıkmaları ve uzaklaşmaları sağlandı.
İzmir ve Manisa'nın köylerinde kendilerini doktor ve diş hekimi olarak tanıtarak, vatandaşları para karşılığında tedavi ettikleri iddia edilen 1'i kadın 4 kişi, önceki gün jandarma tarafından yakalanmış, bu kişilerin Dikili'de 2 hafta önce 12 yaşındaki kız çocuğu H.D'yi kaçırmak istedikleri öne sürülmüştü.
ne yazıkki doğru tabi eğer bu emniyet güçlerinin bilerek planlı yaptığı bir hareket değilse. belki sonuca ulaşmak için yapılmıştır. ne bileyim yinede iyimser olup umutlu olmak lazım
Bu işte bit yeniğini bırak olmayan şebeke yok arkadaşlar. Var mı böle bir olay arkası sağlam ki hala bulanamıyor . BUNUN GİBİ ADAMLARI SAKLAYANLARIN ALLAH BELASINI VERSİNN
Arkadaşlar,bu konu günlerdir gündemde neden sadece biryerde bu haber çıkıyor?bence yalan haber...
up up up up
quote:
Arkadaşlar,bu konu günlerdir gündemde neden sadece biryerde bu haber çıkıyor?bence yalan haber...
bu haber ana haber bültenlerine bile konu oldu. biraz haber izle.