Buyrun 1. sayfadaki zırva başlıklardan örnekler ve bunlar 1. sayfada ve üst sırada.. Birazcık toplumsal sorumluluk hissedin .. Lütfen forum yöneticileri Bu gün anneler günü .. Şeref Can annesinden uzaklarda bir yerlerde ... şu konuyu yukarıda bir müddet daha sabitleyelim ,, üst konu yapalım...
Pes yani başkan Göğüs kıllarını kısaltmak zararlı mıdır? KOLA ve BUNNY Cehenneme gidenlerin çoğu kadın İĞRENÇLİK ÖĞLE YEMEĞİNE NE YİYELİM ACİLLL Maslaktan Rumeli Kavağına nasıl gidilir Breakdans Müzikleri
işte bunlar 1. sayfada
quote:
Orjinalden alıntı: enemy34
Buyrun 1. sayfadaki zırva başlıklardan örnekler ve bunlar 1. sayfada ve üst sırada.. Birazcık toplumsal sorumluluk hissedin .. Lütfen forum yöneticileri Bu gün anneler günü .. Şeref Can annesinden uzaklarda bir yerlerde ... şu konuyu yukarıda bir müddet daha sabitleyelim ,, üst konu yapalım...
Pes yani başkan Göğüs kıllarını kısaltmak zararlı mıdır? KOLA ve BUNNY Cehenneme gidenlerin çoğu kadın İĞRENÇLİK ÖĞLE YEMEĞİNE NE YİYELİM ACİLLL Maslaktan Rumeli Kavağına nasıl gidilir Breakdans Müzikleri
işte bunlar 1. sayfada
Sana katılıyorum enemy34 ben de dün bu konuyu araya araya zor buldum.Acaba herhangi bir gelişme var mı diye bakmak istiyor insan..
Ayrıca da bunu ne kadar çok insana duyurursak o kadar yararı olur o yüzden lütfen:
ÜST KONU YAPILMASINI RİCA EDİYORUZ..
ya şunu üst konu yapın y aikinci sayfaya üdşmüş ne bu yaa bu kadarda vurdum duymaz olamazsınız dimi arkadaşlar.
Şimdi bu kadar kişi bir ruhsuzun yüzündemi acı çekiyor Ama şahısın tek kaçırma olayı şeref can değil ki. şeref can 4. çocuk. Birde hala kayıp olan ilayda var. Diğer ikisi ölü bulunmuştu hatırlarsanız. ve 40 gün olacak hala bir iz bir haber yok. Bu saydığınız maddeleri mutlaka ele almışlardır. Birileri çok ii gizliyor .
ÜST KONU YAPALIM LÜTFEN... SABİTLENSİN ... UPPP
ALLAHIM DAHA BİR HABER YOKMU YA
DELİRİCEM
up up up up
up up up
kaya çilingiroğlunun aşk kaçamağını tüm kanallar yayınlarken tüm gazeteler yazarken içi yanan anneleri kayıp çocukları minik şerefi yazmayan göstermeyen önemsemeyen medya Allah sizi bildiği gibi yapsın emi
up up up
iyi geceler minik yavrum her neydeysen rüyanda anneni gör mutlu ol canım benim eminim annen de rüyasında seni görüp uyanmak istemiyordur. tabi sen gittiğinden beri uyuyabiliyorsa!!!
Ya Allah Kimsenin Başına Vermesin Allah Korusun... Ama Ben Bu Cocugun Bir Aileye Verildiğini Sanmıyorum Cocuk Yapmak Artık Teknolojiler Sayesinde Kolaylaştı + Neden Kaçıtrısınlar Cocuk Esirgeme Kurumu Yokmu Biliyorum Cok Katı Konuşmalar Ama Up Lamak Yerine Bu Konuyu Araştırsak Daha İyi Olacak Ben Minik Kardeşimizin Yaşama İhtimali Olduguna İnanıyorum Ama Oda Dilencilik Yaparak...
yukarı
hala haber yok mu
quote:
Orjinalden alıntı: gymim
kaya çilingiroğlunun aşk kaçamağını tüm kanallar yayınlarken tüm gazeteler yazarken içi yanan anneleri kayıp çocukları minik şerefi yazmayan göstermeyen önemsemeyen medya Allah sizi bildiği gibi yapsın emi
up up up
artık kardeşim bahçeye çıkınca pencereden ayrılamıyorum. sanki eşkiyalar var etrafta o kadar acımasız ki bazı insanlar
up up up up upu pu pjavascript:void(AddText('')) javascript:void(AddText(''))
up up up up up
up inşallah bulunur
ARKADAŞLAR,BAŞKA BİR SİTEYEDE ÜYEYİM ORADAKİ ARKADAŞLARADA MAİL ATTIM.ÖNEMLİ MERCİLERE BUKONUNUN BİRAN ÖNCE AYDINLANMASI İÇİN MAİL ATALIM DİYE.BAZI ARKADAŞLAR ÜYE OLDUKLARI BAŞKA SİTELEREDE SÖYLÜYORLARMIŞ İNŞALLAH BİR FAYDASI OLUR.AYRICA KIRMIZI 81 BEN BU KONULARDA ACEMİYİM MAİL NUMARALARINI SIK SIK GÖSTERİRMİSİN.
istanbul emniyet müdürlüğü e-mail adresine mail gönderdim ama hotmailimde problem olduğu için outlock express olarak açılan iletileri gönderemiyorum. yinede elimden geldiği kadar ulaşabildiğim heryere yazmaya devam edeceğim. inşallah artık bizleri dikkate alırlar.
ARKADAŞLAR HAFTA SONU KADIKÖY MİNÜBÜSLERİNE BİNDİM BİR ADAM TİŞÖRT GİYMİŞ ARKASINDA KOCAMAN ŞEREF CANIN RESMİ VARDI " KAYIP ARANIYOR ASILLI İHBARLAR ÖDÜLLENDİRİLECEK " DİYE YAZIYODU AYRICA ŞEREF CANIN AMCASINDAN MAİL GELDİ HERHANGİ BİR HABER YOKMUŞ. :-(