Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enemy34

quote:

Orjinalden alıntı: fiesta59

arkadaşlar bu en biçim dünya ne biçim insanlık......ya en basitinden bir köpek bile dogum yaptıgı zaman yavrularının yanına sahibini bile yaklaştırmıyor alır götütür diye bi yavrusu kayboldugu zaman 1 hafta aglıyıp arıyor..... ama bu ne biçim insanlıkki böyle bir şey yapıpo anayı babayı kahrediyolar kimin hakkı var ki....

Tek dilegim ALLAH o şeref'İ kaçıranlarada aynen böyle evlat acısı versin

Fiesta59 imzana bu forumun linkini koy kardeşim...

tamam abi hemen imzamı degiştiriyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: kirmizi81

profilim e gir orda ki imza bölümüne ister bişeyler yaz istersen kopyaladığın adresi yapıştır arkadaşım

• imzam degişti arkadaşlar mrgözen arkadaşım sana nasıl imza oluşturulacak anlatıaktım ama kırmızı81 arkadaşımız anlatmış
  • ÇOK TEŞEKKÜR ARKADAŞLAR...
  • arkadaşlar ben iş görüşmesine gidiyorum inşallah bi haber gelir ve şerefcik bulundu derlerşimdilik kendinize iyi bakın......
  • YA ARKADAŞLAR BİRŞEYLERİ KARIŞTIRDIM YA HERNEYSE, HERKEZE MUTLU HABERLER ALACAĞIMIZ HAFTA SONU GEÇİRMEMİZ DİLEĞİYLE...
  • UP UP UP DENEME..
  • YA ARKADAŞLAR SİZİN İMZALARINIZI TIKLAYINCA BAĞLANIYOR BENİMKİSİ BAĞLANMIYOR..
  • [l*ink=http://forum.donanimhaber.com/m_6610963/tm.htm][s*ize=2][c olor=red][b*][i*]ÇANAKKALE ŞEHİTLİKTE KAÇIRILDI.. [c*olor=green]CAN ŞEREF ENGİN[/c*olor] SADECE 2 YAŞINDA İDİ[/i*][/b*][/c*olor][/s*ize][/l*ink]

yukarıda verdigim kodu imza kısmına ekle ve tüm yıldızları kaldır tamamdır...
  • http://canserefengin.sitemynet.com/images/PIC_0032.JPG

ALLAHIMM BİZE YARDIM ETTT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pamuk_Prenses -- 20 Mayıs 2006; 16:59:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrgözen

YA ARKADAŞLAR SİZİN İMZALARINIZI TIKLAYINCA BAĞLANIYOR BENİMKİSİ BAĞLANMIYOR..

sadece * ları silmen gerekiyor idi
  • TÜM SOSYETEYE REZİL OLDUM...SAĞOL ARKADAŞIM
  • SAnrım yine olmadı..
  • UP
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

SAnrım yine olmadı..

OHHH NİHAYET...
  • hadi bakalım. Şimdi dğier forumlarada katılki imzanı görsünler. Dh de olupra bu yerin varlığında olmayan çok kişi var malesef
  • İşte çocuk hırsızı bu

Taylan YILDIRIM/DHA

Peş peşe kaçırılan çocuk haberlerinden sonra Bergama’da vatandaşların ihbarıyla sahte doktor şebekesi yakalandı. Çetenin lideri, Dikili’de kaçırılmak istenen 12 yaşındaki kız tarafından teşhis edildi.

İZMİR, Balıkesir ve Çanakkale’deki çocuk kaçırma olayların ardından Bergama’da vatandaşlar, kendilerini doktor olarak tanıtan 4 kişiden şüphelenerek durumu jandarmaya bildirdi. Çobanlar Köyü’nde yakalanan ve arkadaşını diş doktoru, eşini hemşire kendisini ise ortopedist olarak tanınan A.T., eşi C.T. ve iki arkadaşı gözaltına alındı.

12 yaşındaki H.C. tanıdı

Sahte doktor şebekesinin lideri olan 27 yaşındaki A.T.’nin, 20 Nisan günü Dikili İlçesi’nde okuldan evine dönen 12 yaşındaki H.C.’yi kaçırmak isteyen kişi olduğu ortaya çıktı. Saldırganın elini ısırarak kurtulmayı başaran küçük kız, yüzleştirildiği A.T’nin kendisini kaçırmak isteyen kişi olduğunu söyledi. Bunun üzerine jandarma Balıkesir, Çanakkale ve İzmir’de kaybolan çocukların soruşturmasını yürüten ekiplerden yardım istedi.

Robot resme çok benziyor

A.T.’nin, daha önce Balıkesir, İzmir ve Çanakkale’deki kaçırılma olaylarının ardından görgü tanıklarının ifadesine göre çizilen robot resme çok benzediği dikkat çekti. Jandarma, suçlamaları kabul etmemesine rağmen A.T.’nin bu kaçırma olaylarını gerçekleştirip gerçekleştirmediğini belirlemek için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
    [simage]
    http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1503973.jpg[/simage]

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4400810.asp?m=1&gid=69

• quote:

Orjinalden alıntı: mrgözen

quote:

SAnrım yine olmadı..

OHHH NİHAYET...

Tebrikler
  • quote:

İşte çocuk hırsızı bu

Taylan YILDIRIM/DHA

Peş peşe kaçırılan çocuk haberlerinden sonra Bergama’da vatandaşların ihbarıyla sahte doktor şebekesi yakalandı. Çetenin lideri, Dikili’de kaçırılmak istenen 12 yaşındaki kız tarafından teşhis edildi.

İZMİR, Balıkesir ve Çanakkale’deki çocuk kaçırma olayların ardından Bergama’da vatandaşlar, kendilerini doktor olarak tanıtan 4 kişiden şüphelenerek durumu jandarmaya bildirdi. Çobanlar Köyü’nde yakalanan ve arkadaşını diş doktoru, eşini hemşire kendisini ise ortopedist olarak tanınan A.T., eşi C.T. ve iki arkadaşı gözaltına alındı.

12 yaşındaki H.C. tanıdı

Sahte doktor şebekesinin lideri olan 27 yaşındaki A.T.’nin, 20 Nisan günü Dikili İlçesi’nde okuldan evine dönen 12 yaşındaki H.C.’yi kaçırmak isteyen kişi olduğu ortaya çıktı. Saldırganın elini ısırarak kurtulmayı başaran küçük kız, yüzleştirildiği A.T’nin kendisini kaçırmak isteyen kişi olduğunu söyledi. Bunun üzerine jandarma Balıkesir, Çanakkale ve İzmir’de kaybolan çocukların soruşturmasını yürüten ekiplerden yardım istedi.

Robot resme çok benziyor

A.T.’nin, daha önce Balıkesir, İzmir ve Çanakkale’deki kaçırılma olaylarının ardından görgü tanıklarının ifadesine göre çizilen robot resme çok benzediği dikkat çekti. Jandarma, suçlamaları kabul etmemesine rağmen A.T.’nin bu kaçırma olaylarını gerçekleştirip gerçekleştirmediğini belirlemek için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
    [simage]
    http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1503973.jpg[/simage]

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4400810.asp?m=1&gid=69

Arkadaşlar az önce izmirde iç organları olamayn iki çocuk ceseti bulunuduğunu öğrendim. Arkadaş araştırmaya gitti keisnleşirse size yazacağım. Umudu kaybetmek yk

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.