Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pardon ben anlamadım bana bısey mı demek ıstıosun
  • allah yakınlarına sabır versin ne büyük bir ızdırap yavrucak ne durumdadır şimdi inşallah kısa zamanda bunu yapan kansızlar bulunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

Alaksı yoksa çok sevindim... Demekki umudumuz hala sürecek.... Güzel haberin için teşekkürler. Gelişme varmıymış barii

kardeş nası sevinebiliyosun
    sonuçta orda ölenlerde bizim evlatlarımız değilmi
    binlerce şerefimiz var böyle
    Allah hepsini korusun
  • cok tatlıymış kerata insallah bulunur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Alaksı yoksa çok sevindim... Demekki umudumuz hala sürecek.... Güzel haberin için teşekkürler. Gelişme varmıymış barii

Allah hepsini korusun

Haklısın .. Ama sevinme nedenim ceset konusunda yalan olduğudur. Hala izmirli kişiden ses gelmedide. Yoksa her gün milyonlarca çocuk ölüyor. Buna sevinemeyiz tabi ki. Ki sadece kayıp çocuk şeref can değil. Aynı kişi tarafıdnan kaçırıldığı şüphelenen İlayda da var... Umarım yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmış oluruz..

• inşallah en kısa zamanda bulunur. çok üzüldüm..
  • Umarum bir gün daha şerefden habersiz geçmez
  • quote:

Umarum bir gün daha şerefden habersiz geçmez

umarım iyi haberlerle dolu günler olur bundan sonra
  • arkadaslar bence bütün yollar deneniyodur siz merak etmeyin ama bu da bi yol sonucta tabi önce polise gitmişlerdir zaten bu arada up olsun dimi
  • up olsun. Mutlaka her yol deneniyor ama belki bizlerin bir katkısı olacak. Hiç göremeyen kişiler görecek ve daha dikkatli olacak. En azıdnan çocuklarına sahip çıkarlar ne biliym iştee bir daha şerefcik gibi olaylar yaşanmaz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Allah hepsini korusun

Haklısın .. Ama sevinme nedenim ceset konusunda yalan olduğudur. Hala izmirli kişiden ses gelmedide. Yoksa her gün milyonlarca çocuk ölüyor. Buna sevinemeyiz tabi ki. Ki sadece kayıp çocuk şeref can değil. Aynı kişi tarafıdnan kaçırıldığı şüphelenen İlayda da var... Umarım yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmış oluruz..

anladım kardeş
    içim yanıyo ya keşke bişey yapabilsek

• Sorma 45 gündür hergün bebeği öpüp yaıtyom kendimce.
  • Bunu yapanlar insan olamaz Allah belalarını versin onların
  • 45 gun oldu mu yaa
  • malesef 7 nisandan beri yok
  • arkadaşlarımızın destegiyle inşallah bulunacak
  • Sanırım CANım arabaları çok seviyordu her resimde elinde araba var
  • Herkese günaydın arkadaşlar
    Formu bıkmadan usanmadan bir haber var umuduyla bir çırpıda okudum ama yine YOK YOK YOK

BENİM HALA UMUDUM VAR . ŞEREF CAN BULANACAK GÖRECEKSİNİZ
  • GÜNAYDIN YOKLUĞUMDA GÖRÜYORUMKİ SAYFAMIZA VE YÜRÜDÜĞÜMÜZ UMUTLU YOLUMUZA YENİ ARKADAŞLAR KATILMIŞ. ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH. BENİM 45 GÜN DE GEÇSE 60 GÜNDE GEÇSE HALA UMUDUM VAR ŞEREF CAN SAĞ SALİM BULUNACAK ALLAH IN İZNİ İLE. SADECE SABIR SABIR SABIR. AMA EMNİYET VE DEVLETİMİN BÜYÜK GÜZEL ADAMLARI BİRAZ DAHA GAYRET GAYRET GAYRET.
  • AZ ÖNCE KANAL D ANA HABER FORUMU SAYFASINA GİRDİM ŞEREF CAN YAZIM OKUNMUŞ MU CEVAP YAZILMIŞ MI VS DİYE. SAĞLOLSUN 2 ARKADAŞ CEVAP YAZMIŞ. AMA YENİ KONU OLARAK NE GÖEDÜM DERSİNİZ "NECATİ ŞAŞMAZ I KONUK EDİN REYTİNG REKORU KIRIN" DİYOR BİR ARKADAŞ. EVET İŞTE BÖYLE DUYARLI İNSANLAR SAYESİNDE BİZ ŞEREF CAN I BULURUZ ARKADAŞLAR. ANA HABER BÜLTENLERİNDE O YAVRUCAĞIN HABERİNİ BEKLERKEN POLAT, KAYA ÇİLİNGİROĞLU, PINAR ALTUĞ, VS VS SEYREDERİZ VE SONRA KAHROLURUZ YİNE YAVRUMDAN HABER YOK DİYE.
    YA BİZ NE BİÇİM BİR TOPLUM OLDUK BÖYLE KENDİMİZE GELMEYEN ACIYI KÖTÜLÜĞÜ GÖRMÜYORUZ HİSSETMİYORUZ. YAZIKLAR OLSUN DEMEKTEN YORULDUM ARTIK AMA, HAKKATTEN YAZIKLAR OLSUN.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.