allah yakınlarına sabır versin ne büyük bir ızdırap yavrucak ne durumdadır şimdi inşallah kısa zamanda bunu yapan kansızlar bulunur.
quote:
Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses
Alaksı yoksa çok sevindim... Demekki umudumuz hala sürecek.... Güzel haberin için teşekkürler. Gelişme varmıymış barii
kardeş nası sevinebiliyosun sonuçta orda ölenlerde bizim evlatlarımız değilmi binlerce şerefimiz var böyle Allah hepsini korusun
cok tatlıymış kerata insallah bulunur
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
quote:
Alaksı yoksa çok sevindim... Demekki umudumuz hala sürecek.... Güzel haberin için teşekkürler. Gelişme varmıymış barii
kardeş nası sevinebiliyosun sonuçta orda ölenlerde bizim evlatlarımız değilmi binlerce şerefimiz var böyle Allah hepsini korusun
Haklısın .. Ama sevinme nedenim ceset konusunda yalan olduğudur. Hala izmirli kişiden ses gelmedide. Yoksa her gün milyonlarca çocuk ölüyor. Buna sevinemeyiz tabi ki. Ki sadece kayıp çocuk şeref can değil. Aynı kişi tarafıdnan kaçırıldığı şüphelenen İlayda da var... Umarım yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmış oluruz..
inşallah en kısa zamanda bulunur. çok üzüldüm..
Umarum bir gün daha şerefden habersiz geçmez
quote:
Umarum bir gün daha şerefden habersiz geçmez
umarım iyi haberlerle dolu günler olur bundan sonra
arkadaslar bence bütün yollar deneniyodur siz merak etmeyin ama bu da bi yol sonucta tabi önce polise gitmişlerdir zaten bu arada up olsun dimi
up olsun. Mutlaka her yol deneniyor ama belki bizlerin bir katkısı olacak. Hiç göremeyen kişiler görecek ve daha dikkatli olacak. En azıdnan çocuklarına sahip çıkarlar ne biliym iştee bir daha şerefcik gibi olaylar yaşanmaz.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
quote:
Haklısın .. Ama sevinme nedenim ceset konusunda yalan olduğudur. Hala izmirli kişiden ses gelmedide. Yoksa her gün milyonlarca çocuk ölüyor. Buna sevinemeyiz tabi ki. Ki sadece kayıp çocuk şeref can değil. Aynı kişi tarafıdnan kaçırıldığı şüphelenen İlayda da var... Umarım yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmış oluruz..
anladım kardeş içim yanıyo ya keşke bişey yapabilsek
Bunu yapanlar insan olamaz Allah belalarını versin onların
45 gun oldu mu yaa
malesef 7 nisandan beri yok
arkadaşlarımızın destegiyle inşallah bulunacak
Sanırım CANım arabaları çok seviyordu her resimde elinde araba var
Herkese günaydın arkadaşlar Formu bıkmadan usanmadan bir haber var umuduyla bir çırpıda okudum ama yine YOK YOK YOK
BENİM HALA UMUDUM VAR . ŞEREF CAN BULANACAK GÖRECEKSİNİZ
GÜNAYDIN YOKLUĞUMDA GÖRÜYORUMKİ SAYFAMIZA VE YÜRÜDÜĞÜMÜZ UMUTLU YOLUMUZA YENİ ARKADAŞLAR KATILMIŞ. ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH. BENİM 45 GÜN DE GEÇSE 60 GÜNDE GEÇSE HALA UMUDUM VAR ŞEREF CAN SAĞ SALİM BULUNACAK ALLAH IN İZNİ İLE. SADECE SABIR SABIR SABIR. AMA EMNİYET VE DEVLETİMİN BÜYÜK GÜZEL ADAMLARI BİRAZ DAHA GAYRET GAYRET GAYRET.
AZ ÖNCE KANAL D ANA HABER FORUMU SAYFASINA GİRDİM ŞEREF CAN YAZIM OKUNMUŞ MU CEVAP YAZILMIŞ MI VS DİYE. SAĞLOLSUN 2 ARKADAŞ CEVAP YAZMIŞ. AMA YENİ KONU OLARAK NE GÖEDÜM DERSİNİZ "NECATİ ŞAŞMAZ I KONUK EDİN REYTİNG REKORU KIRIN" DİYOR BİR ARKADAŞ. EVET İŞTE BÖYLE DUYARLI İNSANLAR SAYESİNDE BİZ ŞEREF CAN I BULURUZ ARKADAŞLAR. ANA HABER BÜLTENLERİNDE O YAVRUCAĞIN HABERİNİ BEKLERKEN POLAT, KAYA ÇİLİNGİROĞLU, PINAR ALTUĞ, VS VS SEYREDERİZ VE SONRA KAHROLURUZ YİNE YAVRUMDAN HABER YOK DİYE. YA BİZ NE BİÇİM BİR TOPLUM OLDUK BÖYLE KENDİMİZE GELMEYEN ACIYI KÖTÜLÜĞÜ GÖRMÜYORUZ HİSSETMİYORUZ. YAZIKLAR OLSUN DEMEKTEN YORULDUM ARTIK AMA, HAKKATTEN YAZIKLAR OLSUN.