MERHABA ARKADAŞLAR ANCAK GİREBİLDİM.CUMA GÜNÜ ŞEHİR DIŞINA ÇIKMADAN CAN DÜNDAR'IN MAİL ADRESİNE KONUNUN GÜNDEMDE TUTULMASI İÇİN MAİL ATTIM.HENÜZ BİR CEVAP ALAMADIM VE GAZETEYİ OKUMADIM AMA, BİLMİYORUM. HERKES KENDİNCE BİRŞEYLER YAPMAYA DEVAM ETSİN BENCE..
Can Bey merhaba,
Yazılarınızı zevkle okuyoruz, elinize ve aklınıza sağlık.Sizden bir ricam olacak.Bir süre önce Gelibolu Şehitlikte kaybolan bir çocuk vardı Şeref Can Engin.Bu konu bir süreliğine haber oldu, ancak unutuldu sanırım.
Sizden ricam, bu konuyu gazetelerde gündemden düşmeden devamlı tüm insanlara duyurmanız ve tazeliğini korumanız.Çünkü konu unutulmaya yüz tuttu.Ve her anne gibi ben de bu minik yavrunun sağ salim bulunmasını - ortaya çıkarılmasını istiyorum.Benim gibi düşünen bir grup anne ile bir forum içerisinde kendi çapımızda konuyu gündemde tutmaya çalışıyoruz.Ancak, bir forum içerisinde bu çaba bir işe yaramıyor.Bazı tv kanallarına mailler atılıyor vs..Kısacası herkes elinden geleni yapıyor ve elimizden gelen sadece bu.
Bu küçük yavrunun, annesinin sıcacık kollarına ulaşabilmesi için lütfen gündeminize alın ve konuyu unutturmayın.Ne kadar çok insana ulaşılabilirse, çocuktan alınabilecek haber şansı o kadar yükselir.
Forum, Konu Dışı başlığı içerisinde, Bir Kayıp Haberi şeklinde başlıyor.
Yazın hayatınızda daha nice başarılar dilerim.
quote:
Orjinalden alıntı: serkanım
Herkese günaydın arkadaşlar Formu bıkmadan usanmadan bir haber var umuduyla bir çırpıda okudum ama yine YOK YOK YOK
BENİM HALA UMUDUM VAR . ŞEREF CAN BULANACAK GÖRECEKSİNİZ
BİR ARKADAŞIMIZ İZMİR DE İKİ ÇOCUĞUN ORGANLARI ALINMIŞ HALDE CESETLERİNİN BULUNDUĞU HABERİNİ VERMİŞ AMA BEN DEVAMLI TÜM HABER SİTELERİNİ KARIŞTIRDIM BÖYLE BİR HABERE RASTLAMADIM. UMARIM DOĞRU DEĞİLDİR. BEN BÖYLE HABERLERİN DOĞRULUĞUNA DA PEK İNANMIYORUM KAÇIRILMA OLAYLARININ SONRASINDA ÇIKARILMIŞ ASILSIZ HABERLER KULAKTAN KULAĞA YAYILARAK GİDERKEN BÖYLE ŞEKİL ALIYORDUR DİYORUM. TEMENNİM BU HABERİN DOĞRU OLMAMASI VE BÖYLE HABERLERİN BİR DAHA DUYULMAMASIDIR. ALLAH IM HERKESİN EVLADINI KORUSUN, KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN, KİMSEYİ EVLADIYLA İMTİHAN ETMESİN.
Orjinalden alıntı: wil
MERHABA ARKADAŞLAR ANCAK GİREBİLDİM.CUMA GÜNÜ ŞEHİR DIŞINA ÇIKMADAN CAN DÜNDAR'IN MAİL ADRESİNE KONUNUN GÜNDEMDE TUTULMASI İÇİN MAİL ATTIM.HENÜZ BİR CEVAP ALAMADIM VE GAZETEYİ OKUMADIM AMA, BİLMİYORUM. HERKES KENDİNCE BİRŞEYLER YAPMAYA DEVAM ETSİN BENCE..
GERÇİ ŞU CESETLER FALAN CANIMI SIKTI AMA, UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM VE DUA ETMEYE DEVAM EDELİM......
BU KADAR SAHİPSİZMİ BU İNSANLAR-ÇOCUKLAR, KURBANLIK KOYUN GİBİ SEÇİP ALIYORLAR, ORGANLARI İÇİN.BUNA DUR DİYECEK BİR MERCİİ YOK MU? BU İNSANLARI TAKİP EDEN GÜVENECEĞİMİZ KİMSE YOK MU???????
KIRMIZI 81 ARKADAŞIM İSTİARE NAMAZINA YATMAKTAN BAHSETMİŞSİN NE YAPTIN? BEN RÜYALARA İNANIRIM ALLAH IMIN BAZI İNSANLARA BU YOLLA UYARILAR YAPTIĞINA BAZI ŞEYLERİ MALUM ETTĞİNE İNANIRIM. UMARIM GÜZEL HAYIRLI RÜYALAR GÖRMÜŞSÜNDÜR. YA DA GÖRÜRÜSÜN. BEN GEÇEN GECE ŞEREF CAN I GÖRDÜM RÜYAMDA HAYAL MEYAL SANKİ KENDİ OĞLUMDU YÜRÜYÜP GÜLÜYORDU. BENİM OĞLUM AMA YÜZÜ ŞEREF CAN IN YÜZÜ.
HAYIRDIR İNŞALLAH ALLAH HAYIRLARA GETİRSİN SONU GÜZEL OLSUN.
Günaydın arkadaşlar... Hiç bir habersiz yeni bir haftaya daha girdik ... Allah sonunu hayır etsin inşallah... Kırmızı 81 arkadaşım rüyalarına güveniyorum...Şeref Can ın üstüne dün gece Teyzemin kızı malesef kansere yenik düştü .. daha gencecikti...Allah mekanını cennet etsin... İnsanlar vakitli vakitsiz gidiyor..
arkadaslar...hala bi haber yok mu ya..bugün umutla girdim bi gelime vardır diye ama....içimdeki acıyı tarif edemem size....lanet olsun....
bi de şu izmir deki cesetler ne oldu?yine yalan haber dimi? biz burda yani çanakkale de şeref kacırıldıgından beri sürekli balon haberler duyuyoruz...yok okuldan çocukları kacırmak isteyen biri gelmiş,yok minibüste bi kızı bayıltmışlar...çanakkale de olmazdı böyle şeyler..burda gencler sabahlara kadar dışarda dolaşırdı...arabaların kapıları bile kilitlenmezdi...okul giriş çıkışlarında okulların önü velilerle dolup tasıyor...ne biçim millet olduk biz ya....allah bunu yapanların yanına bırakmaz biliyorum ben...ŞEREFİM DE ÇOK YAJKINDA BULUNACAK ÇOK AZ KALDI...DUA ETMEYE DEVAM EDELİM..
YETER ARTIK ŞEREF CANIMIZA KAVUŞALIM
quote:
Orjinalden alıntı: enemy34
Günaydın arkadaşlar... Hiç bir habersiz yeni bir haftaya daha girdik ... Allah sonunu hayır etsin inşallah... Kırmızı 81 arkadaşım rüyalarına güveniyorum...Şeref Can ın üstüne dün gece Teyzemin kızı malesef kansere yenik düştü .. daha gencecikti...Allah mekanını cennet etsin... İnsanlar vakitli vakitsiz gidiyor..
BAŞINIZ SAĞLOSUN ALLAH RAHMET EYLESİN. ALLAH IM BİR KAPIYI KAPARSA DİĞERİNİ AÇARMIŞ İNŞALLAH ŞEREF CAN CANINIZ CANIMIZ BULUNACAK. ALLAH IM YÜREĞİNİZE FERAHLIK VERSİN ACINIZI HAFİFLETSİN.
İZMİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN AŞAĞIDA VERDİĞİM ADRESİNE DE E-MAİL ATTIM ŞEREF CANI BULUN LÜTFEN DİYE. ALLAH IM ÇABALARIMIZI DUALARIMIZI KARŞILIKSIZ BIRAKMA NE OLUR.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ARKADAŞIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BULUNUR.
ARKADAŞLAR AKLIM HEP SİZDE İYİ HABERLER VARDIR DİYE NETTE SORUN VARDI ANCA GİREBİLDİK
ŞEREF CAN SADECE BU FORMDA ARKADAŞLAR UNUTULMAYA YÜZ TUTTU. DAHA BİŞEYLER YAPMAMIZ LAZIM AMA NASIL
OFF YA HADİ ARTIK BULUNSUN ŞU YAVRUCAK NOLURR ALLAHIM
abi ya çok üzüldüm inşallah bulunur ya keşke uplansa
quote:
Orjinalden alıntı: serkanım
ARKADAŞLAR AKLIM HEP SİZDE İYİ HABERLER VARDIR DİYE NETTE SORUN VARDI ANCA GİREBİLDİK
ŞEREF CAN SADECE BU FORMDA ARKADAŞLAR UNUTULMAYA YÜZ TUTTU. DAHA BİŞEYLER YAPMAMIZ LAZIM AMA NASIL
OFF YA HADİ ARTIK BULUNSUN ŞU YAVRUCAK NOLURR ALLAHIM
BİRŞEYLER YAPMALIYIZ EVET E-MAİL ATMADIĞIMIZ YER KALMADI AMA HALA BİR SONUÇ YOK. BARİ DESELERKİ ÇOCUKLARI ARIYORUZ İLERLEME KAYDEDİYORUZ HİÇBİR ŞEY YOK. HİÇBİR CEVAP YOK. ÇOCUKLAR YOK. ŞEREF CAN YOK YOK YOK. ALLAH IM SENDEN BAŞKA GÜVENECEK DALIMIZ YOK NE OLUR SEN GERİ ÇEVİRME BİZİ. O ANNE BABA NE YAPSIN NASIL DAYANSIN KAÇ GÜN OLDU KOKUSU YOK GÜLEN YÜZÜ YOK. SAATLER AKŞAMA İLERLEDİKÇE ÇOK KÖTÜ OLUYORUM BEN KUSURA BAKMAYIN GİNE GÖZLERİMDEN YAŞLAR SÜZÜLÜYOR. ALLAHIM YETER BU ÇİLE YETMEDİ Mİ ÇEKTİKLERİ? SEN İZİN VER BULUNSUN ARTIK. BAŞKA NE YAPABİLİRİZ LÜTFEN SÖYLEYİN YAPALIM. İÇİMDEN KAPI KAPI DOLAŞIP ARAMAK GELİYOR YAVRUCUĞU.
BELKİ BİZ KAPI KAPI DOLAŞIP ARAYAMAYIZ, AMA BUNU BİRİLERİ YAPMALI, BU MAHALLE MUHTARLARI NE İŞE YARIYOR. BU ŞEREFSİZLER MUTLAKA BİR EVDE OTURUYOR, BU EV BİR MAHALLEDE BU ADAMLARI TEŞHİS EDEMEZ Mİ MUHTARLAR. BİR FİKİR BENİMKİSİ AMA. KÖYDE SAKLASALAR KÖY MUHTARLARI BUNU DAHA KOLAY ÖĞRENEBİLİR. AMA BÜYÜKŞEHİRDE BİR MAHALLE MUHTARI İSE İŞİ ZOR TABİ. AMA ONUNDA İYİ BİLDİĞİ TANIDIĞI İNSANLAR VARDIR ONLARA OTURDUKLARI YERLERDE BU ADAMLARIN RESİMLERİNİ ŞEREF CAN IN RESİMLERİNİ GÖSTERSELER BELKİ BİR GÖREN BULUNUR.