Hocam üzgünüm ama sağ şerittesiniz ve sola dönüş yapıyorsunuz. Solda olsanız yavaşlayıp da dönseniz sorun yok diyeceğim ama dönüş öncesinde şerit değiştirmeniz gerekirdi. Gittiğiniz yön tek şerit olsa haklı olabilirsiniz ancak en azından %50 kusur size verilecektir. Motorcuya da takip mesafesine uymadığı için kusur verilir. |
Bir kazada benden (resimli videolu) (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sağ şeritte değilim. Kamera açısı geniş olduğu için öyle görünüyor olabilir. Sağdaydım sinyal verdim sola yanaştım ve döndüm ama tam sıfır yanaşmadım tabiki. Yoksa dönemem zaten. Refuje çıkarız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Eleman tutanaktan vazgeçti. Yandan çarptığını sanıyomuş. Bendeki hasarı ve videoyu gönderince anladı patlayacağını.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Sola dönüş yasağı görünmüyor ancak yolu ortalayarak gidiyorsunuz , sola dönüş veya U dönüşü için sol şeritte kalmanız gerekiyordu. Ayrıca dönüş yapmadan önce biraz daha ilerleyip askeriyenin giriş açıklığını da kullansaydınız sol şeritten rahatlıkla dönüş alabilirdiniz , yolu ortalamanıza gerek kalmazdı, muhtemelen bu kaza da olmazdı.
Bana kalırsa tutanak tutun, kime kusur çıkarsa bedelini ödesin. Siz burda vicdanınızı rahatlatacak yorumlar arıyorsunuz ama onun yeri burası değil. Gidin tutanağınızı gerçekçi bir şekilde doldurun.
Herkes burada motorcu arkadan çarpmış o yüzden suçludur diyor ancak biz arka mesafeyi göremiyoruz. Siz sağ şeritten yarım yamalak çıkıp yolu ortalayınca motorcunun şeridini ihlal ettiniz, motorcuya yeterli mesafe bırakmamış olabilirsiniz bilemeyiz.
-
Merhaba aynı kaza yaklaşık bir hafta kadar önce benim başıma geldi, tutanak tuttunuz mu sonrasından nasıl bir sonuç aldınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prmonur112 -- 2 Aralık 2024; 13:20:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok tutmadık herkes kaderine razı oldu geçti gitti öyle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X