Şimdi Ara

Bir kitap okudum , hayatım değişti [dediğiniz kitaplar]... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

biraz daha zorla kendini, okumaya kaptırdığında bir bakmışsın kitap 1 hafta olmadan bitmiş olacak bana göre, güzel kitaptır olasılıksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremdumanli

olasılıksız aldım.tekrar tekrar okumaya çalıştım ama hep elimden attım.sanırım 100 sayfayı zor okudum.sanırım beni aşan bir kitap yada tarzım değilki anlayamadım beğenemedim.hala ısrarla bu kitabın güzel olduğunu yazmanız acaba kaldığım yerden devammı etsem diye düşündürüyor.

İnan bana benden daha çok nefret eden olamazdı bu kitaptan.Aldığım gün 5 sayfasını okudum bir kenara attım off poker öğrenmek için mi aldım dedm.Okulda ktap okuma saatlerinde(lisedeym)elim boş kalmasın diye aldım 25.sayfaya geldim yine bir kenara attım.O kadar övgülü yorumlar görüyordum ki aldım bu sefer 50.sayfaya geldim.Yok dedim olmayacak bu böyle.Kitabı önüme gelen herkese kötüledm.Neyse bir arkadaşa verdm okusun diye.Sonra msnye girmemeye başladı ne oldu dedm.Kitap çok sarıyor giremiyorum dedi.Kendi 3 günde bitirdi ((((((hayatında 3 den fazla kitap okumamış))))) sonra bana verdi mutlaka oku devam et dedi.Ulan dedim neden seviyorlar ben neden sevemedim dedim.Dediki bana güven 125.sayfaya kadar anlayarak oku dedi.Ofladım pufladım tamam dedim ve inan bana 100 e kadar bayık bir şekilde okudum.100 den sonra bir haraketlendi ki...günümün neredeyse hepsini ktabı bitirmeye verdm.Hepsi bitt 2 gün önce.5-6 saatte btrdm.Okurken yazar acaba bunları yaşadı mı heps gerçek m dyebleceğim kadar gerçekçydi.

Vee acı son !
    Olasılıksızdan sonra hçbir kitabı beğenemiyorum.

• ince memed 1
    ince memed 2
    ince memed 3
    ince memed 4
  • Sadece aptallar 8 saat uyur. Bunu hayatınıza geçirin yüzde yüzlük bi değişme olucaktır eminim. Tabi yapabilicek varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

Sadece aptallar 8 saat uyur. Bunu hayatınıza geçirin yüzde yüzlük bi değişme olucaktır eminim. Tabi yapabilicek varsa

Boşversene
  • 1.)Namık Kemal- Vatan yahut Silistre

2.)Ahmet Şerif İzgören- Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır, Avucunuzdaki Kelebek, Süpermen ve Uğur Böceği

3.)William Shakespeare- Hamlet (Var olmak ya da olmamak, mesele bu.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremdumanli

olasılıksız aldım.tekrar tekrar okumaya çalıştım ama hep elimden attım.sanırım 100 sayfayı zor okudum.sanırım beni aşan bir kitap yada tarzım değilki anlayamadım beğenemedim.hala ısrarla bu kitabın güzel olduğunu yazmanız acaba kaldığım yerden devammı etsem diye düşündürüyor.

Quantuma merakın yoksa biraz sıkıcı gelebilir. Ama herşeyi basitçe anlatıyor.
  • Bu tür konularda sıkça dile getiriyorum.
    Oğuz Atay - Tutunamayanlar
    Oğuz Atay - Tehlikeli Oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 18 Şubat 2010; 13:11:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

Bu tür konularda sıkça dile getiriyorum.
    Oğuz Atay - Tutunamayanlar
    Oğuz Atay - Tehlikeli Oyunlar

Tutnamayanlar'ı en kısa zaman içinde okumayı düşünüyorum.

Bu arada Wladimir Bartol'dan Fedailerin Kalesi Alamut beni hayatı,inanişlarımızı sorgulamaya itti.Artık hiç bir şeye inanmiyorum,sofist oldum yani.Kitabı 6.kez bitirdiğimde çok farklı birisiydim :)

İran'da olan Alamut Kalesine gitmek en büyük hayalim.Hadi bakalım.
  • BİRAZ BASİT KAÇAR MI BİLMİYORUM AMA BENİM BU TARZ OKUDUĞUM KİTAP;
    1. ÖLÜ OZANLAR DERNEĞİ
    2.AMİN MALOF'UN SEMERKANT
    3.VERONİKA ÖLMEK İSTİYOR(CUELHO)GERÇİ BU ADAMIN ESERLERİNİN ÇOĞU ÇALINTI (SİMYACI ASLINDA DOĞU KLASİĞİ-SİMURG EFSANESİDİR)
  • jack london-vahşetin çağrısı
  • konusunuda yazarsanız daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guess Who

quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

Sadece aptallar 8 saat uyur. Bunu hayatınıza geçirin yüzde yüzlük bi değişme olucaktır eminim. Tabi yapabilicek varsa

Boşversene

5 saate düşüren gördüm.bu tarz düşünceyle yaklaşırsan bişey elde edemezsin tabi.Yoksa bende haz etmem.
  • Şibumi.

Kaçıncıya okuduğumu bilmiyorum :)
  • Stephen King-Yeşil Yol.Kitap da film de çok etkiledi beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

jack london-vahşetin çağrısı

köpeklerle aranız iyi değilse okumanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Harezmi

Seyyid Kutub - Yoldaki İşaretler

Değişmeyen bi vücudumun şekli kaldı.

hocam selamun aleyküm

ihvan hareketini anlatıyormuş sanırım. Okuyayım mı tavsiye edermisiniz? Yoksa yaz tatilinde mi okuyayım acelesi yok mu? Yorumunuz varsa alayım teşekkürler
  • Komünist Manifesto diyebilirim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moby Dick diyebilirim. Benim için bir anlamı yokken kitapların en büyük üç hobimden biri olmasını sağlamıştır.
  • Bozkurtların Ölümü, Bozkurtlar Diriliyor, Deli Kurt. Bu kitapları okuyunca hayatım değişti, tarihe ilgim arttı vs.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.