Şimdi Ara

bir kız sevgilisi olduğu halde neden böyle davranır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir üniverstie hastanesinde staj yapıoruz 2 kişi ben ve bir tane kız arkadaş neyse tabi ben bu kıza arkadaş gibi davranıyorum ama bu kız ilk haftadan sonra yakın davranmaya başladı öğle arasında oturuyoruz muhabbet ediyoruz neyse bazen kız cok uykum var diyip basını omzuma filan bile koydugu oluyodu saçımı falan bazen dokunuyodu neyse bugun faceden ogrendim erkek arkadaşı varmıs ben mi yobazmıyım bilmiyorum ama benim kız arkadaşım boyle olsa sert cıkardım ona edit:izmirde yetişen biriyim bizimde kız arkadaşımız oldu ama bu durumla pek karşılaşmadım
    edit2:adminler konuyu kapatmasın bu sefer rica olunur

• Şikayet ettim
  • Yollu
  • Neden şikayet ettin anlamadım

Sevgilisi durumdan rahatsız değilse, kızı gerçekten sevmiyorsa @nickki minaj
  • Valla ben çözemedim bu tür olayları. Mantığım hiç almıyor arkadaş mı olarak bakıyor yoksa başka türlü mü? öyle samimi oluyorlar ki bazen.

Onun için dedim insanın kendisinin isteği önemli karşıdakinin değil. Seviyorsan ilgilen yoksa salla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

Valla ben çözemedim bu tür olayları. Mantığım hiç almıyor arkadaş mı olarak bakıyor yoksa başka türlü mü? öyle samimi oluyorlar ki bazen.

Onun için dedim insanın kendisinin isteği önemli karşıdakinin değil. Seviyorsan ilgilen yoksa salla.

yok hocam ilgilendiğim de şaşırıyorum artık ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum artık şu kız milletinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Neden şikayet ettin anlamadım

Kiza hakaret ettirmek için açilan bi konu.Bu 3 oldu daha açiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Neden şikayet ettin anlamadım

Kiza hakaret ettirmek için açilan bi konu.Bu 3 oldu daha açiyor

Ne alaka arkadasim kimseye hakeret ettirmek icin acmadim konuyu yazdigimi okursanda hicbir nefret soylemi veya baskasini kiskirtms yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutunacak bir dal arıyor belki ona bir dal uzat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kızdan hayır gelmez hacı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.