Şimdi Ara

Bir kıza kafayı takma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yapmalı bir kıza kafayı takınca? Kız çok iyi bir insansa? Sık sık sohbet ediyorsanız ama o size öyle bakmıyorsa?

Yardım edin a dostlar

edit: Ya kıza kaptırdım sanırım ya. Ve onedio'da test yaptım "o da seni seviyor" dedi. Ayrıca kızla konuştukca daha da aşık oluyorum galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 29 Haziran 2015; 0:19:37 >

• Sorunsal sorunsalından kurtularak başla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ''sorunsal'' kelimesini kullanmayı bırakmalısın.
  • Bir yola girmişsin.

Dönüşü olmayan bir yol bu.

• Dostum geçen yaz aynı sorun bendede vardı emin ol kendimi çaresiz hissediyodum bi kıza kafayı tamamen takmıştım.Ama sonra ne kadar saçma davrandığımı anladım unutma dostum kızlar her zaman bir erkeğin peşinden koştuklarını hissederler ve peşinden koşturmayı çok severler bu yüzden kendini ağırdan al ve bi kız için kendini heba etme o zaten senin geri çekildiğini görücek ve artık o sana gelicektir.Eğer sorunu daha detaylı anlatmak istersen dinlerim kardeşim.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım..
  • Kafani kiza nasil taktin anlamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Ne yapmalı bir kıza kafayı takınca? Kız çok iyi bir insansa? Sık sık sohbet ediyorsanız ama o size öyle bakmıyorsa?

Yardım edin a dostlar

Ya aynı şeyi ben yaşadım ama atlattım, yapman gereken şey başka kızlarla konuşmak, takılmak, gerçekten bak o zaman unutuyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kiz arkadas gozuyle bakiyorsa o kiz olmaz kardes.akisina birak herseyi zamana birak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vratyas

patlat bi 31

son zamanlarda gördüğüm en iyi tavsiye
  • yukarıda da bir arkadaşın yazdığı gibi kızlar peşinden koşturtmayı çok sever bu yüzden dikkatli ol temiz duygularını hemen belli etme .kıza bağlanmamaya çalış gözünde büyütme kız seninse onun iyi olması , güzelliği vs... seni ilgilendirir senin değilse seni ilgilendirmez gibi düşünürsen fazla bağlanmazsın bence yani bu işler öyle 'kıyamam yaa'larla yürümüyor kızı etkilemeye çalış sen gidip etkilenip karşılıksız aşık olma sakın son iki şey yazayım;
    1. kız seni cepte görmesin bu şekilde hissettirme
    2. kıza teklifte bulunup ta HAYIR cevabı alırsan bu sonrada aranızda bir şey olmayacak anlamına gelmez bir süre daha devam
  • Hangi kafayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takma kızı. Başka kızlarla konuş aynı anda. Olmadı cinsel olarak arzula birkaç kez. Birazcık şerefsizce biliyorum, ama tek çözümü bu. Kıza aşık olup da Friendzone yersen hem aranızdaki bağı zedelemiş olmaktan dolayı üzüleceksin hem kızı kaybettiğinden. Psikopat olacaksın yani (denendi, onaylandı.) . Soğumaya çalış ayrıca.
  • aynı durumdayım hemde 5 yıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Takma kızı. Başka kızlarla konuş aynı anda. Olmadı cinsel olarak arzula birkaç kez. Birazcık şerefsizce biliyorum, ama tek çözümü bu. Kıza aşık olup da Friendzone yersen hem aranızdaki bağı zedelemiş olmaktan dolayı üzüleceksin hem kızı kaybettiğinden. Psikopat olacaksın yani (denendi, onaylandı.) . Soğumaya çalış ayrıca.

Cinsel olarak arzulamak cok serefsizce.Temiz duygulari kirletmek hic iyi bir fikir degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Birinden hoslaninca arzularsin zaten, nesi kötü bunun?

Edit: biri daha aynı şeyi yazmış. Olm anne sevgisi değil bu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 28 Haziran 2015; 23:59:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustClark

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Takma kızı. Başka kızlarla konuş aynı anda. Olmadı cinsel olarak arzula birkaç kez. Birazcık şerefsizce biliyorum, ama tek çözümü bu. Kıza aşık olup da Friendzone yersen hem aranızdaki bağı zedelemiş olmaktan dolayı üzüleceksin hem kızı kaybettiğinden. Psikopat olacaksın yani (denendi, onaylandı.) . Soğumaya çalış ayrıca.

Cinsel olarak arzulamak cok serefsizce.Temiz duygulari kirletmek hic iyi bir fikir degil

Hocam biliyorum yani şerefsiz olacaksın diyorum. Zor gelir de o tür duyguları söndürür olmayacaksa acı çekmenin anlamı yok. Ben 6 ay boş yere acı çektim, en sonunda hastaneye kaldırıldım psikolojik yüklenmeden dolayı. Doktorun ilk söylediği "kız mevzusu mu" olmuştu

@480mrt Aşık olduğum insanı cinsel olarak arzulamam yüzünden başka bir yerine bakamam açıkçası. Suçluluk duyarım.

• Ben arasıra yanımda platonik aşığım varmış gibi onla konuşuyorumdurum vahim

• Kardeşim aynı durumda sayılırız (: bir sevgilim vardı ayrıldık hala seviyoruz bir birimizi ama kısaca anlaşamıyoruz... Her neyse, şöyle ki hayatım boyunca takıntılı bir insan oldum ve kafam hep bir yerlerde oluyor. Bazen ulaşamadan bazen ulaştıktan sonra vaz geçiyorum. Malesef ki kızlarda da durum böyle oldu, şu anda da eski sevgilimde aklım sürekli.. Düşünmemek için diziler izliyorum oyun oynuyorum ne kadar işe yarıyor dersen %20 falandır. Arkadaşlar yaz tatilinde bir de ramazan da pek müsait olmuyorlar ama inan en çok rahatlatanı deli dolu insanlarla bir şeyler yapmak.
  • Beyler napacaz bu kız işlerini anasını satiyim ya bulunduğum çevrede çok beğendiğim bir kız var ama ben yapamam diye korkuyorum biraz, ne biliyim kendime güvenemiyorum herhalde yada terkedilmekten korkuyorum, sonunun hüsranla bitmesinden korkuyorum. Bu sebepten dolayı kızlarla sevgili ayarına gelemiyorum. Bu beğendiğim kız zamanında bana çok iş attı resmen yazdı ama sevgilisiyle arası bozuktu, sorduğumda ekiyor beni demişti araları bozuktu galiba. Öyle olunca da ben kıza güvenemedim bugün böyle yapan yarın ne yapar diye. Sevgilisi olmasaydı bayağı yürüyecektim kıza yakınlaşmaya çalışacaktım ama olmadı. Ne yapmalıyız beyler bu korkuyu nasıl yenebiliriz. Ben 20 yaşımdayım bu yaşıma kadar bir kez dahi sevgilim olmadı. Bu yüzden çok kolay etkileniyorsun, biraz yakınlaştığın bir kıza hemen aşık oluyorsun. Bu durumun nasıl üstesinden gelebiliriz. Bir yandan da korku ve yapamama düşüncesi var bunların da üstesinden gelmek gerekiyor. Ne yapacaz biz hacılar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 29 Haziran 2015; 0:33:11 >

• Kizla konus bunlari anlat sonra olan olsun cekinme soyle gitsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.