Şimdi Ara

Bir kıza vurulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk o vurduysa siz de ona vurur musunuz?

merak ediyorum bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenenbaums -- 8 Haziran 2019; 2:22:6 >

• Kızlığını kullanıp küstahlık yaparsa vururum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Kızlığını kullanıp küstahlık yaparsa vururum.
    nasıl bie küstahlık hocam?
    mesela kavga ediyorsunuz sinirlendi size vurmaya başladı siz de vurur musunuz
  • Kızlar vurdurtur
    Vutututu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vursa ne etkisi olur? silah cekerse nefsi mudafaa olarak vururum belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenenbaums

nasıl bie küstahlık hocam?
    mesela kavga ediyorsunuz sinirlendi size vurmaya başladı siz de vurur musunuz

Alıntıları Göster
    Şimdi şöyle , bana vurmaya başlarsa kolunu tutarım muhtemelen. ,hiçbir kız erkeğin gücüne rakip olacak kadar güçlü değildir, ama ilk darbeyi sağlam vurursa , ( malzemeye tekme atar mesela ) işte o zaman benim elimde armut toplanmaz herhalde... Başından bir olay mi geçti hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş kızla senin gücün bir mi ? Olacakların riskini alıyorsan git vur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vur bakalım neler oluyor sonra. Tecavüzcü bile olabilirsin bir anda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendinden güçsüz birine vurmak hiç bir insana yakışmaz, bakın insana diyorum. Kadın erkek fark etmez.

• Vurulur. Kadın erkek eşitliği

• hayır o eskidendi artık kadına pozitif ayrımcılık durumu var ,onun vurmasına bir şey demezler ama sen karşılığını verirsen canına okurlar
  • vurmasına da gerek yok sinir edecerse yapıştırırım tokadı
  • Aldatmissa vururum acimam

• Neresine vurduğuna bağlı
  • kaşınırsa yapıştırırım tokatı ama buradan ileri gitmem.
  • Tartışmak mantıksız.Eğer ki sağlam bir şekilde vurursa zaten o anda karşındakinin kim olduğuna bakmadan sağlıklı düşünmeyip sende karşılık vereceksin.

Etik olarak vurulmaz tabi ki.
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    İki cümlen birbiriyle çelişiyor. Bir kıza vurmanı etik açısından doğru kılacak olaylar olabilir ancak hukuk açısından ne olursa olsun vurmamak gerekiyor.
    Haberlere çıkmıştı, çocuk kendisini bıçakla tehdit eden eski sevgilisine vurmuştu hapis yatıyordu. Çocuğun yaptığı etik ancak anayasal suç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

İki cümlen birbiriyle çelişiyor. Bir kıza vurmanı etik açısından doğru kılacak olaylar olabilir ancak hukuk açısından ne olursa olsun vurmamak gerekiyor.
    Haberlere çıkmıştı, çocuk kendisini bıçakla tehdit eden eski sevgilisine vurmuştu hapis yatıyordu. Çocuğun yaptığı etik ancak anayasal suç.
    Çelişmiyor.Normal olarak vurmamanız gerekir diyorum.Ancak boş anınıza geldi ve kız çenenize güzel bir tane geçirdi.O anda yaşayacağınız öfkeyi kontrol edip sakinleşen kimse tanımadım ben.O yüzden vurulur vurulmaz tartışmak mantıksız.

Örneklerini göstereyim.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 12:11:2 >
  • Orantısız güç kullanımı diye birşey var . Kadınlara el kalkmaz lafının mantığı budur aslında. Çocuk döver misin ? Ayni durum aslında bir çocuğun sana vurduğundan ne olabilir bir kadın nekadar sert vurabilir ki? Ben vurma yanlısı değilim ama bazı durumlarda kişi kontrolden çıkabiliyor ( aldatma , hayatını etkileyecek bir yalan söylendiğinde , aile bireylerinden yaşlı birine eziyet ettiğinde vs. ) Dişiliğini kullanan çok kadın var nabza göre şerbet vermek en doğrusu. Ama sana vurduğu içinde bir kadına vurulmamali.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.