%99 sana bağlanır, o seni aradığında da sen ondan uzaklaşmak istersin, hatta kaçarsın.
100 de 100 olm kesin bağlanır tecrübelerle sabit
%100 ihtimal diye bir şey yoktur. %99 bağlanır, %1 abisi seni vurur.
Ama abisi yoksa %100dür
Babası da yok değil ya. Ha abi, ha baba. Hem baba daha fena; afffetmez.
quote:
Orjinalden alıntı: TheDeath
Peki ben nasıl aşık olmamı engellerim o kıza ?
Kızı zıçarken düşün..
Faydası yok başka öneri
Alttan al...
bu kadar acemi olduğuna göre kızın nasıl biri olduğunu da anlamamışsın demektir, büyük olasılık da sana tekmeyi koyar eninde sonunda
sana tavsiyem git bi karaköye genel eve gir ortama bi bak hiç bişi yapmasan da, gözünde büyüttüğün şeylerin ne kadar küçük olduğunu anlarsın, ufkun açılır
arkadaşım moralini bozmak istemem ama bu sıralar şu alacakaranlıktaki edward denen adam için herkes bitiyor o yüzden senin işin biraz yaş ben de aynı sorundan muzdaripim:D
Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Orjinalden alıntı: Inflictum
%100 ihtimal diye bir şey yoktur. %99 bağlanır, %1 abisi seni vurur.
Ama abisi yoksa %100dür
Apaçi kankaları varsa %98
kız aidsse yüzde hesabı yapmana gerek bile kalmaz..
sırf bunu yazmak için girdim
quote:
Faydası yok başka öneri
Kıza karşı duygusal olma.. Elde edilecek bir hedef bir cisim gibi gör. Aşk düşünme sex düşün. Extra odun ol. Hayvan ol. Aşık olmazsın muhtemelen
quote:
Orjinalden alıntı: Cargo3230C
quote:
Peki ben nasıl aşık olmamı engellerim o kıza ?
Kızı zıçarken düşün..
Şahsen öyle düşünüyorum
4s kuralını uygula
"seven ...lir, ...en sevilir"
quote:
Orjinalden alıntı: Yordis
quote:
Faydası yok başka öneri
Kıza karşı duygusal olma.. Elde edilecek bir hedef bir cisim gibi gör. Aşk düşünme sex düşün. Extra odun ol. Hayvan ol. Aşık olmazsın muhtemelen
Tuttum Ben Bunu İyiymis Bu, Kulaga Mantıklı Geliyor Dene Bi Derim
quote:
Orjinalden alıntı: Hyperchondriac
çiçek al baya renkli cıvıl cıvıl kız aaa cok guzelmis dediginde sen daha guzelsın diyip ısaret parmagının dıs tarafıyla yanagını oksarsın o anda olay bıtmıstır kız senindir. herzamankı taktık
iğrenç olduğunu biliyosun dimi ? eğer bunu yaptığında, yaş 16 hareketlere bak diyip giderse o kızın peşine düş ama. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme