Şimdi Ara

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
125
Favori
32.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akvaryum Suyu

Aklıma gelince editlerim

1 yıldır aklına gelmemiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise 1 yada 2 deyiz. Bir kiz arkadas pete ihtiyaci olmus olacak ki ders sirasinda kalkti baska bi kiz arkadasinin yanina gecti. Kiz buna peti uzatti (Tabi cogu kisi ders dinliyor ama ben durumu onceden caktim :D) Sonra bu kiz peti verirken yere dusurdu, digerinin tam ayaginin altina. O da gozukmezin diye pat diye uzerine basti petin. Sonra hoca geldi kalk kizim yerine ne 3 kisi oturuyorsunuz falan dedi, kiz mecbur kalkti pet kaldi gene yerde.Ustune ustluk hocada basti gecti bizim arkadaslar gulmemek icin zor tutuyorlar falan. Kiz tenefuste o kirli peti aldi gitti, artik nasil kullandiysa onu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cansu diye bir kiz vardi sinifta. Cantasi katinin koluna takilip yirtilinca yere molped dustu. Hoca falan da gordu bozuntuya vermeden Hoca yerden alip gitti

• Aydın İzmir otobanında yolcu otobüsündeydim.Otobüsü aniden mok kokusu saldı.Herkez burnunu felan kapadı muavin havalandırmaları açtı.Neyse bu koku 6-7 dk devam etti 2 koltuk önumdeki kızla erkek oturuyordu erkek kalktı muavine söyledi sağda çekin ineceğiz muavin yolcularımızın can güvenligi falan fistan durmadılar en son adam kaptanla konutu yol kenarında bir dinlenme tesisnde durduk adam kızın elini tuttu afedersiniz ama kızın paçalarından mok akıyordu . Kızın yerine ben kızardım olay 2010 da yaşandı hala şokundayım
  • gayrettepe bedroom club var gece 4 mü ne, arkadaşla önündeyiz, iki kız geldi kafaları güzel topuklar 15cm, kız yalpaladı yalpaladı sonra yere düştü, o dantelli siyah seksi jartiyeri göründü eteği açılınca, "off ne varsa göründü ya" demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jracool

Zaferde sevgilisi milletin içinde tokadı basmıştı

konya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lonely Soul

quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Bi kaç kez denk geldim ama En nefes kesici olani Hiç unutmadigim Unutamadigimdir.. Tam önümde boydan boya eteği yirtilmişti O zaten şok olmuştu Birden karşimda öyle bi manzara görünce ben ondanda Şok oğlu şok olmuştum... Ayy pardon üff özür dilerim 1 dakka yaa pardon falan demiştide sanki çok kötü bişiy oldu ne güzel Gözüm gönlüm bayram etti lan her neyse Montumu çikarip Dur bacaklarini örteyim diye yanaştim yanina Çok teşekkür ederim falan demişti Hemen lavaboya gitmişti kardeşine evden pantolon falan getirtmişti..

Ama harbi diyorum O bacaklari Unutamiyorum.. Aklima geldikçe çildiricak gibi oluyorum çok güzel bacaklari vardi pürüzsüz kaymak gibi..

Her okuduğumda aralıksız 5dk gülüyorum ya

Yine yarıldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lonely Soul

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Bi kaç kez denk geldim ama En nefes kesici olani Hiç unutmadigim Unutamadigimdir.. Tam önümde boydan boya eteği yirtilmişti O zaten şok olmuştu Birden karşimda öyle bi manzara görünce ben ondanda Şok oğlu şok olmuştum... Ayy pardon üff özür dilerim 1 dakka yaa pardon falan demiştide sanki çok kötü bişiy oldu ne güzel Gözüm gönlüm bayram etti lan her neyse Montumu çikarip Dur bacaklarini örteyim diye yanaştim yanina Çok teşekkür ederim falan demişti Hemen lavaboya gitmişti kardeşine evden pantolon falan getirtmişti..

Ama harbi diyorum O bacaklari Unutamiyorum.. Aklima geldikçe çildiricak gibi oluyorum çok güzel bacaklari vardi pürüzsüz kaymak gibi..

Her okuduğumda aralıksız 5dk gülüyorum ya

Yine yarıldım

• Otobüs durağına koşan bir kız vardı (otobüs gelmişti.) Kız koştu koştu. Ayağı taşa takıldı iki dizinin üzerine (gol atınca sevinirler ya ) cantası ile birlikte uçmuştu tam önümde. Kız hiç bişey olmamış gibi kalkıp otobüse atladı gitti. Kim bilir ne utanmıştır
  • 8. sınıftayım beden dersindeyiz ben bahçede takılmaktan sıkıldım tek başıma sınıfa geçiyorum sınıfta 2 tane kız var fısıl fısıl birşey konuşuyorlar tabi ben bunların ne konustugunu anladım ondan sonra biraz daha yanına gittim çaktırmadan mastürbasyonla sexle ilgili konusuyorlar ben kızlar beraber konusabiliriz dedim yüzleri kızardı direk ikisininde utanıp cıktılar sınıftan
  • plajdaydık plajın arkası ağaçlık. orada duş alma yerleri var neyse biz ağaçların orada yemek yiyeceğiz kızın biri geldi duş almak için suyu açtı su biraz hızlı geldi kızın bikinisi düştü ama kız farkında değil biz baya izledik sonra fark etti hiç bir şey olmamış gibi devam etti.

buda böyle anımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

havuzdan cikip erkek arkadasinin sezlonguna dogru kosarken sirt ustu dusmustu. herkes basina toplanip bir seyi var mi diye bakiyorlardi. 30 dk sonra yine kosturmaya basladi simarik hareketler falan ama bu sefer dusmedi neyse ki.

koşarken sırt üstü nasıl düşebildi hocam? geri geri mi koşuyordu

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu?

havuzun kenarında koş ve birden durmayı dene :)

• Lise 1'de sınıfta bir kız kusmuştu durduk yere, sonra ağlamıştı. Hala gülerim aklıma geldikçe
  • 300. Mesaj
  • lise 3 , bayağı egosu yüksek havalı bir kız var. sürekli milleti aşağlıyor, bi ara arkadaşlarla konuşuyoruz boy konusunu. ben 1.79 cmyim bu arada. kız dedi ayy elaleme laf atıyorlar ( bizim için ) kendi boyları sanki 1.90 ! bende susturulmaz makineyim ,
    - senin sevgilinin suratına mıçayım . o nasıl kaş o nasıl göz lan bu yaşta kurt adam gibi sakalları var muhahah, haa bu arada senin heryerin boy olsa ne olur onu geçtim sen çıplak gezsen ne olursun dangalak " dedim. kız baya ağlamıştı ve rezil oldu. 2 hafta sonra sevgilisini çiğ köfte yerken dövmüştüm
  • 3-4 kızla pencere önünde sınfıta konuşuyouk bi muhabbet döndü işte kız gülmeye başladı o hööhhğğ gülme sesi çıktığı anda kızın burnu boşaldı beyaz-yeşil karışımı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nervo

quote:

Orijinalden alıntı: Jracool

Zaferde sevgilisi milletin içinde tokadı basmıştı

konya ?

evet
  • Sene 2004 lise çağındayız, okuldan Lütfi Kırdar kongre merkezine başbakanı izletmeye götürmüşlerdi bizi nereye gittiğimizi söylemeden (bilsem gitmem kaçardım)

Neyse bir adet belediyeye ait otobüs geldi ve iki sınıf doluştuk, ben arka beşlinin ortasında yer buldum, sınıfın aynı anda hem en şımarık hem en güzel hemde en havalı olan kızı yer bulamadı sağda solda dolaşırken arka kapı boşluğunun oraya doğru gelip ön tarafa doğru döndü.Demirlere de tutunmuyordu o anda. Otobüsün trafikte ani bir kalkış yapmasıyla kayıp löp diye kucağıma oturdu, tam kalkarken otobüs bir daha sarsıldı tekrar löp diye kucağıma oturdu Pantolonuda ince ve hafif boldu kız rezillikten kıpkırmızı oldu, ben zevkten kıpkırmızı oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 7 Şubat 2014; 15:56:12 >

• Bir gun siniftaki bir cocugun geometri sorularini cozuyordum cocugun eli gogsume degmis ben de hissetmemisim elim yanlis yerlere carpmis olabilir ozur dilerim dedi ben de o anki şokla hı dedim tekrar soyledi ozur diledi soruyu okudum cozup gidiyorum bugunluk bu kadar yeter dedim ve gittim yanindan bir hafta boyunca bakamadim cocugun yuzune

Sonra yine ayni cocuk tahtada bir seylere bakiyorum adimi soyledi hele bir bak dedi bir sn dedim bir iki dakika sonra dondum fotografimi cekti sil o fotografi dedim tamam dedi tahtayi birakip yanina gittim valla sildim dedi bakayim dedim elini bir fotografin ustyne kurdu hizla telefonu cektim resmi gormemle telefonu ustune atmam bir oldu terbiyesiz dedim tahtada mailime bakarken arkadaslari sordu dedi ne oldu felan gosterdi fotografi dedi bunu gordu diger arkadasi dedi oglum ben size demiyor muyum parmaklarinizi cekmeyin carptim kapiyi ciktim iki ay boyunca bakamadim cocugun yuzune

gecen gun de geometri hocasi en ondeyim normalde sorar konusur adam yalnizca bir kere bakti bir daha yuzume bakmadi tam onume egilip soruyu cozecektim ki baktim ic camasirin askisi cikmis kazagin ustunde sallaniyor hâlâ da adamin ustune bakamam

8. Sinifta beden egitimi dersinden sonra ders oldugu icin ustumuzu degistirmek zorundaydik sinifta erkekler giyiniyordu ben de baskandim surekli kapiyi caliyorum nobetci hoca da koridorda bana kiziyor arkadas kapiyi acti oteki de beni sinifa atti millet cibil cibildi yine kafami cevirip bakamamistim kimseye

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

Bir gun siniftaki bir cocugun geometri sorularini cozuyordum cocugun eli gogsume degmis ben de hissetmemisim elim yanlis yerlere carpmis olabilir ozur dilerim dedi ben de o anki şokla hı dedim tekrar soyledi ozur diledi soruyu okudum cozup gidiyorum bugunluk bu kadar yeter dedim ve gittim yanindan bir hafta boyunca bakamadim cocugun yuzune

Sonra yine ayni cocuk tahtada bir seylere bakiyorum adimi soyledi hele bir bak dedi bir sn dedim bir iki dakika sonra dondum fotografimi cekti sil o fotografi dedim tamam dedi tahtayi birakip yanina gittim valla sildim dedi bakayim dedim elini bir fotografin ustyne kurdu hizla telefonu cektim resmi gormemle telefonu ustune atmam bir oldu terbiyesiz dedim tahtada mailime bakarken arkadaslari sordu dedi ne oldu felan gosterdi fotografi dedi bunu gordu diger arkadasi dedi oglum ben size demiyor muyum parmaklarinizi cekmeyin carptim kapiyi ciktim iki ay boyunca bakamadim cocugun yuzune

gecen gun de geometri hocasi en ondeyim normalde sorar konusur adam yalnizca bir kere bakti bir daha yuzume bakmadi tam onume egilip soruyu cozecektim ki baktim ic camasirin askisi cikmis kazagin ustunde sallaniyor hâlâ da adamin ustune bakamam

8. Sinifta beden egitimi dersinden sonra ders oldugu icin ustumuzu degistirmek zorundaydik sinifta erkekler giyiniyordu ben de baskandim surekli kapiyi caliyorum nobetci hoca da koridorda bana kiziyor arkadas kapiyi acti oteki de beni sinifa atti millet cibil cibildi yine kafami cevirip bakamamistim kimseye

İkincisini üç kez okudum ama bir şey anlamadım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.