Şimdi Ara

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
125
Favori
32.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Orijinalden alıntı: CJ_Furkan

quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Orijinalden alıntı: CJ_Furkan

bi kız aekadaş derste tuvalete gitmek ici hocadan izin aldı hoca da verdi kız sınıftan cıkarken eli cebindeydi ve elini aniden kaldırınca cebinde ki pedi bütün sınıf ortamında yere düsürdü

aynı kız bana yedek kalem verecekti kalem kutusunu cıkartıyım derken pedi çıkardı

başka bi kız sıraları düzenlerken bir yere düştü ve kafası erkek arkadasin ....na geldi
    şu anda çıkıyolar

....na ? Sırtına ?

hadi ama dostum anladın ban yemek istemiyorum ''y'' başlıyor zaten anladığını biliyorum da neyse

s ile başlayan geldi y gelmedi sinir oldum oturtamadım da bir şey tamamdır

• LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Ben guzel olan x kızıyla ugrastikca y kızı geliyor. Çünkü x i kıskanıyor. Ben de bunu fark ettim. Boyle bi kaç kere ayni olayı tekrarladım. Sonra kahkahayi patlattim y de bana baktı ne yaptığımı anladı. İsin özeti kiskandigini yüzüne vurdum kizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakülteye giderken biz kız arkadaşımı gördüm işte onla muhabbetimiz karşılıklı laf sokmaya dayalıdır biraz. Neyse fakülte merdivenlerini çıkarken inşallah düşersin dedim kızın ayakkabı topuğu kırıldı yere secde eder gibi düştü bende milletin içinde kahkahayı bastım 1 ay benle konuşmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Bir tane kız vardı. Çok açık saçık giyinirdi. Bir gece bir yerden dönerken ıssız sokağa girdik. Bir an köşeden grupla gezen magandalar çıktı. Kızı omuzlayıp götürdüler bir yere. Nereye gittiler bilmiyorum ama korkup eve koşmaya başlamıştım.

Ne tür manyaksın görüyosun demekki tanıyon bari polise haber verseydin belliki tecavüz ettiler.veya bunu yapabilirdin.

• 7-8 sene önce okuldan cıkıyoruz merdivenden aşağı iniyoruz eve gidicez kız önümde gidiyor bende kızın eteğini indirdim kız ağlamaya başladı tüm okul kıza bakmaya başladı bir anda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

7-8 sene önce okuldan cıkıyoruz merdivenden aşağı iniyoruz eve gidicez kız önümde gidiyor bende kızın eteğini indirdim kız ağlamaya başladı tüm okul kıza bakmaya başladı bir anda

Kız dönüp tokadı yapıştırsaymış görürdün kim rezil
  • Ağladı birşey yapamadan kaçtım ben

• Arkadaş mesajların çeyreğinin içeriği ped.Bunun neyini komik buluyorsunuz.Kadınların yapısı gereği olması gereken bir durum. Neden pedin gözükmesinin utanç verici olduğu düşünülüyor anlamıyorum.

• up
  • İzmir/Nergiz metrosunda bekliyordum. Metronun gelmesine 7 dakika vardı. Bir kız vardı orda. Çok güzeldi. Elinde ufak bi bavul vardı. Ayrıca kenardaki oturacak bütün yerler doluydu. Kız sanırım bayağıdır bekliyordu ya da bavul çok ağırdı. Gitti bavulu duvara dayadı üstüne oturdu. Sonra metro geldi herkes ayaklandı binicez kız bavuldan kalktı kalktığı gibi bavulun üstü kan içinde. Ben hemen görmezden gelip metroya bindim. Sonrasını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ButtHead

Bundan iki sene önce dershanede sınıfta dap dar pantolon giyen bi kız vardı bütün hatları belliydi kemer falan takmıyordu hiç beli arada bi açılırdı çatal gözükürdü gene bi tarih dersinde en önde oturuyor zil çaldı tenefüs oldu hepimiz ayaklandık kız bi kalktı pantolon aşşağı bi indi altta hiçbir şey yok mal mülk meydanda kocaman mötünü gördüm tek ben değil bi kaç arkadaş daha vardı hocada gördü gözümüze baktı güldü adam bi şeyde diyemedik ama o möt beni benden aldı hiç unutmam kızla sürekli konuşuruz o başka şehirde üniversitede okuyor şimdi ben başka ama yazın istanbula geldiğinde canlı canlı göreceğim

Külot da mı yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: Wednesday 13

quote:

Orijinalden alıntı: ButtHead

Bundan iki sene önce dershanede sınıfta dap dar pantolon giyen bi kız vardı bütün hatları belliydi kemer falan takmıyordu hiç beli arada bi açılırdı çatal gözükürdü gene bi tarih dersinde en önde oturuyor zil çaldı tenefüs oldu hepimiz ayaklandık kız bi kalktı pantolon aşşağı bi indi altta hiçbir şey yok mal mülk meydanda kocaman mötünü gördüm tek ben değil bi kaç arkadaş daha vardı hocada gördü gözümüze baktı güldü adam bi şeyde diyemedik ama o möt beni benden aldı hiç unutmam kızla sürekli konuşuruz o başka şehirde üniversitede okuyor şimdi ben başka ama yazın istanbula geldiğinde canlı canlı göreceğim

Külot da mı yoktu

Yoktu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

/>

Videosu falan var mi hocam bunun

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Lise 2'deyken sanırım kızın birinin sandalyesini altından çekmiştik kocaman kantinde , şop diye ses çıkmıştı.

Ertesi gün kızın sevgilisi ve arkadaşları geldi at kadar adamlar 20 yaşlarında. Sınıfça dayak yiyorduk ki bir şekilde kurtulduk.

Nasıl kurtuldunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

bir iki ay önce tesiste oturduk okey oynuyoruz arkadaşlar ile.can sıkıntısı almış başını gidiyor,yanda masa vardı, iki kız iki erkek geldiler iki tanesi oturdu iki kızda ayakta kaldı benim yanımda da boş sandalye vardı.O an bende böyle sıkıntıdan patlar gibiydim,bir şeyler olsada kendimize gelsek havası arıyorduk.Kız birden bana seslendi,pardon bu sandalyeyi alabilir miyim acaba? bende hiç istifimi bozmadan kafamı yavaşca sola çevirdim önce sandalyeyi süzerek yavaş yavaş kıza doğru baktım,bilmem alabilir misin dedim.o an bizim 3 arkadaş koptu ,ikisi masayı terketti gitti,diğer masaya oturan 2 erkekte kahkaha atmaya başladılar.kız 3-5 saniye bana bön bön baktı ne oluyor lan gibisinden.yanında ki diğer kızda gülmeye başladı,bir ben bir de o kız gülmüyorduk.arkasını döndü bende kahkaha attım,ama kız bir şey anlmamıştı ayrı mesele

valla erkeklerin eli armut toplamış baya eski bi mesaj ama değinmeden geçemiycem bizim masamızdaki bi kıza yapılsa orda kan çıkardı net :D

Oo büyüksün başkan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Lise 2'deyken sanırım kızın birinin sandalyesini altından çekmiştik kocaman kantinde , şop diye ses çıkmıştı.

Ertesi gün kızın sevgilisi ve arkadaşları geldi at kadar adamlar 20 yaşlarında. Sınıfça dayak yiyorduk ki bir şekilde kurtulduk.

Nasıl kurtuldunuz

İkna ettik adamları "abi özür dileriz, abi kusura bakma, abi etme, abi dur" diyerek. Manyaklık kızda. Samimi, yakın arkadaşlar olmasak yapmazdık, kız bir anda sinirlendi.

• Up Up Up
  • Up

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.