Şimdi Ara

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
125
Favori
32.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıllı tahtaya tatlıses yazacagına tatlı sex yaZmıştı +18 içerikler açılmıştı hocayada sınîfada rezil olmuştu. O giûnden beri tahtaya yanaşmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

Yok hocam universiteye hazirlaniyorum

gözlüklüysen kesin akıllısındır.

Herkes akillidir is onu kullanabilmekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisedeyken kız cenap şahabettin'e cenabettin şahabettin demişti ciddi ciddi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Yok hocam universiteye hazirlaniyorum

gözlüklüysen kesin akıllısındır.

Herkes akillidir is onu kullanabilmekte

mantık içeriyor

• HADİ BEYLER BAYANLAR CANLANIN BİRAZ KONU ZEVKLİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phant0mAssassin

Geçende Bebekte yürüyorum bir range rover araba durdu güzel bir bayan böyle yaptı bana sen dedi çok kötü yorumcusun çok dedi ben dedim hanımefendi yarın yorumculuğumu düzeltirim ama siz hep çirkin kalıcaksınız dedim

troll hıncal
  • 6 sene önce sınıfta zeynep diye bi kız vardı barış beni şurda beklesene demişti -kızlar tuvaletinin önünde- sonra bende sanırım bilinçaltıyla felan arkadaşım wcye girince bende girerdim bi elimi yüzümü yıkardım şaşırdım kızlar tuvaletine girdim bu sefer de zeynep kilotlu çorabı indirdi.....gersini siz düşünün o beni görmedi ben baktım

• quote:

Orijinalden alıntı: red-bull.shıt

6 sene önce sınıfta zeynep diye bi kız vardı barış beni şurda beklesene demişti -kızlar tuvaletinin önünde- sonra bende sanırım bilinçaltıyla felan arkadaşım wcye girince bende girerdim bi elimi yüzümü yıkardım şaşırdım kızlar tuvaletine girdim bu sefer de zeynep kilotlu çorabı indirdi.....gersini siz düşünün o beni görmedi ben baktım

Kilit değil kilit csb

• quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

quote:

6 sene önce sınıfta zeynep diye bi kız vardı barış beni şurda beklesene demişti -kızlar tuvaletinin önünde- sonra bende sanırım bilinçaltıyla felan arkadaşım wcye girince bende girerdim bi elimi yüzümü yıkardım şaşırdım kızlar tuvaletine girdim bu sefer de zeynep kilotlu çorabı indirdi.....gersini siz düşünün o beni görmedi ben baktım

Kilit değil kilit csb

her şeye csb demeye ne kadar meraklısınız arkadaş csb ne alaka gayet gerçek şimdi 14 yaşındayım 6 sene önce 8'di sorun ne ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

quote:

Kilit değil kilit csb

her şeye csb demeye ne kadar meraklısınız arkadaş csb ne alaka gayet gerçek şimdi 14 yaşındayım 6 sene önce 8'di sorun ne ?

Abi ben onu hangi ruh haliyle yazmıştım bilmiyorum ama orda demek istediğim "kilot degil külot" idi. Makarasına yani takma o kadar.

• Cok fazla var hangi birini anlatayim bilemedim.

• Bos İnsan kullanıcısına yanıt
    Anlat anlat belki konu canlanır :D
  • Bu konuda takılıyordum o sırada Minibüsteyim ayakta kapının yanındaki yerde yüksekte minibüs ani bi dönüş yaptı kafamı arkadaki demire gömdüm. Bam diye ses çıktı. Arkamdaki kız gördü ve güldü inecektim eve varmadığımı anladım. Çok kötüydü şimdi indim kız bakıyormu diye baktım Hayır.

• 8.sınıfta bir kız ip atlarken altına cisş yapmıştı herkez gördü ve güldü kız rezil rüsva oldu ağladı.
  • Şimdi fark ettim de neredeyse her rezil olan kız ağlıyor

• Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Bangalter

Şimdi fark ettim de neredeyse her rezil olan kız ağlıyor

.

• Konuyu canlandirin looo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Mesajım bulunsun bende bir şeyler karalarım.

(Karalamadi)

• Bi kız vardı sürekli okula beraber gidip gelirdik bi ara sınıfta tektik bi espiri yaptım kız bi güldü salya sümük dışarı çıktı bozuntuya vermemeye çalıştı kızardı baya ondan sonra dahada konusmadım kızla
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.