Şimdi Ara

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
125
Favori
32.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • göztepe maçındayız sağımda 2 3 tane kız var tanımıyorum neyse biz açıktayız kapalıyla karşılıklı göz göz çekicez ben elimi tam yumruk yapıp
    kaldırırken sağdaki kızın suratına yapıştırdım yanlışlıkla hafif gülerek pardon dedim allahtan kezban çıkmadı oda gülerek önemli değil dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Dolmuşta gidiyordum en arkada tektim. 2 teyze 1 kız geldi yanıma. kız en dipte , teyzeler benim yanımda idi. Neyse kız notların nasıl felan okulda dershanede dedi kıza teyze. kız şöyle iyiyim çok iyi felan demeye başladı . sonra kızım 2 tam 1 öğrenci ne ediyor şimdi bende bozuk var dedi siz vermeyin dedi. kız afalladı böyle cevap veremedi hesaplayamadı o an. bende direk teyze 3.70 lira dedim. teyze sağolasın oğlum dedi . kızı rezil ettim sanırım o an bilmiyorum .

Kız belki fiyatları bilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha lise 1'di beden dersi nobetci benim bende duvar tarafinda koseye yattim zaten ilk 2 ders kestiriyim dedim.
    Sonra zaart zurtt bir osuruk sesi geldi kafayi bir kaldirdim onumde oturan kiz hic birsey olmamis gibi davrandim o da hemen sasirdi "aa sen burdamiydin" felan sonra zaten kiza yaklasmadim hic

• Lisede edebiyat dersinde telefondan kopya çekerken hocama yakalanmıştım ve çok kötü oldum özür falan diledim, adamda ne olucak kızım ben nelerini gördüm boşver demişti ama çok utanmıştım orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Eskiden sınıfta arkadaşıyla şakalaşırken kızın eteği düşmüştü neyse ki kimse görmeden geri çekti

kimse görmeden çektide sen nasıl gördun

• omerozkurtt61 O kullanıcısına yanıt
    vay be hocam yıllar oluyo zafer plazza hatırla canlandı ya unutmuşum oraları eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Sınıfta kızın biri tipsizdi ama ondaki mal ne rusyada nede toptancıda vardı. Tabi o zamanlarda benim ağır abaza günlerim. Kıza hep iş atıyodum felan. Çaktırmadan ellemeler neyse oralara girmiyim.

Beden dersinde giyincez tabi geç kaldığım için bizim elemanların hepsi giyinmiş. Bi ben kaldım. Sınıftada kızlar giyiniyordu(düz lise gyinme odası yok ;( )tabi haberim yok içeri bi daldım kızlarım hepsi giyinmiş ama benimkimin göğüsler felan armut gibi ortadaydı kız o an çığlık attı tabi ben hemen figo kısa günün karı. Kız daha suratıma bakamıyordu. Bende plan kurmuştumda izmire gitti. :(

ben izmirdeyim söyle yarım kalan işini halledeyim

• İyi bi restaurtantta garsonluk yapıyorum o akşam iftar yemeği var ve çok kalabalık bi aile geldi benim yaşlarımda bir kızı var paso beni kesiyor servis yaparken falan ben bakıyorum gözlerini kaçırıyor sonra onların masasına tatlı servisi yaptım kız bana dedi pardon bu tatlının içinde ne var dedi bende bilmiyorum ben yapmadım dedim 10 saniye kaldı öyle
  • 8.sınıfta bir kız vardı bayağı akılsız her şekilde keklersiniz tabi bu etek giyip çekiyofu yukarı falan fen dersindeki hocanın hiçbir sorusuna cevap veremiyodu salak salak konuşuyodu. Birgün kaldırdı soru sordu bilemedi neden kıyafetin şöyle böyle dedi ileride namlı peynirci var oraya git dedi herkes gülmüştü fakat kız hala anlayamamıştı oda gülüyodu hafiften.

• Lise sonda bir kız arkadaşımla okul çıkışında bir yerlere gidecektik. Dersler bitti beraber yürürken bahçede kızın kafaya bir baktım kuş pislemiş. O da fark etmişti çok utandı. Serde centilmenlik var ya bozuntuya vermeyip mendille ben temizlemiştim. Ama öyle güzel bir kızın elinde olmadan o kadar küçük düşeceği aklıma gelmezdi

• Lisede 9 sınıftı sanırım okulun 50 metre aşağısında park vardı eski püskü bişi salıncakta oturup laklak ediyoruz kızın adı nafer geldi işte kalk ben oturcam ben kızım yer vermek zorundasın ayağı yaptı bende yok felan derken neyse al otur dedim kalktım. arkamı döndüm giderken inşallah düşersin dedim. nasıl beddua ettiysem 1 saniye sonra salıncağın demiri kırıldı uçarak yanıma düştü. kuma üstü bası pislik içinde bunun gözü doldu bi bana bi salıncağa bakıyo bi kendine bakıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

Lisede 9 sınıftı sanırım okulun 50 metre aşağısında park vardı eski püskü bişi salıncakta oturup laklak ediyoruz kızın adı nafer geldi işte kalk ben oturcam ben kızım yer vermek zorundasın ayağı yaptı bende yok felan derken neyse al otur dedim kalktım. arkamı döndüm giderken inşallah düşersin dedim. nasıl beddua ettiysem 1 saniye sonra salıncağın demiri kırıldı uçarak yanıma düştü. kuma üstü bası pislik içinde bunun gözü doldu bi bana bi salıncağa bakıyo bi kendine bakıyo

Yemezler csb

• quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

Lisede 9 sınıftı sanırım okulun 50 metre aşağısında park vardı eski püskü bişi salıncakta oturup laklak ediyoruz kızın adı nafer geldi işte kalk ben oturcam ben kızım yer vermek zorundasın ayağı yaptı bende yok felan derken neyse al otur dedim kalktım. arkamı döndüm giderken inşallah düşersin dedim. nasıl beddua ettiysem 1 saniye sonra salıncağın demiri kırıldı uçarak yanıma düştü. kuma üstü bası pislik içinde bunun gözü doldu bi bana bi salıncağa bakıyo bi kendine bakıyo

• Bugun gerçekleşti olay, son duraktan bindim metroya, kapının açılmasıyla bir kızla göz goze gelmem bir oldu neyse geçtim ayakta duruyorum falan böyle kız bana göz ucuyla bakıyo kafayı çeviriyo falan bende görüyorum böyle bi 1 dk falan sürdü bu olay, sonra metro son durağa geldi hafif yavaşladı böyle biraz sert bi fren yaptı kız bildiğiniz uçtu yani ama böyle gülmemek için kendimi zor tutuyorum sonra gittim yanına dedim iyimisin ? "of yha bukadarda sert fren yapılmazki " dedi bende bıyık altında gülüyorum falan kız utandı tabi. Ama o uçuşu hayatım boyunca unutamam sanırım
  • En arkada oturuyorum otobüste bi tane kiz arakadaki kapidan inecek otobüs çok sert bir fren yapti koz resmen kucagima oturdu bende tuttum kizi göz göze geldik bi 5 sn falan sonra özür diledi kalkti ben dedim biseyin var mi acidimi bir yerin yok dedi indi öyle :) ama hala unutamiyorum o kizi :))

• Lise 1 deyken beden egtmi dersi geldi ve üzerimizi giymek icin odaya gitmşler ama ben gec kalmşdm neyse bizim odaya kızları göndrmiş hoca giyinmeleri icin bizimklerde snfta gyinmiş bende mal gibi bizim gyindigmz odaya bi girdim anaaa bütün kzlar sütyen kilot hepsi birden tekme tokat girişdi ve ckarttlar gittim bizim arkadslara anlattm gün boyu bana sorular sordular kzlarda peşmde gördnmu diye soruyrlar yok bişy görmedim halbuki neler nelr gordm

Edit:Kızların giyindigi oda tadilattymş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 6 Temmuz 2014; 21:06:42 >
  • 3 veya 4.sınıfta gamze diye bi kız vardı, okulun en güzel kızıydı ben bile aşıktım ama çok ta tiki bi kızdı. neyse uykusu gelmiş herhalde uyukluyordu hoca da bi şey anlatıyordu , kıza "tahtaya çık" dedi, kız da yorgun yorgun tahtaya çıkarken eteği kıvrılmış arkası görünüyordu, herkes kahkaha attı arkadaşları bile dalga geçti güldü kız çok utandı bi ben gülmemiştim,kızı harbiden seviyordum ama platonikti.

edit : şimdi baktım kız çok çirkin olmuş ya, justin felan dinliyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 6 Temmuz 2014; 20:53:00 >
  • blood_angell kullanıcısına yanıt
    güldürdün
  • Haznedara gidecektim, metrobüsle bir yere kadar ordanda minibüse bindim. Herneyse minibüs de ayakta ilerliyorum. 1.75 Boylarında sarışın bir kız bindi. Ilerliyoruz kiz 'musait bir yerde inebilir miyim ' dedi. Şöför kapıyı açtı. Kız durdu durdu adım atmak yerine zıplayarak bi indi. Inerken ayağida takıldı. Bütün herşey ortada fakat olayın en komik olayı şu, kız düştükten sonra şöför abimiz şu cümleyi kurdu. 'Kendisini 40 yıllık şöför saniyor neyine güvenerek atladi, geri.. ' adamın şivesiylr beraber komik bir ortam çıktı. Kıza da acıtım, güzel kızdı

• quote:

Orijinalden alıntı: ButtHead

Bundan iki sene önce dershanede sınıfta dap dar pantolon giyen bi kız vardı bütün hatları belliydi kemer falan takmıyordu hiç beli arada bi açılırdı çatal gözükürdü gene bi tarih dersinde en önde oturuyor zil çaldı tenefüs oldu hepimiz ayaklandık kız bi kalktı pantolon aşşağı bi indi altta hiçbir şey yok mal mülk meydanda kocaman mötünü gördüm tek ben değil bi kaç arkadaş daha vardı hocada gördü gözümüze baktı güldü adam bi şeyde diyemedik ama o möt beni benden aldı hiç unutmam kızla sürekli konuşuruz o başka şehirde üniversitede okuyor şimdi ben başka ama yazın istanbula geldiğinde canlı canlı göreceğim

Yeni haber var mı hocam ?
    />

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.