Şimdi Ara

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
125
Favori
32.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :Fatih:

bir iki ay önce tesiste oturduk okey oynuyoruz arkadaşlar ile.can sıkıntısı almış başını gidiyor,yanda masa vardı, iki kız iki erkek geldiler iki tanesi oturdu iki kızda ayakta kaldı benim yanımda da boş sandalye vardı.O an bende böyle sıkıntıdan patlar gibiydim,bir şeyler olsada kendimize gelsek havası arıyorduk.Kız birden bana seslendi,pardon bu sandalyeyi alabilir miyim acaba? bende hiç istifimi bozmadan kafamı yavaşca sola çevirdim önce sandalyeyi süzerek yavaş yavaş kıza doğru baktım,bilmem alabilir misin dedim.o an bizim 3 arkadaş koptu ,ikisi masayı terketti gitti,diğer masaya oturan 2 erkekte kahkaha atmaya başladılar.kız 3-5 saniye bana bön bön baktı ne oluyor lan gibisinden.yanında ki diğer kızda gülmeye başladı,bir ben bir de o kız gülmüyorduk.arkasını döndü bende kahkaha attım,ama kız bir şey anlmamıştı ayrı mesele

valla erkeklerin eli armut toplamış baya eski bi mesaj ama değinmeden geçemiycem bizim masamızdaki bi kıza yapılsa orda kan çıkardı net :D

• quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

bir iki ay önce tesiste oturduk okey oynuyoruz arkadaşlar ile.can sıkıntısı almış başını gidiyor,yanda masa vardı, iki kız iki erkek geldiler iki tanesi oturdu iki kızda ayakta kaldı benim yanımda da boş sandalye vardı.O an bende böyle sıkıntıdan patlar gibiydim,bir şeyler olsada kendimize gelsek havası arıyorduk.Kız birden bana seslendi,pardon bu sandalyeyi alabilir miyim acaba? bende hiç istifimi bozmadan kafamı yavaşca sola çevirdim önce sandalyeyi süzerek yavaş yavaş kıza doğru baktım,bilmem alabilir misin dedim.o an bizim 3 arkadaş koptu ,ikisi masayı terketti gitti,diğer masaya oturan 2 erkekte kahkaha atmaya başladılar.kız 3-5 saniye bana bön bön baktı ne oluyor lan gibisinden.yanında ki diğer kızda gülmeye başladı,bir ben bir de o kız gülmüyorduk.arkasını döndü bende kahkaha attım,ama kız bir şey anlmamıştı ayrı mesele

valla erkeklerin eli armut toplamış baya eski bi mesaj ama değinmeden geçemiycem bizim masamızdaki bi kıza yapılsa orda kan çıkardı net :D

+1 Sandalyeler Havalarda Uçuşurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

benimde aklıma bi tane geldi ben daha beşinci sınıfatyım hoca dediki ceketimi müdür odasına götür dedi bende götürdüm bizim müdürle bi kadın hocayı öpüşürken yakaladım görür görmez ceketi bırakıp kaçtım küçük yaşta terbiyemi bozdular
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50pho50

Kızlar rezil olunca içimde tarif edemeyeceğim bir gariplik oluyor

aynen
    hani bi kızı arzularsınız rezil olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six_Strings

quote:

Orijinalden alıntı: 50pho50

Kızlar rezil olunca içimde tarif edemeyeceğim bir gariplik oluyor

aynen
    hani bi kızı arzularsınız rezil olur ya

Alıntıları Göster
    Lisedeyken sağlıkçılar gelmişti erkekleri kızları ayrı ayrı gönderdiler tabi kızlara ped vermişler bunu bilen bir kaç arkadaşımda kızın birinin çantasını açıp markasını bağıra bağıra söylemişti kız baya utanmıstı

• Bu olay bugün yaşandı

Arkadaşlarla havuza gittik ama havuz bildiğin küvet 25-30 erkek yığılmış vaziyette 3-4 kız vardi anca bi de tombik memintolu bir kiz vardi neyse kız atladı ve çıktığında atlamanın etkisiyle memintolar açılmış şekilde duruyordu o an havuz duraksadı herkes araba farı görmüş tavşana döndu kız da fark etmemiş biri hemen uyardı topladı baya rezil oldu tabi kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 6 Temmuz 2014; 17:20:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç öyle aklıma yada akıllara kazınacak şekilde rezil olmadım. Şuan aklıma gelmedi yada. Gelirse editleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Bangalter

Bu olay bugun yasandi

Arkadaslarla havuza gittik ama havuz bildigin kuvet 25-30 erkek yigilmis vaziyette neyse 3-4 kiz vardi anca bi de tombik memintolu bir kiz vardi kiz atladi ve ciktiginda memintolar acilmis sekilde duruyordu o an havuz duraksadi herkes araba fari gormus tavsana dondu kiz da fark etmemis biri hemen uyardi topladi

Suyun renginde değişme oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Bangalter

Bu olay bugun yasandi

Arkadaslarla havuza gittik ama havuz bildigin kuvet 25-30 erkek yigilmis vaziyette neyse 3-4 kiz vardi anca bi de tombik memintolu bir kiz vardi kiz atladi ve ciktiginda memintolar acilmis sekilde duruyordu o an havuz duraksadi herkes araba fari gormus tavsana dondu kiz da fark etmemis biri hemen uyardi topladi

Suyun renginde değişme oldu mu ?

Evet biraz beyazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

• Güzel konu iyi güldürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

8.sınıfta bir kız ip atlarken altına cisş yapmıştı herkez gördü ve güldü kız rezil rüsva oldu ağladı.

Herkes demek istedin galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızla kafede otururken karşımda regl olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzcip

Bigün bi bayan arkadaşımla telefoda konuşurken bi anda içeri babası girdi kıza ana avrat sövdü kızda kapatamadı telefonu kızın pc si açık diye bir sövdü anlatamam tabi bende kapadım hemen telefonu duymadım bişiy dedim nekadar yedi bilemem ama çok kötü oldu kız yani.

babasının rezilliği o , babası utansın. kızın utanacak bir şeyi yok. hayvan bir babası varmış napsın ? bi insan nasıl kızına bu kadar ağır bir şekilde sövebilir ? çok kızdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

8.sınıfta bir kız ip atlarken altına cisş yapmıştı herkez gördü ve güldü kız rezil rüsva oldu ağladı.

Herkes demek istedin galiba

Alıntıları Göster
    Dolmuşta gidiyordum en arkada tektim. 2 teyze 1 kız geldi yanıma. kız en dipte , teyzeler benim yanımda idi. Neyse kız notların nasıl felan okulda dershanede dedi kıza teyze. kız şöyle iyiyim çok iyi felan demeye başladı . sonra kızım 2 tam 1 öğrenci ne ediyor şimdi bende bozuk var dedi siz vermeyin dedi. kız afalladı böyle cevap veremedi hesaplayamadı o an. bende direk teyze 3.70 lira dedim. teyze sağolasın oğlum dedi . kızı rezil ettim sanırım o an bilmiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Birçok kere rezil olduğuma şahit oldum

Bağıyan?

• quote:

Orijinalden alıntı: OmegaSupreme

Kızla kafede otururken karşımda regl olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti Social

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    o zamanlar 8. sınıftayım okulun çıkış zili çaldığında biz bi şehvetle merdivenlerden koşarak bahçeye inerken bi arkadaşım beni aşağı doğru itekleyince dengemi kaybettim yere düşmemek için elime ne gelirse tutacak durumdaydım yani ama düşündüğünüğünüz şey denk gelmedi tam tersi o sırada ordan geçen kızın tam bacak arasına elim gitti allahtan kız sağlammış düşmedim hiç bozuntuya vermeden yoluma devam ettim.

inş yırtılmamıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

o zamanlar 8. sınıftayım okulun çıkış zili çaldığında biz bi şehvetle merdivenlerden koşarak bahçeye inerken bi arkadaşım beni aşağı doğru itekleyince dengemi kaybettim yere düşmemek için elime ne gelirse tutacak durumdaydım yani ama düşündüğünüğünüz şey denk gelmedi tam tersi o sırada ordan geçen kızın tam bacak arasına elim gitti allahtan kız sağlammış düşmedim hiç bozuntuya vermeden yoluma devam ettim.

inş yırtılmamıştır

Alıntıları Göster
    5. sayfada çizdiğim resmi görünce ağladım allah kahretsinn

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.